1403-01-221403-02-01bool(false) نیازمند هیات‌های نظارت کارشناسانه‌تری هستیم همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 1 ارديبهشت 1403

Today : Sat, April 20, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  67979 تاریخ انتشار:  1394-11-11 - 05:45 تعداد بازدید:  3762
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

آیت‌ا... حائری شیرازی:
نیازمند هیات‌های نظارت کارشناسانه‌تری هستیم

حوادث

  یکی از کاندیداهای دوره پنجم خبرگان رهبری اعلام کرد خبرگان آینده مانند گذشته است و اتفاق جدیدی نمی‌افتد.
به گزارش ایسنا، آیت‌ا... محی‌الدین حائری‌شیرازی در پاسخ به سؤالی در مورد وضعیت آینده خبرگان رهبری،‌ با اشاره به دوران دفاع مقدس که ایران به لحاظ تسلیحاتی در تحریم قرار داشت و عراق مورد حمایت بود، گفت: آن زمان اگر یک هواپیمای عراق را می‌زدیم، حامیان عراق چند هواپیما به او می‌دادند و من به آینده که نگاه می‌کردم از خود می‌پرسیدم وضع آینده چگونه خواهد شد. حس می‌کردم این دو خط جایی به هم خواهد رسید. نقطه‌ای که ایران دیگر هواپیما نخواهد داشت، اما امروز که وضع را می‌بینم، بدون آنکه وابسته باشیم خودمان به یک قدرت تبدیل شده‌ایم، قدرتی که معنی ابرقدرتی است.
وی اضافه کرد: در زمان قبول قطعنامه پایان جنگ هم نگران بودیم که چه خواهد شد، افق را تاریک می‌دیدیم. ما در شعارها می‌گفتیم؛ جنگ جنگ تا پیروزی. حالا چه خواهد شد؟ امام هم نمی‌دانستند که پس از قطعنامه چه می‌شود و تعبیر جام زهر را به ‌کار بردند، اما همه دیدیم که بعد چه شد. صدام که به دنبال اضافه کردن یک استان به کشور عراق بود، بعد از جنگ فکر می‌کرد اگر کویت را به خاک خود ضمیمه کند، به او ارفاق می‌کنند اما خداوند به او یک سیلی محکم زد. همان سیلی که امام می‌خواست.
این نماینده فعلی مجلس خاطرنشان کرد: آینده خبرگان هم بسیار خوب است، اصل رهبری با تمام قدرت محفوظ خواهد ماند و خبرگان آینده مانند گذشته است و اتفاق جدیدی نمی‌افتد. حفظ رهبری اهم وظایف است. البته باید از حذف افراد پیشگیری کرد. خود افراد هم باید به این موضوع کمک کنند. بهتر است استخوان‌دارها در صحنه باشند.
وی افزود: البته نباید گروهی رهبری را مصادره کند. انحصار باید شکسته شود و حصرهای خیالی که ایجاد شده باید شکسته شود. این امر اقتدار رهبری را بیشتر و جایگاه رهبری را بزرگتر و پایگاه رهبری را وسیع‌تر خواهد کرد. هرچه این خانه بزرگتر باشد بهتر است.
حائری شیرازی همچنین در پاسخ به این سؤال که چرا از تهران برای حضور در خبرگان رهبری کاندیدا شده‌اید؟، گفت: سلاح توپ 2 خرج دارد، یکی خرج گود و دیگری خرج پرتاب، وقتی قرار است مانعی برداشته شود باید خرج متناسب به کار برود. امروز ما بانکداری بدون ربا نداریم، بانک‌داری بدون قرض داریم، امام فرمود در اسلام کاری کنید که پول کار نکند. این محقق نشد. تمام بانک‌ها هم اعتراف دارند. اگر پول قبل از اینکه به کالا تبدیل شود، خودش کار کند، با مشکل مواجه خواهیم بود.
وی ادامه داد: این حرف‌ها وقتی قرار است اثرگذار باشد باید علاوه بر خرج گود، خرج پرتاب هم داشته باشد. امروز حرف‌ها و ایده‌های من در حوزه بانکداری و اقتصاد و پول اسلامی، خرج گود دارد و آراي مردم تهران به ‌عنوان خرج پرتاب عمل می‌کند. اینکه عنوان می‌کنم علوم انسانی غرب خون کثیف است و احکام اسلام به‌ عنوان خون پاکیزه باید در رگ‌های جامعه اسلامی جاری شود بسیاری می‌پذیرند، اما برای تأثیرگذاری و نمود پیدا کردن آن نیازمند خرج پرتاب است. حائری در پاسخ به خبرنگاری که نظر وی را در خصوص اظهار نظر رئیس‌جمهور مبنی بر آنکه کلید رابطه با آمریکا در واشنگتن است پرسید، با اشاره به داستان یوسف و زلیخا، گفت: زلیخا یکبار در حضور عزیز مصر خواستار زندانی شدن یوسف شد و یکبار در حضور دوستانش. جلوی عزیز مصر می‌گوید یوسف قصد دست‌درازی داشته مجازاتش زندان است و در حضور دوستان می‌گوید اگر آنچه می‌خواهم انجام ندهد مجازاتش زندان است. حالا ایران به دلیل اینکه رعایت حقوق بشر را دارد تحریم می‌شود اما موضوع در جهان چیز دیگری عنوان شده است. ما به جرم رعایت حقوق بشر متهم به عدم رعایت حقوق بشر شده‌ایم. بنابراین کلید دست خودشان است. یوسف باید با زلیخا چه بکند؟
حائری در پاسخ به سؤالی پیرامون بررسی صلاحیت‌ها توسط هیأت نظارت، گفت: ما نیازمند هیأت‌های نظارت کارشناسانه‌تری هستیم. کسانی‌که بحث را مدیریت می‌کنند زمان انتخاب ناظران باید بیشتر دقت کنند. به همان دقتی که افراد را بررسی می‌کنند باید نظارت خود را نیز بررسی کنند.
وی تأکید کرد: من در عدالت و پاکی آقایان جنتی و یزدی ذره‌ای تردید ندارم و به آن شهادت می‌دهم، آنان جز خدا هیچ منظور و نظری ندارند. نظار را توصیه می‌کنم که استناد به بند اول و بند دوم و بند سوم، گاهی آبروی افراد را تحت شعاع قرار می‌دهد و مشکلاتی پیدا می‌شود. البته ما دور نشسته‌ایم و می‌گويیم لنگش کن.
وی با بیان اینکه جامعه اختلاف سلیقه دارد، معنایش این نیست که اعتقاد به رهبری در یک سلیقه خاص محدود شود، گفت: قصد این نیست که نظار را کوچک کنم. بحث این است که باید دوره‌های آموزشی منظم ضمن خدمت داشته باشند، هرکس عضو ناظران می‌شود باید دوره‌های خاص را طی کند. دوره‌های نحوه بررسی افکار را ببیند. باید خطیر بودن کار را بداند.
پیشنهاد تعطیلی نظار نیست، آنان خدمات بسیار خوبی انجام داده‌اند. بحث من‌باب کامل‌تر شدن کارها و افزایش معلومات و تجارب و نحوه گرفتن اطلاعات از منابع است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com