توقف شهرداری همدان در ایستگاه نخست همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : سه شنبه ، 14 آذر 1402

Today : Mon, December 4, 2023




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  126222 تاریخ انتشار:  1401-06-08 - 10:52 تعداد بازدید:  214
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

قطار لیگ دسته یک باشگاه‌های کشور به راه افتاد
توقف شهرداری همدان در ایستگاه نخست

نویسنده : سلیمان رحیمی

ورزشی


 هفته نخست رقابت‌های لیگ دسته یک قهرمانی باشگاه‌های کشور جام آزادگان آغاز شد و در نخستین هفته تیم فوتبال شهرداری همدان با هدایت احمد جمشیدیان در اهواز مقابل تیم مدعی استقلال خوزستان متوقف شد و یک امتیاز حساس از جهنم خوزستان به ارمغان آورد.
شاگردان جمشیدیان در این دیدار فوتبال روان و خوبی را به نمایش گذاشتند و موفق شدند مقابل تیم متمول و مدعی صعود به یک امتیاز با ارزش دست یابند تا گام نخست را محکم بردارند.
احمد جمشیدیان پس از حضور در رأس کادر فنی شهرداری تغییرات زیادی را در این تیم انجام داد و تلاش کرد که حداقل شاکله تیم را حفظ کند این تیم که نسبت به سایر رقبان با بودجه کمتری قدم به میدان رقابت‌های لیگ گذاشته است تلاش کرد تا بیشتر از بازیکنان بومی استفاده کند و جذب چند بازیکن غیربومی نیز برای تقویت تیم بود.
تیم استقلال خوزستان که بارگیری مطلوبی در فصل جاری داشته است و توانسته خود را به عنوان یک مدعی قهرمانی مطرح کند در برابر بازیکنان بی ادعا شهرداری حرفی برای گفتن نداشتند و در نهایت این بازی به تساوی بدون گل انجامید.
قبل از شروع این بازی اتفاق جالبی افتاد و پیراهن بازیکنان شهرداری به سرقت رفت تا بازیکنان شهرداری با کاور و پیراهن‌های بدون شماره و با رضایت نماینده فدراسیون بازی کردند. در این دیدار سرمربی شهرداری از بازیکنانی چون  در ترکیب خود استفاده کرد.
در این هفته بازی‌های کم گلی را پیش رو داشتیم و نیمی از بازی‌ها بدون گل مساوی تمام شد.ثبت 9 گل ومیانگین یک گل در هربازی آمار خوبی برای لیگ یک باشد.
 در دیگر بازی‌های هفته نخست بهترین نتیجه را شمس آذر قزوین رقم زد و موفق شد با 4 گل خوشه طلایی ساوه را شکست دهد. شاگردان سعید دقیقی در این بازی پرقدرت نشان دادند و برای سایر حریفان خط و نشان کشیدند. دیگر تیم پیروز این هفته استقلال ملاثانی بود که شاگردان ابراهیم اشکش با دو گل تیم خلیج فارس ماه‌شهر را شکست دادند تیم فوتبال سایپا نیز با هدایت محمود فکری با دو گل دریای کاسپین را مغلوب کرد. در سایر دیدارها مس شهر بابک مقابل شهرداری بندر آستار، خیبر خرم آباد در مصاف با پارس جنوبی جم، ون پارس اصفهان مقابل فجر سپاسی شیراز بدون گل مساوی کردند و دیدار دو تیم چادرملو اردکان و آرمان گهر سیرجان یک بر یک مساوی شد. تیم فوتبال امید وحدت خراسان نیز به دلیل حاضر نشدن مدارک خود مقابل چوکا تالش به میدان نرفت تا تیم شمالی یک پیروزی بادآورده داشته باشد. در ادامه این رقابت‌ها و در هفته دوم روز جمعه 11 شهریور ماه شهرداری همدان در ورزشگاه حاجی بابایی میزبان ون پارس اصفهان است، آرمان گهر سیرجان از تیم چوکای تالش پذیرایی می‌کند. شمس آذر قزوین میهمان دریای کاسپین است، خیبر خرم‌آباد در شیراز با فجر سپاسی دیدار می‌کند. سایپا با محمود فکری در آستارا با شهرداری مصاف می‌کند. خوشه طلایی میزبان چادرملو اردکان است، پارس جنوبی پذیرای مس شهر بابک خواهد بود و در دربی خوزستان، دو تیم استقلال ملاثانی و استقلال خوزستان در اهواز با هم دیدار می‌کنند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com