در شهرستان رزن پروژههای ورزشی وجود دارد که مدتهاست بلاتکلیف ماندهاند؛ مجموعه ورزشی بانوان و زمین چمن از نیاز اصلی بشمار میرود و از درخواستهای اصلی مردم میباشد که برای پاسخگویی به شبهات شهروندان رزنی این گزارش را آماده کردیم.
این شهرستان چهار پروژه شاخص نیمه تمام دارد که تکمیل آنها نیازمند ۳۳۵ میلیارد ریال اعتبار است.
با ورود فرماندار به شهرستان رزن و پیگیریهای ایشان و همچنین در سفر ریاست جمهوری به استان همدان، ۲۱ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژههای نیمه تمام ورزشی رزن و سردرود اختصاص داده شد.
رئیس اداره ورزش و جوانان گفت: با جذب این اعتبار، دو پروژه مجتمع ورزشی بانوان و زمین چمن فوتبال رزن تکمیل و به بهرهبرداری خواهند رسید.
اما مجموعه ورزشی بانوان که از نیازهای اساسی بشمار میرود از سال ۸۶ در زمینی به مساحت ۳ هزار و ۱۶۷ متر مربع آغار شده و تاکنون ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
حمیدرضا درویشی میگوید: تاکنون برای این طرح از محل اعتبارات ملی افزون بر ۴۸ هزار و ۹۵۰ میلیون ریال هزینه شده است.
در حال حاضر، ۸۰ درصد سفت کاری استخر پروژه و همچنین احداث ساختمان موتورخانه طرح اجرا شده است.
در مجموع اتمام و تکمیل مجتمع ورزشی بانوان به اعتباری بالغ بر ۲۱۰ هزار میلیون ریال نیاز دارد.
شهرستان رزن دارای سه پروژه مهم ورزشی نیمه تمام دیگری شامل سالن ورزشی باستانی، زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال دمق و زمین چمن فوتبال شهر رزن است.
عملیات اجرایی پروژه سالن ورزشی باستانی شهرستان هم در سال ۹۰ در زمینی به مساحت ۶۲۰ مترمربع آغاز شده و ۴۲ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است؛ به گفته رئیس اداره ورزش و جوانان تاکنون برای سالن ورزشی باستانی از محل اعتبارات ملی بیش از ۱۲ هزار ۷۲۸ میلیون ریال هزینه شده و برای تکمیل، به اعتباری افزون بر ۵۰ میلیارد ریال نیاز دارد.
کلنگ زنی زمین چمن مصنوعی دمق در سال ۹۹ در زمینی به مساحت هزار و ۱۵۲ مترمربع انجام شده و در حال حاضر قرارداد زیرسازی و فونداسیون آن منعقد و پروژه فعال و پیمانکار مشغول کار است؛ این طرح برای تکمیل به اعتباری بالغ بر ۱۵هزار میلیون ریال از محل اعتبارات ملی نیاز دارد؛ در واقع مشکل اصلی شهر دمق، زمین چمن مصنوعی این شهر بود که با تکمیل این پروژه این نیاز برطرف خواهد شد و پاسخگوی نیاز مردم خواهد بود.
از دیگر نیازها و گلامندی شهروندان رزنی نبود یک زمین چمن مجهز بود و فوتبالیستان مدعی بودند برای تمرین به شهر همجوار میرفتند یا از سالنهای ورزشی استفاده میکردند.
این زمین چمن در سالیان گذشته به دلایل متعدد دیگر مکان مناسبی برای تمرین فوتبال نبود؛ مهمترین عامل از بین رفتن چمن این مجموعه بود.
عملیات اجرایی زمین چمن شهرستان رزن از سال ۹۳ در زمینی به مساحت ۵۰۰ مترمربع آغاز شده و تاکنون با اعتباری بالغ بر ۲۰ هزار و ۱۶ میلیون ریال از محل اعتبارات استانی، ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای تکمیل به ۶۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد. اقدامات انجام شده برای این طرح شامل سازه اسکلت، سکوی تماشاچیان و فونداسیون جایگاه، قسمتی از اسکلت و انعقاد قرارداد سیستم آبیاری اتوماتیک و خاکریزی و کاشت چمن است.
درویشی گفت: در حال حاضر تعمیر و تجهیز فضاها و اماکن ورزشی شهرستان، به اعتباری بالغ بر شش میلیارد ریال و تعمیر و تجهیز ساختمان اداری ورزش و جوانان رزن به اعتباری افزون بر سه میلیارد ریال نیاز دارد.
علیرغم در نظر گرفتن مسائل و مشکلات حاکم، با در نظر گرفتن اعتبار برای حوزه تربیت بدنی قطعا ورزشکاران در شرایط مساعدی قرار خواهند گرفت.
اما تکمیل تمام پروژههای مذکور که از دغدغههای اصلی مسئولین و شهروندان است نیازمند اعتبار میباشد؛ چرا که ما در این شهر شاهد درخشش ورزشکاران در رشتههای مختلف هستیم و این ورزشکاران برای افتخار آفرینی نیازمند مکان و تجهیزات مناسب برای تمرین هستند که امیدواریم مسئولین بیش از پیش به این پروژهها توجه کنند تا به زودی این پروژهها به بهرهبرداری برسند.