سرخابی‌ها در دربی ترسوها همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : دوشنبه ، 27 بهمن 1404

Today : Mon, February 16, 2026




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۴؛ سرمایه گذاری برای تولید
ورود کاربران


logo-samandehi
 
کد مطلب:  121005 تاریخ انتشار:  1400-09-15 - 10:39 تعداد بازدید:  339
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

سرخابی‌ها در دربی ترسوها

ورزشی

 دربی 97 بدون هیچ جذابیت و صحنه دیدنی که بتوان سا‌ل‌ها از آن یاد کرد به پایان رسید و امتیازها درحالی تقسیم شد که کمکی به شرایط فعلی 2 تیم نمی‌کند.
فرهاد و یحیی نقش اول دربی ترسوها  این بود استقلالِ رویایی، این بود پرسپولیسِ قهرمان؟
به گزارش فارس، چه خوشایندمان باشد چه نباشد دربی نماد لیگ برتر و فوتبال ایران است، اما نمی‌دانیم باید بنویسیم این از شوربختی یا خوشبختی فوتبال ایران است که دربی پایتختش، نماد بازی‌های لیگ است. بازی که برایش دعواها می‌شود، اما داخلش طبل توخالی بیش نیست.
واقعاً از دربی 97 این بی‌کیفیت‌ترین و بی‌خاصیت دربی سال‌های اخیر چه باید نوشت؟ سرتاسر اجرای این نمایش سرد و بی‌خاصیت وقت با ارزشی بود که برایش تلف شد.
درست است که در 2 بازی اخیر برخی کارشناسان اعتقاد داشتند پنالتی‌های استقلال گرفته نشده و این تیم از داوری ضرر کرده است، اما فارغ از این مسائل فرهاد مجیدی باید از خودش سؤال کند آیا این همان تیمی است که در ابتدای فصل وعده داد همه از بازی‌اش لذت خواهند برد؟
مجیدی از اینکه رسانه‌ها و پیشکسوتان به او تاخته‌اند که چرا با استفاده از اشتباهات داوری می‌خواهد فرار رو به جلو کند ناراحت شده، اما او نمی‌گوید وقتی کلامی در مورد مسائل فنی مسابقه مهم فوتبال ایران صحبت نمی‌کند و می‌گوید در مورد صحنه دقیقه 87 حرف می‌زند طبیعتاً مخاطبان او را به فرار رو به جلو متهم می‌کنند.
سرمربی استقلال که در نشست خبری قبل از بازی مدعی بود یک امتیاز به درد هیچ تیمی نمی‌خورد باید از خود پرسش کند آیا تیمش به شکلی بازی کرد که برای 3 امتیاز برنامه داشته باشد؟ اگر مجیدی منطقی باشد قطعاً پاسخ این سؤال خیر است.
سرمربی استقلال مورد انتقاد است که چرا مدام سیستم و ترکیب تیمش را دستخوش تغییر می‌کند. خیلی‌ها می‌گویند او هنوز ترکیب اصلی تیمش را نشناخته است. آن هم پس از 8 هفته. مجیدی تیمش را با آرایش 3-3-4 به زمین فرستاد و در دقایق پایانی سیستم تیمش را 2-5-3 کرد که اتفاقاً جواب هم گرفت. همین تغییر شیوه موجب شد از حملات پرسپولیس کاسته شود و بر اثر فشار ژستد بتواند آن موقعیت را که معتقد به پنالتی هستند خلق کند.
 با گذشت 8 هفته هنوز نفهمیدیم چرا استقلال کارش را با 2-5-3 آغاز کرد و چرا در 2 بازی اخیر آرایش این تیم به 2-4-4 و 3-4-4 تغییر پیدا کرد؟ خود این مسأله یک سردرگمی است و شاید اگر از مجیدی پرسش کنید که آیا در سیستم روز گذشته تیمش اشتباه کرده یا خیر او به این موضوع اعتراف کند.
شاید اگر در دربی 97 امین قاسمی‌نژاد در پرسپولیس حضور داشت نتیجه به شکل دیگری رقم می‌خورد. بازیکنی که 90 دقیقه با حسرت بازی را تماشا کرد، اما فرصت به او نرسید.
