کارگاه های سلامت با قوت بصورت ماهانه در سطح شهرستان با استقبال چشمگیر بانوان با حضور مشاوران تخصصی سلامت و کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان انجام شد.
به گزارش همدانپیام، روانشناس مرکز بهداشت در خصوص برگزاری کارگاه های سلامت ، تغدیه، و روان بانوان گفت : بیماری هیچ ارتباطی به سن ندارد و در راستای سن میانسالی از سنین ۴۵ تا ۷۵ میباشد زمانی است که همه افراد باید مراقب وضعیت جسمانی و روحی والدين خود باشیم و فعالیت های ورزشی را از الویت های اساسی در طول روزمره قرار دهیم .
سلیمی فر در خصوص حافظه و وضعیت جسمانی بانوان میانسال گفت: فعالیت های ورزشی مناسب با سن هر شخص باعث بازدهی فوق العاده را در راستای عملکرد خوب حافظه و قدرت جسمانی و ساختار فیزیکی هر شخص میباشد.
وی فزود: این مسأله یکی از اساسی ترین فعالیت یک فرد ميانسال عنوان کرد و در همین راستا ما باید یک انقلاب بوجود بیاریم و در سن بانوان میزان تاثیر پذیری منفی بانوان بنا به فیزیولوژی بدن به نسبت آقایان بیشتر در معرض خطر انواع بیماری ها هستند و این یک خطر هاد محسوب میشود که این آغاز بیماری ها در بانوان از سن ۳۰ تا ۴۰ سال در سلامت بانوان میباشد و سخت ترین بحران را در این سنین تجربه کرده ایم.
وی در ادامه این کارگاه آموزشی گفت : دانشمندان و نخبگان حوزه سلامت نظریات خودشان را در راستای زندگی در آن زمان گذشته تا امروز اعلام کردند که در نتیجه علمی تر به سبک زندگی سالم به زندگی آگاهانه رسیده اند و مردم نسبت به این موضوع به دور هستند و اکثرا در خصوص والدين خود توجهی نسبت به این مسأله ندارند چرا که افراد میناسال نیاز اساسی تری نسبت به زندگی سالم تر و با کیفیت تری هستند.
کارشناس حوزه دارو و تغذیه مرکز بهداشت شهرستان مصرف دارو در کشورمان را یک فاجعه عنوان کرد و گفت: متاسفانه ایران در خصوص مصرف دارو در آمار جهانی رتبه بیستم را دارد و این مسأله در حوزه سلامت یک نوع بحران تلقی میشود.
وی خاطرنشان کرد: مصرف بی رویه و بیش از حد آنتی بیوتیک ها باعث ضعف سیستم بدنی و بخواب رفتن گلبول های سفید میشود که متاسفانه بيشترين سنینی که در جامعه ما این نوع مصارف دارو ها را دارند افراد میانسال هستند و ما میتوانیم با ارائه خدمات مناسب و دعوت به ورزش کمک بسزایی در خصوص کاهش مصرف دارو ها را در این سنین داشته باشیم