1403-01-221403-02-01bool(false) معرفی 8 استادیوم جام جهانی 2022 قطر همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 1 ارديبهشت 1403

Today : Sat, April 20, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  127937 تاریخ انتشار:  1401-08-21 - 18:02 تعداد بازدید:  197
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

معرفی 8 استادیوم جام جهانی 2022 قطر

ورزشی


 جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، نخستین مسابقات جهانی فوتبال به شمار می‌رود که در منطقه خاورمیانه و پائیز برگزار می‌شود. این دوره از جام جهانی با بازی افتتاحیه در29 آبان آغاز می‌شود و در تاریخ ۲۷ آذر به پایان می‌رسد. از همین رو، کشور میزبان 8 استادیوم را برای برگزاری ۶۴ بازی جام جهانی فوتبال آماده کرده است.

8 استادیوم در شهرهای مختلف قطر میزبان جام جهانی ۲۰۲۲ خواهند بود. فاصله زمانی هرکدام از این استادیوم‌ها با پایتخت قطر، یعنی شهر دوحه، کمتر از یک ساعت است. همچنین، برای نخستین بار در مسابقات جام جهانی، استادیوم‌ها قرار است از تکنولوژی کنترل آب و هوا بهره ببرند تا بتوانند گرمای شدید قطر را کاهش دهند. دمای هوا در قطر به‌راحتی به ۴۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسد؛ اما با استفاده از این تکنولوژی‌، دمای داخل استادیوم در حدود ۲۷ درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

 1- استادیوم بین‌المللی خلیفه
ورزشگاه خلیفه، تنها استادیوم فوتبال در قطر به شمار می‌رود که برای جام جهانی ۲۰۲۲ از پایه ساخته نشده است. این استادیوم، نمادین‌ترین ورزشگاه در این کشور به شمار می‌رود و افتتاح آن به سال ۱۹۷۶ میلادی باز می‌گردد. استادیوم بین‌المللی خلیفه به‌عنوان استادیوم ملی نیز شناخته می‌شود، استادیوم بین‌المللی خلیفه، ۴۰,۰۰۰ نفر ظرفیت دارد و از تکنولوژی پیشرفته سرمایشی استفاده می‌کند که دمای هوا را برای طرفداران و همچنین بازیکنان را در وضعیت متعادلی نگه می‌دارد.پنج بازی از مرحله گروهی مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ در این ورزشگاه برگزار می‌شود. علاوه بر این، یکی از بازی‌های مرحله یک‌شانزدهم و همچنین بازی رده‌بندی جام جهانی نیز در این استادیوم برگزار خواهند شد.
بازی ایران و انگلیس در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در روز ۳۰ آبان، ساعت ۱۶:۳۰ در این ورزشگاه برگزار خواهد شد.

2- استادیوم البیت
استادیوم البیت در شهر الخور قرار دارد. این استادیوم با ظاهر متفاوت خود شناخته می‌شود. در طراحی بیرونی این استادیوم، از خیمه الهام گرفته شده است. طراحی این استادیوم به‌نحوی، نمایانگر گذشته و حال قطر است استادیوم البیت ۴۰,۰۰۰ نفر ظرفیت دارد. این استادیوم علاوه بر زمین فوتبال، دارای مرکز خرید و بیمارستان نیز است.
در مرحله گروهی مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، 5 مسابقه در استادیوم البیت برگزار خواهد شد. علاوه بر این، یک بازی از مرحله یک‌شانزدهم و یک‌چهارم نیز در این ورزشگاه خواهد بود. در نهایت نیز این ورزشگاه میزبان یکی از بازی‌های نیمه‌نهایی است.

3- استادیوم الجنوب
استادیوم الجنوب ورزشگاهی با گنجایش ۴۰,۰۰۰ نفر است. این ورزشگاه توسط طراح فقید و برجسته زها حدید و به سبک منحنی طراحی شده است. او در طراحی این استادیوم زیبا از بدنه قایق‌های صید صدف و مروارید الهام گرفته بود. سنت‌گرایی و توجه به رسوم مردمی در ساخت این استادیوم به‌طور واضح دیده می‌شود.
ورزشگاه الجنوب در مرحله گروهی مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر میزبان پنج بازی خواهد بود. علاوه بر این، یک بازی از مرحله یک‌شانزدهم نیز در این ورزشگاه برگزار می‌شود.

