1404-02-171404-02-27bool(false) 1404-02-171404-02-27bool(false) امیدهای نمایندگان استان برای بقا افزایش یافت همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 27 ارديبهشت 1404

Today : Sat, May 17, 2025




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۴؛ سرمایه گذاری برای تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  121696 تاریخ انتشار:  1400-10-21 - 10:32 تعداد بازدید:  364
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

با پیروزی اکسیر الوند و گرین نهاوند
امیدهای نمایندگان استان برای بقا افزایش یافت

نویسنده : سلیمان رحیمی

ورزشی


 نمایندگان فوتبال استان در مرحله نخست لیگ دسته سوم کشور با غلبه بر حریفان، امیدهای خود را برای بقا در لیگ 3 افزایش دادند.
هفته نهم مسابقات فوتبال مرحله نخست لیگ دسته سوم قهرمانی باشگاه‌های کشور با انجام 12بازی در گروه‌های 2 و4 دنبال شد که با پیروزی نمایندگان استان همراه گردید و 2 تیم گرین کشاورز نهاوند و اکسیر الوند همدان با غلبه بر میهمانان خود، برای بقا در لیگ دسته سوم امیدوار شدند.
در گروه دوم این رقابت‌ها تیم فوتبال گرین کشاورز نهاوند میزبان کاسپین فریدون‌کنار بود.
 در این دیدار تیم گرین با ترکیب حسین عسگری، علی ابوالفتحی، محمد خزائی، میلاد خیشه، آرمان حسین‌زاده (شاهین گیو)، خالق زرینی (رضا محمدحسینی)، برزو ظفری، امید ظفری، امین سراقی، بابک سلطانی‌نیا و شاهین رفیعی‌زاده مقابل میهمان خود در ورزشگاه علیمرادیان نهاوند صف‌آرایی کرد.
 در این دیدار شاگردان علی گروسی فوتبال قابل‌قبولی ارائه دادند و از همان ابتدای بازی برتری خود را به حریف دیکته کردند. گرین که در انتهای جدول حال و روز چندان مناسبی ندارد و در این بازی از انگیزه بالایی برخوردار بود درنهایت موفق شد با تک‌گل شاهین رفیعی‌زادعه در دقیقه 49 کاسپین فریدون‌کنار را با شکست بدرقه کند و امیدهای خود را برای بقا در لیگ دسته سوم فصل آینده افزایش دهد.
گرین با این پیروزی 8  امتیازی شد و علی‌رغم حضور در رده یازدهم جدول با توجه به نزدیکی امتیازات امیدوار است تا با کسب نتایج لازم در 4 هفته پایانی بتواند سهمیه بقا در لیگ دسته سوم را حفظ کند و به مسابقات استانی سقوط نکند.
در سایر دیدارهای این گروه سرخ‌پوشان قم و ستارگان سرخ تهران با نتایج مشابه یک بر صفر به ترتیب شهروند رامسر و وحدت آغشت البرز را شکست دادند و تیم کیا پارس قزوین یک بر یک برابر آلومینیوم پارس ساوه متوقف شد و تیم ستارگان سیمرغ البرز برابر آریو بام اسلامشهر بدون گل مساوی کردند، همچنین دربی گیلان بین 2 تیم داماش و پاس نیز بدون گل مساوی شد.
در جدول این گروه داماش گیلان و ستاره سرخ تهران با 14امتیاز پیشتاز هستند و 2تیم ستارگان سرخ تهران و وحدت آغشت‌البرز نیز با 13امتیاز سوم هستند و این 4 تیم بخت بیشتری برابر صعود به مرحله دوم دارند. تیم گرین کشاورز نهاوند نماینده استان در این گروه با 9 امتیاز در رده یازدهم قرار دارد.
