مدارس غیرقانونی، پاشنه آشیل اسکیت همدان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403

Today : Thu, December 5, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  134089 تاریخ انتشار:  1402-06-09 - 09:58 تعداد بازدید:  550
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

خانواده‌ها مراقب باشند
مدارس غیرقانونی، پاشنه آشیل اسکیت همدان

ورزشی


 اسکیت از جمله رشته‌های جذاب و پرمخاطبی است که مورد اقبال نسل جوان بوده و اگر سرمایه‌گذاری مناسبی روی آن انجام شود بدون شک می‌تواند موفقیت‌های بسیاری برای ورزش کشور به همراه داشته باشد، اما این موضوع نیازمند برطرف شدن برخی مشکلات است.

تحت‌پوشش بودن رشته‌های مختلفی از جمله اسکیت سرعت، هاکی، هنری، اسکوتر، فری استایل، بورد، رولبال باعث شده جامعه بزرگی از علاقمندان به این رشته گرد هم جمع شده و برای خود و ورزش ایران افتخاراتی هم کسب کنند.
این رشته به دلیل جذابیت‌هایی که دارد مورد توجه کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) هم قرار گرفت و شاهد حضور اسکیت بورد در المپیک هستیم.

با وجود میزان علاقمندی ورزشکاران از یک سو و جذابیت‌هایی که این رشته دارد چه بسا این رشته به عنوان یکی از رشته‌های ثابت این رویداد بزرگ ثبت شود، موضوعی که در حال حاضر در مرحله آزمایش است و به نظر می‌رسد به جدیت در دستور کار مسئولان برگزاری بازی‌های المپیک قرار دارد.

در این میان، ورزش اسکیت همدان با وجود موفقیت‌ها و افتخارات ارزنده در میادین ملی و بین‌المللی، با مشکلات و دغدغه‌هایی همراه است که می‌طلبد متولیان ورزش استان رسیدگی لازم را داشته باشند.

سمیه فتاحی عضو هیات رئیسه، از پیشکسوتان و نایب رئیس هیات اسکیت استان همدان می‌گوید: در سال‌های اخیر پیشرفت‌ خوب اسکیت مسئولان ورزش را مجاب کرد برای ساخت سالن اختصاصی دست به کار شوند و اکنون این خانه، محل تمرین صدها ورزشکار اسکیت باز همدانی است.

وی افزود: امروزه اسکیت همدان سرآمد کشور محسوب می‌شود و در رشته‌های مختلف دارای جایگاه جهانی، آسیایی و ملی است. ما در خیلی از رشته‌های زیرمجموعه اسکیت دارای افتخارات ملی و فراملی هستیم. در اسکیت هاکی نیز حرف اول را در کشور می‌زنیم.

فتاحی خاطرنشان کرد: اسکیت استان همدان اگرچه هنوز در برخی از شهرستان‌ها به دنبال ایجاد پیست مناسب است اما با امکانات موجود نیز توانسته دوره موفقی را سپری کند. انتظار داریم مسئولان به خصوص شهرداری‌ها در شهرهای مختلف همکاری لازم را در ایجاد پیست اسکیت داشته باشند تا این ورزش با شرایط بهتر در اختیار عموم مردم قرار بگیرد. ضمن اینکه هیات اسکیت آماده هرگونه همکاری است.

نایب رئیس هیات اسکیت با بیان اینکه یکی از مشکلات هیات اسکیت همدان تاسیس مدارس غیرقانونی در سطح شهر است، تصریح کرد: به سازندگان این مدارس هشدار داده‌ایم. این مدارس فاقد مجوز رسمی هستند و مسئولیت عواقب آن برعهده فرد اقدام کننده است. اسکیت هراندازی که ورزش جذاب و پرهیجان است، با خطراتی نیز همراه بوده و اگر استانداردها رعایت نشود چه بسا حوادث ناگوار برای ورزشکار به وجود آید.

