شخصیت رسانه‌ای، رمز نفوذ امام‌علی است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Thu, March 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  118948 تاریخ انتشار:  1400-05-06 - 08:32 تعداد بازدید:  389
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

استاد حوزه علمیه در جمع هیأت زینبیون و اهالی رسانه:
شخصیت رسانه‌ای، رمز نفوذ امام‌علی است

فرهنگی

 جریان غدیر که با استناد به آن می‏توان به حقانیت و شایستگی امام‌علی(ع) برای جانشینی پیامبر(ص) استدلال کرد، یکی از افتخارات امام‌علی(ع) است.
استاد حوزه علمیه در جریان سلسله‌نشست‌های غدیر که توسط هیأت‌زینبیون(فعالان رسانه‌ای همدان) که به میزبانی روزنامه همدان‌پیام در سالن جلسات این روزنامه برگزار شد با بیان اینکه بزرگترین آیه و نشان الهی حضرت‌علی(ع) است، گفت: نگاه به واقعه غدیر از نگاه خبر و رسانه نگاهی متمایز خواهد بود کافی است گریزی به گفته‌های ارزشمند امامان(ع) در این زمینه بزنیم.
حجت‌الاسلام مهدی عزیزان بیان کرد: قرآن کتاب مقدس الهی است که در معنا فعل خواندن را القا می‌کند، یعنی کتابی که ارزش خواندن دارد و این همان برداشتی از محتوای یک رسانه قوی است.
 وی با اشاره به اینکه سوره(نبأ) به معنای خبر است گفت: این مهم نشان می‌دهد جایگاه خبررسانی و خبرنگاری جایگاه ویژه و نگاهی خاص در علوم قرآنی دارد.
 عزیزان به روایتی از امام محمدباقر(ع) اشاره کرد و افزود: حضرت در جایی می‌فرماید به خدا قسم آیه و نشانه‌ای بزرگتر از من(انسان) وجود ندارد.
در تفسیر این آیه می‌توان گفت: در کل حتی هیچ خبر و نشانه‌ای مهمتر از خلقت انسان نیست که خداوند ایشان را کامل آفریده است.
عزیزان به جایگاه حضرت علی(ع) اشاره کرد و افزود: تردیدی نیست کسی که امام‌علی(ع) را نشناسد حتماً مسیر خداشناسی به روی وی بسته می‌شود و آیه‌های قرآن لایه‌های مختلفی دارد و به خاطر همین است که قرآن همه هستی را تفسیر کرده است.
وی گفت: برخی افراد سعی می‌کنند نقشی در دنیای رسانه داشته باشند و برخی سعی می‌کنند نام و نشان خود را در رسانه مطرح کنند و گویا حیات شخصیتی آنها به این اتفاق گره خورده است، اما برخی آنقدر شخصیت پرمحتوایی دارند که حتی اگر رسانه هم در زمان خود تلاش کند آنها را حذف کند، نام و نشان و ردپای رفتاری آنها در حافظه تاریخ می‌ماند.
این استاد حوزه علمیه بیان کرد: نمونه بارز چنین انسان والایی حضرت علی(ع) است که دوست و دشمن تلاش کرد در زمان حیات امام‌علی(ع) ایشان را از میان اذهان پاک کند، اما چنین اتفاقی نه تنها رقم نخورد، بلکه تا همیشه ماندگار شد.
وی همچنین گفت: وقتی روز غدیر حضرت علی(ع) توسط حضرت پیامبر(ص) به مردم و حتی ایشان معرفی شد عناد و دشمنی با حضرت از همان روز به صورتی عیان و آشکار بین مردم زمان خودش آغاز شد، اما هیچکدام از این تلاش‌های واهی به نتیجه نرسید.
عزیزان به دشمنان هم‌عصر با حضرت علی(ع) که ایشان را آزار دادند اشاره کرد و افزود: داستان دشمنی‌ها با حضرت علی(ع) تا سال 100 هجری قمری یعنی حکومت عمربن عبدالعزیز ادامه داشت  آنقدر این مهم دردناک بود که پس از شهادت حضرت آرامگاه ایشان از شدت دشمنی‌ها تا 60 سال مخفی ماند، اما با همه این دشمنی‌ها و عناد آشکار پس  از سال‌ها  روز به روز سخنان حضرت علی(ع) بیشتر مورد توجه صاحبان علم و خرد و مسلمانان و شیعیان قرار گرفت و کار تا جایی پیش رفت که گوته شاعر و فیلسوف آسمانی که علاقه خاصی به حافظ داشت یادداشت‌هایی در وصف حضرت علی(ع) نوشت.
به ذهن هیچ کس خطور نمی‌کرد جرج جرداق، یک نویسنده شهیر لبنانی روزی عاشق امام اول شیعیان و نویسنده دایرة‌المعارف«امام علی(ع)، صدای عدالت انسانی» شود و تشیع را مکتب طغیان علیه ظلم توصیف کند. از وی اثر بی‌نظیر(الامام علی صوت‌ العداله الانسانیه) در 5 جلد با عناوین«علی و حقوق‌بشر»، «علی و انقلاب فرانسه»، «علی و سقراط»، «علی و دوران زندگانی‌اش» در شرح نهج‌البلاغه به جای مانده است.
این اتفاقات خود بیانگر آن است که حضرت علی(ع) که روزی هیچ کس نمی‌خواست ایشان را بشنود و ببیند و مورد دشمنی‌ها قرار می‌گرفت به دلیل شخصیت والا و تأثیرگذارش در دوران مختلف به یک رسانه تبدیل شد و فرمایشات حضرت به چراغ راهی نه تنها برای شیعیان، بلکه  برای  اسلام‌شناسان قرار گرفت.  
گفتنی است در پایان این نشست هدایایی متبرک به نام حضرت علی(ع) از جمله یک پرچم مزین به عبارت "السلام‌علیک یا امیرالمومنین" از سوی هیأت زینبیون به مدیران و پرسنل روزنامه همدان‌پیام اهدا شد.




بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com