تیم فوتبال پاس همدان حالوروز چندان خوبی ندارد و این روزها مثل بچه سرراهی است که کسی مسئولیت آن را نمیپذیرد.
این تیم پرافتخار آسیا آنقدر بیکسی و یار شده که برای ادامه حیات به دنبال قیم و سرپرست میگردد، اما گویا در این استان دیگر کسی حاضر نیست مسئولان این تیم را بپذیرد و آن را به حال خود رها کردهاند.
دستگاه ورزش استان و هیأت فوتبال این تیم را بین خود پاسکاری میکنند، هیأت فوتبال متولی پاس را اداره ورزشوجوانان استان میداند و در آنسو نیز دستگاه ورزش با تکیه بر قوانین خود را تبرئه کرده و مدعی است که متولی تیمهای فوتبال هیأت فوتبال استان است.
در این هفته ابتدا سراغ عباس صوفی رئیس هیأت فوتبال استان رفتیم و از وی درخصوص شرایط و آینده پاس پرسیدیم که وی اعلام کرد متولی پاس اداره ورزشوجوانان است و هیأت تنها هماهنگکننده است.
روز گذشته نیز مدیرکل اداره ورزشوجوانان در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ما مدعی شد که با توجه به قوانین دولت دستگاه ورزش نمیتواند متولی تیم فوتبال پاس باشد و تنها از نظر سختافزاری میتواند کمک کند و زمین و ورزشگاه در اختیار این تیم بگذارد، البته با نوشتن قرارداد و دریافت اجاره زمین این کار امکانپذیر است.
حمید سیفی در این گفتوگو مدعی شد که پاس باید زیرنظر هیأت فوتبال مدیریت شود هیأت فوتبال بایستی برای مسائل مالی به دنبال اسپانسر برای پاس باشد اگر هیأت این مسئولیت را قبول نمیکند در حق تیم پاس جفا میکند.
وی افزود: این تفکر دوگانگی قابلقبول نیست شهرداری و پاس هر 2 باید حمایت شوند و بین این 2 تفاوت نباید گذاشت. نام پاس به شهدای استان مزین است و اگر هیأت نمیتواند پاس را مدیریت کند به طوررسمی اعلام کند تا ما فکری دیگر کنیم.
نام پاس یک برند است این تیم قهرمانی در آسیا را در کارنامه خود دارد و باید حمایت شود. صوفی رئیس هیأتفوتبال است و باید برای این تیم اسپانسر جذب کند اداره ورزش نمیتواند تیمداری کند و تنها میتوانیم مشاوره بدهیم.
سیفی درخصوص اقدامات اداره ورزش برای جذب اسپانسر که از ماهها پیش خبر آن را اعلام کرده بود گفت: با چند شرکت صحبتهایی شد، ولی به خاطر شرایط کرونا و وضعیت اقتصادی هنوز موفق نشدیم و این شرکتها برای پذیرفتن مسئولیت رغبت نشان نمیدهند. سرمایهداران به دلیل بدهی پاس و برخی مسائل دیگر فراری میشوند و قدم به جلو نمیگذارند.
وی افزود: از آنجا که باشگاه پاس هیچ املاک و مستغلاتی ندارد و تنها یک نام را یدک میکشد کسی مسئولیت نمیپذیرد و بهتر است که فدراسیون لیگ را تعطیل کند تا باشگاهها سروسامان بگیرند. با توجه به شیوع کرونا باید لیگ تعطیل شود چراکه کسبوکار تعطیل میشود، اما لیگ ادامه دارد، لیگ را تعطیل کنند و پس از ریشهکن شدن کرونا دوباره برگزار شود.
به راستی سرنوشت پاس چه خواهد شد آنطور که از شواهد پیداست این تیم در فصل جاری نیز حرفی برای گفتن ندارد و بین مسئولان پاسکاری میشود. مقامات ارشد استانی هنوز سرگرم پساانتخابات هستند و به دنبال ابقای خود میباشند و پاس جایگاهی در برنامههای آنها ندارد. هیأت فوتبال و دستگاه ورزش نیز هر کدام دیگری را متولی پاس میدانند و تا روزی که این داستان ادامه دارد باید به حال پاس قهرمان آسیا واقعاً گریست. پاس که اکنون از پرونده تبانی روسفید بیرون آمده بایستی هرچه زودتر انسجام خود را پیدا کند و با شناخت مدیرعامل، هیأتمدیره اقدام به معرفی کادرفنی و جذب بازیکن نماید.
این تیم باید منابع مالی تعریف شده داشته باشد.
متأسفانه مدیرکل اداره ورزشوجوانان ماههاست که سخن از تعریف ساختار برای پاس میکند، اما عملاً حرکتی انجام نشده و تنها حرف آن زده میشود. کمتر از 2 ماه دیگر فصل رقابتها آغاز میشود و پاس همچنان اندرخم یک کوچه است.