وی به خبرنگار ایرنا می‌گوید: خانواده‌ها باید مراقب برپایی کلاس‌های غیرقانونی و نامعتبر ورزش اسکیت در سطح استان باشند. این کلاس‌ها توسط برخی دارندگان سالن‌های ورزشی و بدون مجوز برگزار می‌شود و مورد تائید هیات اسکیت نیست.

کلاس‌های اسکیت باید دارای مجوز قانونی از هیات باشند و فعالیت آن‌ها به صورت مستمر مورد نظارت و بررسی قرار می‌گیرد. استعدادیابی نیز از کلاس‌هایی که زیر نظر هیات اسکیت استان همدان راه‌اندازی می‌شوند، انجام خواهد شد و می‌توانند به تیم‌های منتخب راه یابند.

فتاحی در پاسخ به این سوال که فعالیت در مدارس فاقد مجوز اسکیت چه تبعاتی دارد؟ گفت: ورزشکاران فعال در این مدارس نمی‌توانند در مسابقات رسمی هیات اسکیت شرکت کنند و فعالیت آن‌ها را غیرقانونی می‌دانیم. در واقع حضورشان در مسابقات را نمی‌پذیریم چرا که صلاحیت مدارس آن‌ها باید از سوی هیات تائید شود.

این پیشکسوت در پاسخ به این سوال که والدین در خرید کفش و تجهیزات اسکیت چه کارهایی باید انجام دهند؟ اضافه کرد: تهیه کفش استاندارد اسکیت برای ورزشکاران بسیار حائز اهمیت است. اغلب محصولات موجود در بازار غیر استاندارد است و موجب آسیب دیدگی ورزشکار می‌شود. استفاده از اسکیت نامرغوب منجر به پرانتزی شدن پاها و مشکلات قامتی و حرکتی برای فرزندان می‌شود. خانواده‌ها همزمان با ثبت نام در دوره‌های آموزشی رسمی هیات اسکیت استان همدان نسبت به تهیه کفش استاندارد و مورد تائید هیات اقدام کنند.


عضو هیات رئیسه اسکیت همدان ادامه داد: با وجود اینکه اسکیت از ورزش‌های پرهزینه به شمار می‌رود اما عشق و علاقه همدانی‌ها به این ورزش مفرح سبب شده تا هم اینک بیش از سه هزار ورزشکار در رده‌های سنی مختلف فعالیت مستمر در رشته‌های زیرمجموعه هیات اسکیت استان داشته باشند. توجه به توسعه اسکیت در حوزه همگانی سبب شد تا مسیر استعدادیابی و پرورش نخبه‌های اسکیت به مدال آوری در عرصه قهرمانی و حرفه‌ای منجر شود.

 چقدر برای تجهیز اماکن ورزشی همدان هزینه شده است؟

از سال گذشته تاکنون ۱۶ میلیارد تومان بودجه برای تعمیر و تجهیز اماکن ورزشی اختصاص یافته است.

مدیر دفتر فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان با بیان اینکه از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۴۳ طرح که بیش از سه سال راکد مانده بود، دوباره احیا شد، می‌گوید: تجهیز خانه کاراته، تعویض کفپوش چند سالن ورزشی، تعویض چمن مصنوعی و پیست موتورسواری از جمله طرح‌های تعمیر و تجهیز است.

امین رنجبردار افزود: پیرو فراخوان شناسایی سرمایه گذار برای تکمیل و تجهیز اماکن ورزشی و با توجه به اعلام آمادگی تعدادی از سرمایه گذاران بخش خصوصی، کارگروه واگذاری برای بررسی توجیه واگذاری اماکن ورزشی تشکیل جلسه داده و تاکنون دو استخر در ملایر و کبودرآهنگ به ارزش ۴۰ میلیارد ریال در قالب ماده ۲۷ به بخش خصوصی واگذار شده است.

وی با اشاره به سیاست دولت برای تکمیل پروژه‌های دارای پیشرفت فیزیکی بالا عنوان کرد: سعی ما بر این است تا با حمایت و تخصیص اعتبار مورد نیاز بتوانیم طرح‌های بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی استان را در کوتاه‌ترین مدت ممکن به بهره برداری برسانیم.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com