فرمانده انتظامي شهرستان "ملاير"، از کشف ميلياردي لوازم خانگی قاچاق از يک دستگاه خودروي نيسان توسط مأموران پليس امنيت اقتصادي اين شهرستان خبر داد.
به گزارش پليس، "احمد ساکي"، در تشريح اين خبر بيان داشت: مأموران پليس امنيت اقتصادي شهرستان ملایر در راستاي مقابله با قاچاقچيان کالا حين کنترل محورهاي مواصلاتي منتهي به شهرستان، به يک دستگاه خودروي نيسان مشکوک شده و آن را برای بررسي دقيق تر متوقف کردند.
وی افزود: در بازرسي از اين خودرو، 79 قلم انواع لوازم خانگي از جمله جارو برقي، قهوه ساز، ساندويچ ساز و اتو بخار که ارزش ها برابر نظر کارشناسان 2 ميليارد و 500 ميليون ريال براورد شده، کشف و یکمتهم در اين خصوص به مرجع قضائي معرفي شد.
فرمانده انتظامي شهرستان ملاير در پايان از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هر نوع موارد مشکوک مراتب را بلافاصله به مرکز فوريت هاي پلیسی 110 اطلاع دهند.