رئیس اداره بهزیستی شهرستان درگزین گفت: در حال حاضر حدود ۸۰ دختر در شهرستان درگزین در حوزه توانبخشی از بهزیستی خدمات میگیرند ضمن اینکه ۳۰ دختر هم در حوزه اجتماعی جزء بُعد خانوار بوده و به واسطه سرپرست خانواده از خدمات سازمان بهره مند هستند.
فرانک محمدی در گفتوگو با ایسنا، افزود: این آمار به صورت شناور است به علت اینکه در این رابطه دائماً برخی پرونده ها در حال برقرار شدن و برخی در حال مختومه شدن هستند اما تمام خدماتی که به سرپرست خانوار ارائه میدهیم شامل این دختران نیز میشود.
محمدی تصریح کرد: پرداخت مستمری ماهانه، لوازم توانبخشی، لوازم بهداشتی ویژه معلولان، بسته معیشتی، کمکهای موردی پرداخت شهریه دانشجویان دختر تحت پوشش و آموزش مهارت های زندگی از جمله خدمات قابل ارائه بهزیستی به این دختران تحت پوشش و سایر مددجویان به شمار میرود.
وی مطرح کرد: سازمان بهزیستی به عنوان متولی سلامت اجتماعی جامعه به منظور آموزش مهارت های زندگی، پیشگیری از آسیب های اجتماعی و ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی گامی مؤثر به منظور سلامت روانی دختران تحت پوشش دارد.
محمدی در ادامه از پیگیری سرای بزرگان در شهرستان درگزین خبر داد و یادآور شد: بهزیستی شهرستان درگزین در تلاش برای راه اندازی سرای بزرگان با هدف ارج نهادن به مقام سالمندان و نیازهای آنها و بهره مندی این گروه سنی از خدمات ویژه و تخصصی توانبخشی است که امکان تأسیس این امر مهم منوط به مساعدت ویژه فرماندار شهرستان و نیز خیرین خواهد بود.
وی با بیان اینکه شهرستان درگزین مرکز خدمات مشاوره روانشناختی ندارد، خاطرنشان کرد: راه اندازی این مرکز مشاوره با تلاش مجدانه در حال پیگیری بوده و با راه اندازی آن میتوان از خدمات آن برای حل مشکلات روانشناختی استفاده کرد.
محمدی در پایان از برگزاری دوره آموزشی با عنوان افزایش جمعیت در مرکز مثبت زندگی این شهرستان خبر داد و گفت: در این کارگاه کارشناسان مرکز بهداشت مشاوره مطالبی آموزشی در رابطه با فرزندآوری، جایگاه خانواده، نقش و اهمیت کودکان برای زوجین جوان و مادران دارای یک فرزند، لزوم انجام آزمایش پاپ اسمیر، سونوگرافی و عوارض گوشی وای فای در معلولیت نوزادن و همینطور در مورد نشاط کودکان آسایش آنها ارائه دادند که این کارگاه آموزشی از استقبال خوبی برخوردار بود.