1404-11-201404-11-30bool(false) 1404-11-201404-11-30bool(false) "پگاه مهذب" داور فدراسیون جهانی شطرنج شد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 30 بهمن 1404

Today : Thu, February 19, 2026




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۴؛ سرمایه گذاری برای تولید
ورود کاربران


logo-samandehi
 
کد مطلب:  131355 تاریخ انتشار:  1402-01-22 - 11:12 تعداد بازدید:  897
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

"پگاه مهذب" داور فدراسیون جهانی شطرنج شد

ورزشی


رئیس هیأت شطرنج استان همدان گفت: پگاه مهذب داور درجه ۱ و فعال شطرنج همدان با کسب نرم‌های لازم موفق به کسب مدرک فیده و به طور رسمی در جمع داوران فدراسیون جهانی شطرنج قرار گرفت.

امیرعرفان هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه داور درجه ۱ همدانی در رده داوران فیده قرار گرفته است، اظهار کرد: استان همدان با داشتن چهار داور بین‌المللی، هفت داور فیده، ۹ داور درجه ۱ و همچنین ۱۸ داور درجه ۲ و ده‌ها داور درجه ۳ قطب داوری شطرنج کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: در نخستین کنگره داوری جهانی که ۴ آپریل ۲۰۲۳ به میزبانی کشور مکزیک برگزار شد، این داور همدانی با کسب نرم‌های لازم موفق به دریافت این مدرک بین‌المللی شد.

رئیس هیأت شطرنج استان همدان ضمن اشاره به توسعه روزافزون داوری شطرنج در همدان، خاطرنشان کرد: این داور همدانی در امر قضاوت از افراد کوشا و برتر استان شناخته می‌شود و پیشرفت‌های بیشتری در انتظار وی خواهد بود.

هاشمی تصریح کرد: دوره‌های آموزشی همچون مربیگری و داوری در درجات مختلف در شهرستان‌های مختلف استان برگزار کرده‌ایم و در تلاش هستیم این مسیر را همچون گذشته در راستای رشد و اعتلای فنی شطرنج استان انجام دهیم و هادی حیدریان مسئول کمیته داوران هیأت در این زمینه فعالیت‌های بسیاری انجام داده‌ است.

وی در پایان بیان کرد: داوران فدراسیون جهانی شطرنج (FIDE) پس از گذراندن دوره‌های آموزشی و کسب نرم‌های لازم و در صورت قضاوت در مسابقات سطح بالا در ادامه پیشرفت‌های خود می‌توانند در رده داوران بین‌المللی شطرنج قرار بگیرند؛ داوران بین‌المللی نیز گریدبندی و درجه‌بندی‌های خاص خود را دارند.

گفتنی است؛ امیرعرفان هاشمی جزء ۲۰ داور برتر شطرنج جهان محسوب می‌شود و چندی پیش به عنوان سرداور مسابقات شطرنج قهرمانی جهان در بزرگترین پیکار شطرنج جهان مشغول به امر قضاوت بود.

به گزارش ایسنا، استان همدان به عنوان یکی از قطب‌های اصلی داوری در شطرنج ایران شناخته می‌شود و امیرعرفان هاشمی، هادی حیدریان، ایرج صبا و مهدی سلیم داوران بین‌المللی شطرنج از استان همدان هستند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com