رئیس دادگستری اسدآباد از نجات سه محکوم به قصاص در این شهرستان خبر داد و گفت: باتوجه به فلسفه سازشی این شورا و لزوم صرفه جویی در زمان، رسیدگی به پرونده ها تسریع یافته است.
احمد کاظمی افزود: در ۵ ماه گذشته در مجموع دو هزار و 137 پرونده به شورا وارد شده که این تعداد به تناسب مابین ۴ شعبه موجود تقسیم شده است.
وی افزود: از این تعداد پرونده هزار و 991 فقره مختومه شده است و در این ایام ، با تلاش اعضاء شورا ۱۸۶ پرونده با موضوعات مختلف به سازش ختم شده که موارد کمی از این تعداد، دعاوی خانوادگی است.
کاظمی یاد آور شد: در این مدت پایه های متزلزل و آسیب دیده چندین زندگی مشترک، ترمیم و در مجموع ۱۱ پرونده با موضوع طلاق، ۷ پرونده مربوط به مهریه با مبالغ هنگفت، ۱۲ پرونده مطالبه نفقه ،۳ فقره پرونده تمکین و موارد مشابه ختم به سازش و از فروپاشی خانواده جلوگیری شده است.
رئیس دادگستری اسدآباد در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: با تلاشهای دادستان ،صلح یاران گرانقدر و گذشت اولیای دم در ۵ ماه نخست سال جاری، سه محکوم از قصاص رهایی یافته و به زندگی بازگشته اند.
کاظمی افزود: همکاران اجرای احکام شورای حل اختلاف نیز در این مدت ۲۱۵ پرونده وارده را بررسی و اقدامات ثبت و عملیات اجرای آن را انجام داده که این تلاشها باعث شده ۲۳۹ پرونده مختومه شده و با تلاش و کمک خیرین و گذشت افرادی که احکام به نفع آنها بوده منجر به سازش ۴۲ پرونده در مرحله اجرای رأی شود.
وی عنوان کرد:با تلاشهای انجام شده در مدت مذکور ۱۴ زندانی با ۲۵ پرونده که در اجرای احکام آراء شورا محبوس بودند از سازش فی مابین بهره برده و از حبس رهایی یافتند که آزادی سه محکوم از این تعداد، مربوط به طرح به عشق حسین(ع) میبخشم در ایام اربعین حسینی بود. کاظمی اضافه کرد: همچنین از رهگذر جلب اعتماد خیرین عزیز از مجموع زندانیان آزاد شده در این زمان،تعداد شش زندانی با ۱۳ پرونده نیز مرهون همکاری خیرین و گذشت افرادی که احکام به نفعشان بود، است .