1403-01-201403-01-30bool(false) ضعف مالی بزرگترین مشکل باشگاه‌های استان است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 30 فروردين 1403

Today : Thu, April 18, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  58692 تاریخ انتشار:  1394-02-28 - 05:45 تعداد بازدید:  5530
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رئیس هیأت فوتبال:
ضعف مالی بزرگترین مشکل باشگاه‌های استان است

ورزشی

این روزها فوتبال حرف اول را در بین دیگر ورزش‌ها می‌زند و از هواداران پرشماری برخوردار است. به دنبال ناکامی پاس همدان در لیگ دسته اول در روزهای گذشته صحبت‌های فراوانی ميان اهالي فوتبال دهان به دهان شده است.
هیأت فوتبال استان به عنوان متولی اين رشته ورزشي در همدان  نقش غیرقابل انکاری در رشد و شکوفایی اين ورزش و بالعکس دارد. هیأت فوتبال در برگزاری مسابقات استانی و بازی‌هایی که پاس میزبان بود نقش پررنگی داشت. به این بهانه سراغ رئیس هیأت فوتبال استان رفتیم تا از زبان وی زوایای ورزش پرهیجان فوتبال را بررسی کنیم.
رئیس هیأت فوتبال استان ابتدا به وضعیت فوتبال در استان پرداخت و گفت: به دلیل مشکلات مالی و نداشتن اسپانسر هر روز از تعداد باشگاه‌های فوتبال استان کاسته می‌شود که اگر فکر عاجلی برای آن نشود در سال‌های آینده وضع بسیار بدتر از این خواهد شد.
محمد عیوقیان به منابع مالی هیأت اشاره کرد و افزود: منابع مالی ما عموماً از کمک‌های فدراسیون فوتبال و اداره ورزش و جوانان استان تأمین می‌شود که حق خروج بازیکنان از استان، جرایم نقدی کمیته انضباطی از تیم‌ها و بازیکنان، وروديه از تیم‌ها و 3 درصد حق قرارداد بازیکنان لیگ یک كه بايد به كمك‌‎هاي دولتي اضافه كرد.
متأسفانه تاکنون از 3 درصد حق قرارداد چیزی نصیب هیأت نشده است در حالي که بیشتر هیأت‌های استان‌ها با دریافت این 3 درصد خود را اداره می‌کنند.
وی با بیان اینکه تلاش زیادی برای جذب اسپانسر هیأت و مسابقات شده است، بیان کرد: از آنجایی که این رقابت‌ها جایگاه تبلیغاتي و اقتصادی ندارد و هرکس ورود کند فقط باید هزینه متحمل شود اشخاص حقیقی و حقوقی تمایلی به حمایت ندارند و برخی نیز با مبلغ اندک قدم پیش می‌گذارند.
عیوقیان تصریح کرد: اگر کمک‌های مالی مسئولان استان به ورزش مورد تجدید نظر قرار بگیرد و این هیأت بتواند سهم بیشتری را داشته باشد می‌توان از هزینه مسابقات کاست و تیم‌هاي بیشتری را به چرخه مسابقات وارد کرد. ما به دنبال آن هستیم تا از مسئولان رده بالای استان مجوز فعالیت اقتصادی بگیریم که اگر چنین شود می‌توان با درآمد حاصل از آن به فوتبال شهرستان‌ها و باشگاه‌ها کمک کرد.
رئیس هيأت فوتبال استان ادامه داد: امسال لیگ برتر استان را با 10 تیم و دسته اول را با 7 تیم برگزار خواهیم کرد و در سایر رده‌ها نیز بستگی به توان و تمایل مالی باشگاه‌ها دارد. متأسفانه شرایط بد مالی باشگاه‌ها را با مشکل روبه‌رو کرده است. یک باشگاه در طول سال باید مبالغ هنگفتی هزینه کند، حق عضویت، هزینه شرکت در مسابقات، حق بیمه،‌ اجاره زمین و سالن برای تمرین و پرداخت به خود بازیکنان از جمله این هزینه‌هاست که برای باشگاه‌های استان سخت و طاقت‌فرسا شده است. وي ياد آور شد: ما زمانی در شهرستان همدان رقابت‌های جوانان را با بیش از 15 تیم برگزار می‌کردیم، اما در حال حاضر این تعداد به سختی به تعداد انگشتان یک دست می‌رسد.
عیوقیان با بیان اینکه از مسئولان استان استدعا دارم که به فوتبال کمک کنند، فوتبال استان تنها پاس و الوند نیست، افزود:‌ باشگاه‌های دیگر همدان و شهرستان‌ها مثل سرچشمه هستند که در نهایت به دریاچه ملحق می‌شوند اگر این چشمه‌ها خشک شود دریاچه نیز (پاس و الوند) شوره‌زار خواهد شد.