 شبی که قاسمی‌نژاد با استقلال قرارداد بست او در آستانه پیوستن به پرسپولیس بود، اما پس از این انتقال جنجالی برادر سرمربی استقلال که اکنون همکار او در این تیم است با افتخار به خبرنگاران گفت دربی را از پرسپولیس بردیم. ای کاش از برادران مجیدی سؤال شود عامل برد دربی شب گذشته کجا بود؟ اینکه بازیکنی مثل قاسمی‌نژاد فصل گذشته ستاره یک تیم شهرستانی می‌شود، اما در استقلال فرصت عرض‌اندام پیدا نمی‌کند بدون شک دلایلی دارد که تنها کادرفنی استقلال باید پاسخگوی آن باشند.
چند دربی اخیر که یحیی گل‌محمدی، سرمربی پرسپولیس بوده نشان داده که برای بازی بزرگی مثل دربی احتیاط برای او حرف نخست را می‌زند. پرسپولیس یحیی در دربی‌ها در آغاز بازی هیچ نشانی از چهره قهرمان و برنده 5 دوره مسابقات لیگ برتر نداشت. حملات استقلال در دقایق ابتدایی روی این حرف ما صحه می‌گذارد، اما گل‌محمدی با گذشت یک نیمه در رختکن اشتباهاتش را اصلاح کرد و پرسپولیس نیمه دوم را بهتر از رقیبش آغاز کرد. اگرچه گل‌محمدی معتقد بود در این گونه بازی‌ها فرصت زیاد نصیب بازیکنان نمی‌شود و مهاجمان این تیم باید از تک فرصت‌ها استفاده می‌کردند، اما تجربه نشان داده هر وقت احتیاط کنار گذاشته شده نتیجه‌بخش بوده است.
سرمربی پرسپولیس فراموش نکند سرمربی تیمی است که در این چند فصل اخیر در دربی حتی بازی 2 بر 2 را هم تجربه کرده است.
یکی از اقدامات مثبت یحیی گل‌محمدی در ترکیب پرسپولیس نیمکت‌نشینی خرید جنجالی‌اش است. رضا اسدی برخلاف آن سروصدایی که برای حضورش در جمع سرخ‌پوشان شد در ترکیب تیم یحیی نتوانست خودی نشان دهد و کنار گذاشتن او از چیدمان اصلی و وارد کردن کمال کامیابی‌نیا به چرخه بازی از اتفاقات خوب در بازی سرخ‌پوشان هست و یحیی گل‌محمدی نشان داد جایی که احساس کرده تیمش تبدیل به پاشنه آشیل می‌شود خیلی زود دست به ترمیم زد.
در ترکیب پرسپولیس برای دربی گل‌محمدی با نبود سید جلال حسینی، کاپیتان با تجربه تیمش هم روبه‌رو شد و اتفاقاً بر سر غیبت سید جلال مانور شده بود که این تیم دچار مشکل می‌شود، اما فرشاد فرجی و علی نعمتی که برای نخستین بار در دربی کنار هم قرار گرفته بودند در غیاب کاپیتان با تجربه خود موفقیت خوبی داشتند و کمی از دغدغه‌های سرمربی تیمشان را در بخش دفاعی کم کردند. هرچند که در بازی پرسپولیس همچنان کمبود مهره کاملاً به چشم می‌آید.
صحبت‌های یحیی گل‌محمدی در نشست خبری پس از دربی نشان می‌دهد این تیم هنوز نتوانسته تمرکز کافی داشته باشد.
سرمربی قرمزپوشان اشاره کرد که روز گذشته باشگاه 15درصد مطالبات بازیکنان را پرداخت کرده، اما وی تأکید کرد مشکلات هنوز هست و به موقع در موردش حرف می‌زند. اینکه در این باشگاه چه می‌گذرد و چرا باید قهرمان 5 دوره لیگ به جای اینکه این روزها همه حواسش برای دفاع از عناوین قهرمانی‌اش باشد به فکر حل شدن مشکلات خارج از مستطیل سبز است که در نوع خودش جالب و قابل سؤال است و اینکه چرا وزارت ورزش نسبت به شرایط مدیریتی پرسپولیس سکوت می‌کند هم عجیب است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com