بانوی ملایری سومین گلر برتر هندبال جهان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403

Today : Wed, March 19, 2025




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  138727 تاریخ انتشار:  1403-04-21 - 11:29 تعداد بازدید:  292
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

بانوی ملایری سومین گلر برتر هندبال جهان

ورزشی


الناز یارمحمدی: نداشتن اسپانسر بزرگترین مشکل هندبال ملایر است


ملایر _ سحر یوسفی _ خبرنگار همدان‌پیام : دختر شگفتی‌ساز هندبال ایران، الناز یارمحمدی‌توسکی با آن‌که ۱۹سال بیشتر ندارد اما در ۲سال اخیر با عملکرد عالی و درخشش فوق‌العاده خود در بازی‌های داخلی و بین‌المللی نگاه‌های زیادی را به خود معطوف کرده است.

این هندبالیست ملایری که به عقاب آسیا معروف است علاوه بر کسب عناوینی مانند بهترین دروازه‌بان لیگ برتر کشور ، بهترین بازیکن مسابقات آسیایی هنگ‌کنگ و 4مین گلر جهان، به‌تازگی در مسابقات جهانی هندبال جوانان در مقدونیه‌شمالی با دفاع جانانه از دروازه تیم ایران و با سیوهای بالای خود عنوان سومین گلر برتر جهان را از آن خود کرده است تا راه را برای پیشرفت بیشتر در عرصه‌های بین‌المللی هموار سازد.

گفتوگویی با این هندبالیست خو‌ش‌آتیه انجام دادیم که در زیر می‌خوانید

علاقمندی سومین گلر جهان به ورزش هندبال از کی آغاز شد؟

از کلاس ششم ورزش هندبال را آغاز کردم و از همان ابتدای راه توانستم در مسابقات دانش‌آموزی عنوان بهترین گلر کشور در رده سنی نونهالان را کسب کنم و به اردوی تیم ملی جوانان یعنی ۲ رده بالاتر از سن خودم دعوت شدم ، در مدت کوتاهی پس از پیشرفت چشمگیری توانستم نظر سرمربی نوجوانان و جوانان را به خود جلب کنم و به‌طور همزمان به اردوی تیمهای ملی دعوت شوم که در نوع خود رکورد محسوب می‌شد.

از مسابقات برون‌مرزیتان بگویید ، چگونه در این مسابقات حاضر شدید و ماحصل حضور شما در این مسابقات چه بوده است؟

در نخستین حضور در مسابقات برون‌مرزی‌ام با تیم ملی جوانان توانستیم نایب‌قهرمان آسیا شویم و به دلیل اینکه هر 2 مسابقات جوانان و نوجوانان در کشور قزاقستان بود یک هفته در قزاقستان ماندم تا مسابقات نوجوانان آغاز شود و در این مسابقات توانستیم قهرمانی هندبال نوجوانان آسیا را کسب کنیم و موفق شدیم در هر 2رده سنی سهمیه جهانی را بگیریم. نخستین اعزام جهانی‌ام با تیمی ملی جوانان به کشور اسلوونی بود که تیم‌های قدری در آن شرکت کرده بودند و نتوانستیم نتیجه خوبی به‌دست بیاوریم سپس به مسابقات جهانی مقدونیه‌شمالی رفتیم و در رقابتی سخت و نفس‌گیر شانزدهم جهان شدیم که در این دور از مسابقات به دلیل تعداد سیوهای بالایی که داشتم به عنوان 4مین گلر جهان انتخاب شدم سپس در تیم ملی جوانان و در مسابقات آسیایی هنگ‌کنگ موفق شدیم سهمیه جهانی را کسب کنیم که در این مسابقات ۳ تا MVP یعنی بهترین بازیکن زمین را کسب کردم، پس از پایان مسابقات آسیایی با تیم بسیار خوب فولاد مبارکه سپاهان قراداد بستم و برای نخستین بار در بیرون از خانه بازی کردم و توانستم با سن کمی که داشتم در لیگ برتر به عنوان بهترین گلر لیگ دست یابم.  

در سال جاری برای آمادگی در مسابقات جهانی مقدونیه شمالی در اردوی تیم ملی جوانان بودم تا اینکه ۲۷ خرداد به این دوره از مسابقات اعزام شدیم که در بازی با تیم‌های رومانی ، برزیل و هلند که از تیم‌های مدعی و سرسخت هندبال هستند هم‌گروه شدیم و متأسفانه با نتایج بدی باختیم اما من در مقابل رومانی و برزیل که بازی فوق‌العاده سختی بود به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شدم و سپس در مسابقات پرزیدنت‌کاپ با تیم‌های شیلی ، ازبکستان ، تونس و چک بازی کردیم که توانستیم شیلی و ازبکستان را ببریم و ۲۷ جهان شویم و ۳ پله نسبت به مسابقات قبلی صعود کنیم و در این مسابقات به عنوان سومین گلر جهان انتخاب شدم.


علت اینکه به عنوان سومین گلر جهان انتخاب شدید چه بود ؟

با تیمهای خیلی سختی بازی داشتیم و از آنجایی که خط دفاعی قوی نداشتیم به دروازه خیلی شوت می‌شد، بیشتر شوت‌ها تک به تک یا ضدحمله بود و چون نزدیک‌گیرم قوی است بیشتر شوت‌ها را مهار می‌کردم و سیوهای زیادی داشتم و با آمار ۸۴ سیو به عنوان سومین گلر جهان انتخاب شدم .

