همدانپیام- نصرا... طاقتی احسن : نقال نمایش "عروسی رودابه" گفت: نقالگویی برای نوجوان این سرزمین میتواند پیش زمینهای برای رصد شناسنامه و ایجاد هویت فرهنگی آنها باشد.
درسا نکویی ۱۶ ساله نقال نمایش "عروسی رودابه" شرکت کننده از استان خراسان رضوی گفت: کار نقالی را به صورت حرفهای ۵ سال است که انجام میدهم. وی افزود: از کلاس نقاشی و تئاتر در سن ۸ سالگی کار نقالی را آغاز کردم.
نقال نمایش "عروسی رودابه" ادامه داد: در دو دوره جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان شرکت کردم و علاوه بر این جشنواره در جشنوارههای ملی و بینالمللی، هنرهای نمایشی و جشنواره قصهگویی امام رضا(ع) نیز شرکت کردم. این بازیگر نمایش "عروسی رودابه" با بیان اینکه نقالی در حال حاضر هنر موزه ای و ایرانی است، خاطرنشان کرد: نقالگویی برای نوجوان این سرزمین میتواند پیش زمینهای برای رصد شناسنامه و هویت فرهنگی آنها باشد. نوجوانان با نگاه هنر نقالی می توانند زمانی که یک توریست از شاهنامه سوال میپرسد، پاسخگو باشند.
وی در خصوص هنر نقالی توضیح داد: یک نقال ابتدا باید درون خودش نفوذ کند و پس از درکی که میکند درک خود را به مخاطب خود انتقال دهد.
نقال نمایش "عروسی رودابه" در خصوص پیامش به نوجوانان ایران زمین گفت: امروزه با وجود فضای مجازی و فشارهای غرب که هویت و ادبیات این مرز و بوم را نشانه گرفته است باید از زبان شاهنامه و پهلوانان شاهنامه برای مخاطبان اصلی جشنواره نوجوانان و کوکان بگوییم که چه ریشهای داریم و به هویت و فرهنگ کشور خود افتخار کنیم.