اما در گروه‌ چهارم تیم فوتبال اکسیر الوند همدان میزبان قعرنشین مسابقات زاگرس جوانرود کرمانشاه بود، شاگردان محمود الماسی در این دیدار فوتبال روان و خوبی را به نمایش گذاشتند و به اندازه 7 هفته گذشته خود در این بازی گلزنی کردند.
ترکیب تیم اکسیر در این بازی اردشیر عباسی، مهدی آقاجانی، اسماعیل صامت‌اعظم، حمیدرضا اکبری(احسان ترابی 70)، امیرحسین وفائی(ایمان بیات 70)، وحید صفائی، آرین مهری (سید جمال معصومی 45)، علی‌رضا فتحی‌کمیل، پارسا قلی‌پور(امیر رحیمی 70)، عارف سبحانی و صالح وفائی (حامد میرزایی 45) بودند.
در این بازی محمود الماسی با میدان دادن به جوانان، فوتبال روانی را به نمایش گذاشت و نسخه میهمان خود را در همدان نیمه نخست پیچید.
شاگردان الماسی بازی را هجومی آغاز کردند و از همان دقایق نخست دروازه حریف را به توپ بستند. انتظار اکسیر برای گلزنی به 10دقیقه نکشید و در دقیقه 8 بازی صالح وفائی از غفلت مدافعان حریف نهایت سود را برد و گل نخست بازی را به ثمر رساند در ادامه عارف سلیمانی مهاجم جویای نام اکسیر در دقایق 20 و 30 بازی 2 بار اقدام به گلزنی کرد تا اکسیر در آستانه یک پیروزی شیرین و پرگل قرار بگیرد و نیمه نخست با 3 گل به سود اکسیر تمام شد.
در نیمه دوم الماسی نیروی تجربه را به تیم تزریق کرد و با فراخواندن سیدجمال معصومی و حامد میرزایی وزن تیم خود را سنگین کرد. اکسیر قصد داشت با سود بردن از تجربه این بازیکنان ضمن حفظ نتیجه، تعداد گل زده خود را نیز افزایش دهند که بازیکنان این تیم در نیمه دوم قدر فرصت‌ها را ندانستند و توپ‌های آنها یکی پس از دیگری راهی اوت شد.
در دقیقه 70 بازی داور دیدار به اشتباه یک پنالتی برای زاگرس گرفت و در حالی که دروازه‌بان اکسیر برای دفع توپ آمده بود و داور باید حافظ دروازه‌بان باشد خطای سنگربان اکسیر را اعلام کرد که اعتراض کادرفنی تیم همدان را به همراه داشت تیم زاگرس این پنالتی را به گل تبدیل کرد و بازی درنهایت با پیروزی 3 بر یک به سود اکسیر خاتمه یافت در پایان بازی نیز سرپرست اکسیر به دلیل اعتراض به قضاوت داور اخراج شد.
اکسیر الوند همدان با این پیروزی 8 امتیازی شد و در جایگاه یازدهم جدول قرار گرفت.
در این هفته مدعیان این گروه متوقف شدند تا رقابت در صدر جدول با حساسیت بالا دنبال شود.
در سایر دیدارهای این گروه استقلال شوش صدرنشین مسابقات در اندیمشک مقابل یادآوران دوکوهه با یک گل شکست خورد.
شهدای ابوذر فارسان نیز در ایوان برابر وحدت این شهر 3 بر 3 متوقف شد. 2 تیم مدعی آکادمی کیا و پرسپولیس برازجان نیز در خانه حریفان به ترتیب مقابل شرهان دهلران و خرم‌کشت افلاک بدون گل مساوی کردند و ابوذر باغشت با 2 گل صفا جوان گستر دیر را مغلوب ساخت.
در پایان هفته نهم گروه چهارم استقلال شوش و پرسپولیس برازجان با 20 امتیاز صدرنشین هستند. خرم‌کشت افلاک با 17 امتیاز و آکادمی کیا با 16امتیاز از بخت‌های صعود به شمار می‌روند.




بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com