۲۰۱۸، سیاسی‌ترین سال ورزش جهـان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Thu, March 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  83439 تاریخ انتشار:  1396-10-11 - 05:45 تعداد بازدید:  338
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

۲۰۱۸، سیاسی‌ترین سال ورزش جهـان

ورزشی

 در سال‌های اخیر رقابت‌ها و اتفاقات ورزشی بیشتر جنبه سیاسی به خود گرفته‌اند و حتی می‌توان گفت که اهداف سیاسی را دنبال می‌کنند. در مسابقات ورزشی مختلف غالباً سخن از صلح و نزدیکی بیشتر ملت‌ها به میان می‌آید اما آیا در عمل آن چه در مسابقات بین‌المللی ورزشی اتفاق می‌افتد، حل شدن اختلافات سیاسی و کنار گذاشتن خصومت‌ها است؟
به‌ گزارش ‌ایسنا، در سال ۲۰۱۸ دو رویداد بزرگ ورزشی برگزار می‌شود که هر دو ردپایی از سیاست در خود دارند. المپیک زمستانی پیونگ چانگ ۲۰۱۸ در ماه فوریه در کره جنوبی برگزار می‌شود. این المپیک درست در منطقه‌ای که مرز کره شمالی و جنوبی است انجام خواهد شد و گفت‌وگوهای سیاسی بسیاری درباره آن انجام شده است.
دولتمردان مختلف درباره امنیت این بازی‌ها و تأثیر تنش‌های سیاسی بر آن صحبت کرده‌اند. در حالی که دنیای ورزش باید جدا از دنیای سیاست باشد و به صلح بیشتر کمک کند، تنش‌های سیاسی بین کره شمالی و آمریکا باعث شد که هنوز مشخص نباشد ورزشکاران این دو کشور در بازی‌های المپیک زمستانی حضور خواهند داشت یا خیر.
کره جنوبی و آمریکا در آب‌های مرزی بین دو کره عملیات‌های نظامی انجام می‌دهند تا امنیت بازی‌های المپیک زمستانی را تأمین کنند.
رئیس جمهور کره جنوبی از کره شمالی درخواست کرده که در بازی‌ها حضور یابد و فعالیت‌های هسته‌ای را در زمان برگزاری بازی‌ها متوقف کند.
از سوی دیگر در سال ۲۰۱۸، جام جهانی فوتبال در روسیه برگزار می‌شود. روسیه که در سال‌های اخیر درگیر اتهامات مربوط به دوپینگ سازمان یافته بوده است، دائما دلیل این اتفاقات را تحریک‌های دنیای غرب به دلایل سیاسی اعلام کرده است. گرفتن میزبانی جام جهانی ۲۰۱۸ توسط روسیه نیز مخالفان زیادی داشته است.
روسیه از المپیک زمستانی ۲۰۱۸ محروم شده و بسیاری از ورزشکاران و مسئولان روس از سوی IOC محروم هستند اما فیفا معتقد است که فوتبال روسیه درگیر دوپینگ نیست و بنابراین برگزاری جام جهانی در این کشور ایرادی ندارد. این‌ در حالی است که اخیرا گزارشی از دوپینگ ۳۳ فوتبالیست روس منتشر شد و فیفا در حال بررسی این گزارش است.
بسیاری از میزبانی‌هایی که کشورهای مختلف به دنبال آن هستند به نوعی یکی از راه‌هایی است که دولت‌ها از آن برای روایت کردن خود استفاده می‌کنند. برای مثال آن چه بریتانیا در سال ۲۰۱۲ با برگزاری المپیک به دنبال آن بود، شاید نشان دادن "بریتانیای آزاد، بریتانیای بخشنده و بریتانیای جهان شمول" بود.
دونالد ترامپ، رئيس‌جمهور فعلی آمریکا قرار گرفتن آمریکا در رتبه‌ای پایین‌تر از روسیه در المپیک زمستانی ۲۰۱۴ سوچی را یکی از شرمساری‌های دولت اوباما عنوان می‌کند. او اظهار کرده است که زمان آن رسیده همه چیز تغییر کند و آمریکا قدرت خود را نشان می‌دهد.
سال ۲۰۱۸ در ورزش بین‌المللی با توجه به مسابقات ورزشی مختلفی که هر کدام سایه‌ای از سیاست را به دنبال دارند دوباره نشان خواهد داد که بی‌تردید، ورزش بخشی از سیاست جهانی است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com