چطور توانستید به این موفقیت‌ها دست پیدا کنید ؟

از قبل از مسابقات اهدافم را مشخص می‌کنم و تمام تلاشم را به کار می‌گیرم تا به آنها دست یابم و حتی گاهی خودم را تنبیه میکنم مثلاً زمانی که به سپاهان رفتم گفتم باید بهترین گلر لیگ شوم و معتقدم اگر انسان چیزی را بخواهد و به خودش ایمان داشته باشد قطعاً به آن دست می‌یابد . البته ناگفته نماند خیلی باانگیزه و سخت‌کوش بودم در سرما، گرما، برف، باران و تحت هر شرایطی خودم را به تمرین‌ها می‌رساندم، همیشه به این فکر می‌کردم که یک روزی بهترین بازیکن ایران و آسیا شوم و خدا را شاکرم که نتیجه تلاش و کوششم به ثمر نشست و تا به حال به چیزهایی که می‌خواستم رسیده‌ام و مطمئنم با کمک خدا به بقیه آرزوهایم نیز می‌رسم چون آدمی نیستم که کم بخواهم و به کم قانع شوم.

 مربی هندبال ملایر را چقدر در پیشرفت‌تان مؤثر می‌دانید؟

ملکی برای هندبال ملایر خیلی زحمت کشیدند، ما اسپانسری نداشتیم که از تیم حمایت کند اما ملکی با تعصب خاصی ما را حمایت می‌کرد، دائم پیگیر بود و در هر مسابقه‌ایی و در هر رده سنی با هزینه شخصی خودش تیم را برای مسابقات اعزام می‌کرد ، شاید اگر تلاش‌های خانم ملکی نبود هرگز دیده نمی‌شدم .

تیم هندبال ملایر را چطور ارزیابی می‌کنید ؟

 هندبال ملایر پتانسیل بالایی دارد و از مربی خوش‌فکر و توانمندی مانند خانم ملکی بهره می‌برد اما متأسفانه اسپانسر نداریم و این بزرگترین مشکل تیم هندبال ملایر است، خانم ملکی مگر چقدر می‌تواند هزینه کند و زحمت بکشد؟ اگر تیم ملایر اسپانسر درست و حسابی داشته باشد این توانایی را دارد که یک تیم ملی به نام ملایر داشته باشد .

دغدغه‌مندی و انتظار شما از تیم هندبال ملایر و متولیان امر این رشته چیست؟

حمایت‌ها از تیم هندبال در ملایر خیلی کم است، هندبال تنها رشته‌ایی است که در حال حاضر در سطح ملی بازیکن دارد، این‌همه استعداد حیف است دیده نمی‌شود، باید هندبال بانوان ملایر را به طور ویژه ببینند، اگر اسپانسر خوبی برای تیم پیدا کنیم بدون تردید ملایر پتانسیل این را دارد که به جای ۶ ملی‌پوش، ملی‌پوشان بیشتری به جامعه هندبال کشور تقدیم کند.

به عنوان یک ملی‌پوش چه انتظاری دارید؟

هر کس اگر به جایی رسیده سختی‌های زیادی پشت سر گذاشته و من هم در ابتدا با لطف خدا و سپس تلاش‌های بی‌وقفه خودم، مربیان و حمایت‌های خانواده‌ام توانستم به این موفقیت‌ها دست یابم اما حالا با خودم فکر می‌کنم مگر خانواده‌ من تا کی می‌توانند هزینه‌های جاری مانند مکمل، لباس ورزشی، کفش، باشگاه ، مربی بدنسازی، رفت وآمدم و ... را تأمین کنند؟ ما برای اهتزاز پرچم و اعتلای کشورمان می‌جنگیم اما در واقع هیچ حمایتی از ملی‌پوش‌ها دیده نمی‌شود، به عنوان یک ملی‌پوش انتظار دارم یک حقوقی هر چند ناچیز برایمان در نظر بگیرند تا دلگرم شویم و انگیزه بگیریم و هزینه‌های جاری‌مان تأمین شود.

برنامه و هدف شما برای آینده چیست ؟

یکی از مهمترین اهدافم این است که بتوانم در ۲ یا ۳ سال آینده لژیونر شوم البته تا کنون پیشنهاداتی داشتم اما هنوز برایم زود است و ابتدا باید درسم را تمام کنم . در حال حاضر ۳ پیشنهاد داخلی دارم و در حال مذاکره هستیم تا ببینیم با کدام باشگاه به توافق می‌رسیم.

و حرف آخر؛

از سپهری، رئیس اداره ورزش و جوانان ملایر تشکر می‌کنم زیرا هر جا که مشکل داشتیم با جان و دل به حرف‌هایمان گوش می‌کرد و تا جایی‌ که ممکن بود کمک و حمایت‌های لازم را انجام می‌داد و همچنین از فرماندار ملایر ، از زحمات و دلسوزی‌های ملکی و به‌ویژه از خانواده‌ام که همواره مشوق و پشت و پناهم بودند تشکر و قدردانی می‌کنم .

 



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com