عشق و دلدادگی به امام حسین(ع) در موکب حضرت فاطمه زهرا(س) ملایر همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : يكشنبه ، 21 بهمن 1403

Today : Sun, February 9, 2025




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  139037 تاریخ انتشار:  1403-05-15 - 07:00 تعداد بازدید:  95
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

فعالیت ۴۳۰ خادم در موکب حضرت فاطمه زهرا(س)
عشق و دلدادگی به امام حسین(ع) در موکب حضرت فاطمه زهرا(س) ملایر

نویسنده : سحر یوسفی

فرهنگی

این روزها با نزدیک شدن به ایام اربعین، عاشقان اباعبدا...(ع) و یارانش در تکاپوی خدمت به زائران حسینی هستند تا با برپایی موکب‌ها و پذیرایی از زائران، مسیر را برای دلدادگان حسینی هموارتر کنند و عشق و ارادت خود را به سیدالشهدا (ع) نشان دهند. 
خادمان حسینی برای نوکری زائران آنچه دارند را در طبق اخلاص می‌گذارند و با جان ودل شبانه‌روزی خدمت می‌کنند. 
یکی از هزاران موکبی که هرساله در این ایام در کشور برپا می‌شود، موکب حضرت فاطمه زهرا(س) است که در محور ملایر به اراک و در ورودی بهشت‌هاجر واقع شده است. این موکب که توسط گروهی آینده‌نگر و خیرخواه ایجاد شده است در آغاز ایستگاهی بود برای انجام عملیات امدادرسانی در بحران‌ها اما سپس رنگ و بوی حسینی گرفت و در قالب موکب پا در رکاب خدمت به زائران حسینی نهاد.
خادم موکب حضرت فاطمه زهرا(س) ملایر در بازدید خبرنگاران از موکب گفت: این ایستگاه در سال ۱۳۹۵ به همت خیرین و همشهریان ملایری و با هدف کمک به همنوعان در عرصه بلایای طبیعی و بحران‌هایی مانند سیل، زلزله، آتش‌سوزی و... بنا نهاد شد.
حمیدرضا زمانی گفت: هسته اصلی این ایستگاه در زلزله رودبار و منجیل شکل گرفت که ۶۵ نفر بودیم، در زلزله بم به ۹۰ نفر رسیدیم و کم‌کم نیروهای تخصصی همانند صخره‌نوردی، غریق‌نجات ، آتش‌نشانی ، مکانیک و... به جمع ما اضافه شدند. 
وی افزود: در حال حاضر ۴۳۰ نفر خادم در مناسبت‌های مختلف در این موکب خدمت می‌کنند که در ایام اربعین تعداد این خادمان افزایش می‌یابد.
زمانی با بیان اینکه تمام نیروهایی که در این ایستگاه خدمت می‌کنند تخصصی و آموزش‌دیده برای مواقع بحرانی هستند، افزود : هدف این ایستگاه کارگروه جهادی برای عملیاتی ظاهر شدن نیروها در مواقع بحرانی است. 
وی حضور در زلزله الشتر و دورود، سیل پلدختر، سیل سراوان سیستان و بلوچستان را از جمله خدمات موکب حضرت زهرا (س) در مواقع بحرانی نام برد و افزود: در سال ۹۹ با شیوع کرونا، حدود ۵۰۰ نفر در راستای تولید ماسک در این موکب فعالیت می‌کردند که ماسک‌ها در آغاز کار با پارچه سفید و به‌طور دستی تهیه می‌‌شد و سپس از کشور چین دستگاه وارد کردیم ‌. 
زمانی ادامه داد : همچنین در بحران کرونا برای ضدعفونی کردن اماکن عمومی و استفاده همشهریان حدود یک‌میلیون و ۲۸۰هزار لیتر الکل از شکره و پوش کشمش تولید کردیم .
وی بیان کرد: به دلیل اینکه در هنگام بلایای طبیعی نیروهای خدمات‌رسان نمی‌توانند در مرکز بحران، هماهنگی‌های لازم برای خدمات را انجام دهند به این منظور برای فاصله داشتن ایستگاه از مرکز بحران، بهشت‌ هاجر را انتخاب کردیم. 
زمانی گفت: در آغاز فعالیت آب شرب نداشتیم و توسط خیر با تانکر آب مورد نیاز را تأمین می‌کردیم اما در حال حاضر زیرساخت‌های لازم از جمله لوله‌کشی آب آشامیدنی، گاز‌کشی  و ... را انجام دادیم.
وی افزود: این موکب دارای ۲۲چشمه حمام و دستشویی و حوضچه، ۱۰۰متر آشپزخانه با تجهیزات و امکانات به‌روز است و در حال حاضر  برای ارائه‌ خدمات بهتر در حال ساخت سالن غذاخوری مجهزی به مساحت ۲۰۰ متر هستیم. 
زمانی با بیان اینکه ظرفیت پخت و توزیع ۱۳هزار پرس غذا در هر وعده غذایی را داریم، گفت: سال گذشته به طور شبانه‌روزی حدود ۶۵ تا ۷۵ هزار زائر را پذیرایی کردیم که تمامی آنها به همت کمک‌های مردمی و هیأت‌امنای موکب انجام شد . 
وی گفت: از ۵ تا ۲۵ صفر به مدت ۲۰روز به زوار سیدالشهدا(ع) خدمت‌رسانی می‌کنیم .
زمانی با اشاره به اینکه خادمان پا‌به‌کار و بسیار خوبی در این موکب خدمت می‌کنند، افزود: از بین ۵هزار موکب داخل کشور توانستیم در خدمات‌رسانی به زوار اربعین حسینی ۲بار رتبه سوم کشور را به‌دست آوردیم. 
وی با اشاره به اینکه تا کنون یکمیلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای زیرساخت‌های موکب هزینه کردیم، گفت: به واسطه و برکت این موکب، مسجد و حسینیه بهشت هاجر پس از ۲۰ سال غیر‌قابل استفاده بودن به‌کار گرفته شد و بضاعت‌‌ها و پتانسیل‌های بهشت هاجر به نحو مطلوب فعال شدند.
زمانی در پایان بیان کرد: مجموعه شهرداری و شورای شهر در این موکب نقش بسیار مهمی داشتند و در عمران، فضای سبز و تنظیف بسیار همکاری کردند که از آنها کمال تشکر را داریم .


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com