مجتمع تجاری «گلستان» شهر صالح آباد شهریور ماه سال گذشته با اعتباری بالغ بر ٢٠ میلیارد تومان آغاز شد.
این مجتمع تجاری که قرار بود پایان تابستان امسال افتتاح شود که یک ماه زودتر از موعد وعده داده شده محقق شد. مجتمع تجاری الغدیر هم در راستای تکمیل مجتمع تجاری گلستان و مرتفع شدن نیازهای گردشگری و توریستی در مجاورت شهر کامیون و مجتمع صنفی، صنعتی تریلی سازان غرب کشور در آینده نزدیک ایجاد خواهد شد.
شهردار صالح آباد درمصاحبه با خبرنگار همدان پیام گفت: با توجه به موقعیت و استقرار شهر صالح آباد، به دنبال ساخت مرکزی برای رفع نیازهای فرا منطقهای بودیم که پس از بررسی طرح و محل های مختلف سرانجام ساخت مجتمع تجاری گلستان در دستور کار قرار گرفت.
مهدی سحاب روشن بیان کرد: شهر تاریخی صالح آباد به دلیل قرار گرفتن در مسیر جاده ابریشم و کریدور ورودی استان های کرمانشاه و کردستان از زمان های گذشته همواره محل آمد و شد تجار و بازرگانان كشور به ویژه اهالی منطقه غرب كشور بوده و تمام داد و ستدها در شهر صالح آباد انجام می شده است.
وی ادامه داد: تجار و بازرگانان استانهای غربی با حضور در شهر صالح آباد اقدام به داد و ستد و رفع نیازهای خود می كردند. به همین دلیل نیاز به بازار و مجتمع تجاری در این شهر احساس می شد که با حمایت های اعضای شورای اسلامی دوره ششم این شهر ساخت مجتمع تجاری شهر صالح آبادآغاز شد و پس از گذشت یک سال تقدیم به مردم بخش و منطقه شد.
شهردار صالح آباد افزود: در ساخت مجتمع تجاری گلستان تمام اصول مهندسی و استانداردهای لازم در نظر گرفته شده است. مجتمع تجاری در مرکز شهر قرار دارد و دارای حدود ۷۰۰متر مربع عرصه و حدود ۴٠٠ متر مربع عیانی به صورت تجاری است.
سحاب روشن خاطرنشان کرد: طرح مجتمع تجاری با تعداد ١۶ باب مغازه و هر کدام از مغازه ها با مساحت تقریبی ۲۶ متربع و ارتفاع ۴/٧٠ مترمربع و به منظور رعایت سیما و منظر شهری و مسائل مربوط به شهرسازی به صورت یک طبقه اجرا شده است.
وی ضمن تأکید بر اینکه این بازار از طرح مرکزی و محله محور پیروی می کند و نمای استفاده شده در این مجتمع نمای ایرانی- اسلامی -سنتی است، گفت: مغازه ها به صورت کامل و مجزا تحویل داده می شوند. بودجه مورد نیاز برای ساخت این مغازه ها از منابع داخلی و تایید اعضای شورای شهر دوره ششم تأمین شده است.
سحاب روشن خاطر نشان کرد: علاوه بر وجودساختمان نگهبانی، مجتمع گلستان دارای یک دستگاه سرویس بهداشتی ۴چشمه ای است که دو چشمه آن مختص آقایان و دو چشمه دیگر مختص بانوان می باشد. محوطه داخلی بازار با سنگ فرش گرانیتی و یک آبنما با طراحی خاص هم داخل بازار اجرا خواهد شد. همچنین به منظور هویت بخشی به مجتمع، المانی در ورودی بازارچه متناسب با فرهنگ منطقه طراحی و اجرا شده است.
شهردار صالح آباد با اشاره به کاربری مجتمع تجاری گلستان گفت: یکی از ویژگی های مبلمان شهری وجود بازار به صورت تجمیعی و محله محور است و با توجه به نبود بازار در شهر، در ساخت این مجتمع سعی کردیم در طراحی بازار از حالت سنتی خارج و به سمت پیشرفته تری حرکت کنیم که علاوه بر مسائل شهرسازیی، مبلمان شهری و مسائل فرهنگی و اقلیم را درنظر بگیریم.
وی افزود: کاربری مجتمع صالح آباد شامل بازار لوازم خانگی، طلا فروشی، فرش فروشی و بازار محصولات موبایل و اغلب مشاغلی که به روزتر هستند، خواهد بود.
شهردار اضافه کرد: محل استقرار و جانمایی بازارچه به گونه ای است که علاوه بر اینکه در مرکز شهر است در مجاورت پارک و گلزار شهدا برای دسترسی به فضای بازی و تفریحی قرار دارد.
سحاب روشن عنوان کرد: وجود درمانگاه، بانک ها و مراکز اداری در نزدیکی مجتمع تجاری صالح آباد از مزایای این مجتمع می باشد.
شهردار شهر صالح آباد در پایان از زحمات و حمایت های و همکاری امام جمعه ، فرماندار ، بخشدار و اعضاء شورای اسلامی شهر دوره ششم و مسئولین ذی ربط تقدیر تشکر کرد.