وی به انتقادات روزهای اخیر از مدیریت ورزش استان و پاس اشاره کرد و گفت: در این انتقادات حقایقی وجود دارد که قابل انکار نیست اما منتقدان یک قسمت لیوان را می‌بینند که جا دارد نگاه کاملی داشته باشیم و قسمت پر لیوان را نیز در نظر داشته باشیم.
رئیس هیأت فوتبال استان اظهار کرد: يأس جوانان استان تنها به صعود نکردن پاس و نداشتن تیم در لیگ کشتی کشور ارتباط ندارد و باید همه عوامل استانی متمرکز شوند و چاره‌اندیشی کنند.
وی درخصوص مديريت امسال پاسي‎‌ها هم گفت: پاس امسال کم‌حاشیه‌ترین سال خود را سپری کرد و اگر برخی مسائل وجود نداشت و پاس تمام توان خود را برای صعود می‌گذاشت شاید الآن تیم لیگ برتری بودیم؛ متأسفانه قسمت زیادی از توان و انرژی مدیریت باشگاه صرف سر و کله زدن با طلبکاران شد و بخش زیادی از بودجه این باشگاه به جرایم فیفا که از فصل‌های قبل مانده بود هزینه شد. اگر چنین مسائلي در كار نبود قطعاً پاس می‌توانست عملکرد بهتری در پرداخت بدهی‌ها بخصوص به بازیکنان و مربیان بومی داشته باشد.
عيوقيان تصريح كرد: مدیرعامل پاس در حق تیم الوند و سرمایه‌های بومی فوتبال کم‌لطفی کرد و اختيار بیش از حدی را به سرمربی داد که این موجب شد نیروهای بومی در تیم پاس نسبت به سال‌های گذشته نقش کمرنگی داشته باشند. البته بهرام یدی از نظر مالی اسناد شفافی دارد و توانست با تعداد زیادی از طلبکاران تسویه حساب کند و در طول فصل تیم از آرامش نسبی برخوردار بود.  این تیم تا دقايق پایانی لیگ شانس صعود داشت که این را باید حاصل عملکرد خوب مدیریت پاس دانست.
رئيس هيات فوتبال ساختار باشگاه پاس را ناکارآمد دانست و گفت: برای آنکه باشگاه از این روال خارج شود بايد تغییراتی در ساختار این باشگاه به وجود آید. این باشگاه باید هیأت امنا و هیأت رئیسه مجزا داشته باشد و اعضای آن را چهره‌های ورزشی و اقتصادی تشکیل دهند. این هیأت رئیسه باید از مدیرعامل برنامه بخواهد و مدیرعامل در برابر آن پاسخگو باشد.
وی افزود: باید برنامه‌ای بلندمدت برای پاس تعریف شود، این تیم هدیه نیروی انتظامی به شهدای استان است و حتی فکر کردن درباره خروج آن از استان نیز باطل است. پاس متعلق به همدان است و تا ابد در همدان مي‌ماند اما اگر به دنبال پیشرفت و سربلندی آن هستیم باید برنامه‌ريزي مناسبي در قبال آن پياده كرد.
عيوقيان اضافه كرد: این تیم‌ باید به سمت استقلال مالی پیش رود و با یک برنامه 5 یا 10 ساله و با تدابیر اقتصادی و استفاده از تسهیلات بانکی منابع درآمدی باشگاه را تضمین کنیم و این باشگاه عاری از کمک‌های دولتی شود.
وی با انتقاد از آکادمی پاس، گفت: باشگاه پاس باید به آکادمی و بخش بانوان اهمیت بیشتری بدهد و برای آن ردیف و بودجه خاصی در نظر بگیرد. این تیم حتی در شهرهای متعددی چون ملایر و نهاوند می‌تواند مدارس فوتبال فصلی داشته باشد تا بتواند نسبت به پرورش نیروهای بومی اقدام کند تا در آینده از نیروهای بومی بیشتری بهره ببرد. پشتوانه‌سازی در پاس باید با جدیت بیشتری دنبال شود تا بتوانیم نیروهای زبده و آماده‌ای را پرورش و اسکلت تیم را از نیروهای بومی تشکیل دهیم.
وی در پایان با قدردانی از همدان‌پیام که حقایق ورزشی را منعکس می‌کند، یادآور شد: رسانه‌ها بازوی توانمند ورزش به شمار می‌روند و دستگاه ورزش بخصوص هيأت فوتبال برای سربلندی ورزش بايد با رسانه‌ها در یک مسير گام بردارند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com