امروز امام حسين(ع) بيشتر از زمان خود مظلوم است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  82428 تاریخ انتشار:  1396-07-12 - 05:45 تعداد بازدید:  234
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در ميزگرد تحليلي حزب اتحاد ملت براي قيام عاشورا مطرح شد
امروز امام حسين(ع) بيشتر از زمان خود مظلوم است

اجتماعی

  به دنبال سلسله برنامه‌هاي سياسي، فرهنگي و مذهبي حزب اتحاد ملت منطقه همدان، اين‌بار و در محرم سال 96 ميزگردِ تحليلي قيام امام حسين(ع) و واقعه عاشورا با عنوان «38 سال بعد» برگزار شد.
در ابتدا يكي از سخنرانان اين ميزگرد با اشاره به مشكلات كنوني جامعه ما و فاصله گرفتن برخي روشنفكران با مذهب گفت: امام حسين(ع) در شرايط سخت آن دوران و در حالي كه 71 نفر از ياران خود را از دست داده بود، باز هم به هدايت دشمنان سرسخت خود پرداخت و آنها را طرد نكرد.
دكتر رسولي بيان كرد: ما در شناخت ائمه (ع) ضعيف عمل كرديم و نياز به مطالعه و تحقيق در اين خصوص بسيار است.
وي تأكيد كرد: مظلوميت امام حسين(ع) در جامعه ما از مظلوميت ايشان در كربلا بالاتر است. چنانچه اگر شريعتي، مطهري و... نبودند اين 4 مطلب هم در خصوص قيام عاشورا نبود.
رسولي با اشاره به اينكه مذهب مربوط به گروه خاصي از افراد نيست، گفت: مذهب هم همچون علم براي هدايت بشريت و ايجاد همبستگي، نزديكي و عدالت است.
اين سخنران و تحليلگر مذهبي با بيان اينكه مذهب يك وسيله است اما تحصيلكرده‌هاي ما با آن فاصله گرفتند، تصريح كرد: در جامعه ما به دليل عمل نكردن به مباني مذهبي اسراف، حق‌خوري، فقر، بي‌عدالتي و... بالاست در حالي كه مولاي ما در بين فقيرترين افراد زندگي كرد تا خود، آنها را درك كند. ايشان مي‌فرمودند من غذاي چرب نمي‌خورم تا به فكر گرسنگان باشم، در حالي كه در جهان ما بسياري از افراد از گرسنگي مي‌ميرند و ما اسراف مي‌كنيم.
وي با اشاره به اينكه ما موحد واقعي نيستيم، افزود: در جامعه‌اي كه 90 درصد مردم دروغ مي‌گويند، نبايد ادعاي حسيني بودن كرد و اين توقع از تحصيلكرده‌ها بيشتر است.
در ادامه يكي از پيشكسوتان سياسي استان همدان نيز گفت: برخي از روشنفكران ما راه ديگري از دين را پيشه خود مي‌كنند، لذا روشنفكران ما كساني مي‌شوند كه حسيني نيستند. هادي احتظاظي ويژگي خاصِ ملت ايران را فارس بودن، شيعه بودن، حسيني و عاشورايي بودن آنها دانست و افزود: خوشبختانه حزب اتحاد اين سد را شكسته و مشخص كرده كه افرادي كه در احزاب اصلاح طلب هستند با دين فاصله ندارند.
وي با اشاره به اينكه 61 سال پس از هجرت و 50 سال پس از رحلت پيامبر(ص)، واقعه عاشورا اتفاق افتاد و زخمه‌اي به جان انسان‌ها زد، افزود: عاشورا سياسي‌ترين واقعه تاريخ بشر است.
احتظاظي اظهار كرد:‌ امام حسين(ع) نه براي كشته شدن و نه براي به دست آوردن قدرت و حكومت قيام كرد؛ چراكه هر نحله تاريخي كه حكومت را اصل بداند، آن حكومت درست نخواهد بود.
وي ادامه داد: اصل دانستن حكومت يك روش و منش كج بود كه براي نگه داشتن آن حسين(ع) فتنه‌گر شد و براي آن هر نوع تهمتي را شنيد. اين استاد دانشگاه با بيان اينكه امام علي(ع) و امام حسين(ع) حكومت را از منظر مردم مي‌خواستند، افزود: يزيد به هر شرايطي، حكومت را از آن خود مي‌دانست چنانچه امام حسين(ع) و ياران باوفايش را كه به حق بودند، فتنه‌گر خواند.
در ادامه يكي از اعضاي عضو اتحاد نيز گفت: نگاه به امام حسين(ع) نگاه به ظلم‌ستيزي است چنانچه اين درسي شد تا همه با حاكم ظالم بجنگند.
اصغرعلي قارداشي اظهار كرد: نگاه به قيام امام حسين(ع) از چند بُعد قابل بررسي است، امربه‌معروف، و نهي‌ازمنكر، تشكيل حكومت، نگاه صلح‌دوستي و صلح‌جويانه از عمده مباحثي است كه از قيام امام حسين(ع) برداشت مي‌شود.
وي اظهار كرد: جنگ امام حسين(ع) مقدمه يك اتفاق بود. وقتي بعد از رحلت پيامبر جامعه دچار مشكل مشروعيت شده بود، به واسطه چندين حكومتي كه ايجاد شد و پس از آن نداشتن تجربه از مديريت مدرن كشور توسط يزيد باعث شد كه واقعه قيام و كربلا در سال 61 شكل بگيرد.
يكي ديگر از اعضاي حزب آحاد منطقه همدان نيز گفت: قيام و انقلاب حسيني از چنان تأثيرگذاري عميقي برخوردار است كه برخلاف ساير انقلاب‌ها ما آن را ايام غم و ماتم مي‌دانيم.
روزبهاني اظهار كرد: متأسفانه رواياتي كه از اين واقعه به ما رسيده همچون خود تاريخ داراي دخل و تصرف بسياري شده است. قران اصل و اساس زندگي بشريت است و از زماني كه قرآن مهجور واقع شد، خرافات بسياري دين را فرا گرفت.
وي با بيان اينكه ما به عنوان كنشگران سياسي، آزادي و عدالت‌خواهان مي‌توانيم اين قيام را سرمشق خود قرار دهيم، افزود: اينكه امام حسين(ع) چرا جزو ابرار شد، خود فلسفه‌اي است كه بايد آن را يافت و در جامعه فرهنگ‌سازي كرد.
وي رفتار امام حسين(ع) با مخالفان خود مثل "محمدبن" حنيفه كه به امام گفت «فعلاً قيام نكنید جايي بروید و آرام بگيرید كه حكومت يزيد دوام نخواهد آورد» را بسيار عبرت‌انگيز دانست و گفت: امام در برابر اين خواسته، به جاي فتنه‌گر و ضدانقلاب خواندن وي، به او گفت: «تو در مدينه بمان و چشم من باش».
لازم به ذکر است حزب اتحاد ملت منطقه همدان در این مراسم با ادای نذری به مخاطبان و حامیان خود آنان را در سوگ عزای حسینی شریک کرد.
حزب اتحاد ملت استان همدان که 3 سال است در همدان فعال شده است توانست سال گذشته مجوز فعالیت خود را دریافت کند و هم اینک به ریاست دکتر محمد رضا افخمی اداره می‌شود که برگزاری برنامه‌های مختلف در کنار مباحث سیاسی عمده هدف این حزب است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com