4- استادیوم شهر آموزش
استادیوم شهر آموزش، همان طور که از نامش پیدا است، در محوطه دانشگاه برتر قطر قرار دارد و از همین رو، به این نام شناخته می‌شود. این استادیوم می‌تواند میزبان ۴۰,۰۰۰ تماشاگر باشد؛ طراحی این استادیوم به‌ شکل یک الماس است که به هنگام روز و شب می‌درخشد.
در مرحله گروهی مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، 5 بازی در استادیوم شهر آموزش برگزار خواهد شد. این استادیوم در مرحله یک‌شانزدهم نیز میزبان یکی از مسابقات خواهد بود. یکی از مسابقات یک‌چهارم نهایی نیز در این استادیوم برگزار می‌شود.

5- استادیوم الریان یا احمدبن‌علی
استادیوم قدیمی «احمد بن علی» که با نام «الریان» نیز شناخته می‌شود، ۴۰,۰۰۰ تماشاگر را در خود جای می‌دهد و میزبان مسابقات مهمی خواهد بود. شهر الریان، یکی از سنتی‌ترین و تاریخی‌ترین شهرهای قطر محسوب می‌شود و در نزدیکی صحرا قرار دارد.
استادیوم الریان 5 بازی از بازی‌های مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را میزبانی می‌کند. علاوه بر این ، این ورزشگاه میزبان یکی از بازی‌های مرحله یک‌شانزدهم خواهد بود. بازی دوم ایران با ولز نیز روز 4 آذر، ساعت ۱۳:۳۰ در این ورزشگاه برگزار شود.

6- استادیوم الثمامه
استادیوم الثمامه در فاصله ۱۳ کیلومتری از مرکز پایتخت قطر قرار دارد؛ این استادیوم میزبان ۴۰,۰۰۰ تماشاگر خواهد بود. طراحی این استادیوم الهام گرفته شده از عرق‌چین است که توسط مردان عرب پوشیده می‌شود.
همانند بسیاری از استادیوم‌های دیگر،‌ استادیوم الثمامه نیز میزبان 5 بازی از مرحله گروهی مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر خواهد بود. یک بازی از مرحله یک‌شانزدهم و یک بازی از مرحله یک‌چهارم نهایی نیز از دیگر بازی‌هایی هستند که در این استادیوم برگزار می‌شوند.
بازی ایران و آمریکا در تاریخ 8 آذر و در ساعت ۲۲:۳۰ در این ورزشگاه برگزار می‌شود.

7- استادیوم ۹۷۴
استادیوم ۹۷۴ که به نام استادیوم «راس ابو عبود» نیز شناخته می‌شود، همانند بسیاری از دیگر استادیوم‌های جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، ۴۰,۰۰۰ نفر ظرفیت دارد. این استادیوم، در ساحل خلیج فارس قرار دارد و مشرف به شهر دوحه است.
همانند دیگر استادیوم‌ها، 5 بازی از مرحله گروهی و یک بازی از مرحله یک‌شانزدهم در این استادیوم برگزار می‌شود.

8- استادیوم لوسیل
استادیوم لوسیل را می‌توان برجسته‌ترین استادیوم قطر برای جام جهانی ۲۰۲۲ دانست. این استادیوم ظرفیت میزبانی بیش از ۸۰,۰۰۰ نفر را دارد و توسط یک شرکت معماری انگلیسی طراحی شده است. منبع الهام برای ساخت این استادیوم، یکی از صنایع دستی مردم قطر است.  5 بازی از مرحله گروهی در این استادیوم برگزار می‌شود. استادیوم لوسیل میزبان یک بازی از مرحله یک‌شانزدهم و یک بازی از مرحله یک‌چهارم خواهد بود. علاوه بر این، یکی از بازی‌های نیمه‌نهایی و همچنین فینال مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در این ورزشگاه برگزار می‌شوند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com