فوتبال همدان خانه‌تکانی می‌خواهد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 6 ارديبهشت 1403

Today : Thu, April 25, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  75409 تاریخ انتشار:  1395-10-15 - 05:45 تعداد بازدید:  293
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

بهمن سرنوشت‌ساز پیش روی پرمخاطب‌ترین ورزش استان
فوتبال همدان خانه‌تکانی می‌خواهد

ورزشی

 با توجه به وضعیت فوتبال همدان در سال‌های اخیر تغییر در رأس هرم مدیریتی این رشته پرطرفدار و جذاب در استان و تزریق خون تازه در شریان آن با انتخاب یک نامزد توانا، متخصص و برنامه‌محور در مجمع انتخابات هیأت فوتبال ضروری است.
در 2 دهه گذشته با وجود ایجاد زیرساخت‌های مناسب، ریخت‌وپاش‌های فراوان و هزینه‌های میلیاردی نه‌تنها در فوتبال همدان پیشرفتی حاصل نشده، بلکه از دوران نسبتاً درخشان خود در دهه 60 نیز فاصله زیادی گرفته است.
ساخت 2 استادیوم مجهز 15 هزار نفری شهید مفتح و 7 هزار نفری شهید حاجی‌بابایی، انتقال تیم لیگ برتری پاس به همدان، باز شدن پای مدیران، مربیان و بازیکنان حرفه‌ای فوتبال کشور به این شهر در پی این انتقال، انعقاد قراردادهای مالی با بازیکنان و مربیانی که پیش از این به صورت آماتوری در عرصه فوتبال استان فعالیت می‌کردند، سرازیر شدن بودجه‌های دولتی استان به سمت این رشته پرطرفدار و میزبانی از مسابقات آسیایی فوتبال نونهالان در 2 دهه گذشته موجب شد این گمان در ذهن علاقمندان فوتبال در سطح استان ایجاد شود که فوتبال همدان راه حرفه‌ای شدن را در پیش گرفته است و بزودی در سطح اول فوتبال کشور نامی برای خود دست و پا خواهد کرد، غافل از آنکه حرکت در مسیر پیشرفت نیازمند مدیریتی توانا، برنامه‌محور و متخصص است.
 پسرفت فوتبال همدان در 2 دهه گذشته
در 2 دهه گذشته، فوتبال همدان در سطوح بالا، بویژه در رأس هیأت که متولی اصلی فوتبال در استان است و وظیفه هماهنگ کردن بدنه این رشته پرطرفدار، توسعه آن در نقاط مختلف استان و نظارت بر مسابقات را بر عهده دارد از داشتن چنین مدیریتی بی‌بهره بود و به همین دلیل این اتفاقات مثبت نه‌تنها موجب پیشرفت فوتبال استان نشد بلکه هر یک به نوبه خود به معضلی بزرگ برای ورزش همدان تبدیل شدند.
2 استادیوم مجهز شهید مفتح و شهید حاجی‌بابایی که توانایی میزبانی از مسابقات بزرگ را دارند حالا بدون کارایی لازم به زمین تمرینی تبدیل شده‌اند و هزینه نگهداری از آنها بر روی دوش ورزش استان سنگینی می‌کند.
تیم پاس که با پیشینه قهرمانی در آسیا به همدان منتقل شد با شیبی تند در مسیر سقوط قرار گرفت و در عرض 10 سال سر از لیگ دسته 2 درآورد. همچنین مدیران، مربیان و بازیکنان سرشناس فوتبال کشور که قرار بود با حضورشان در پاس همدان فوتبال این شهر را در مسیر پیشرفت قرار دهند، حالا در مسیر کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به دنبال نقد کردن طلب خود از فوتبال همدان هستند.
تیم فوتبال الوند به عنوان نمادی از فوتبال استان در غفلت و بی‌توجهی مدیران فوتبالی و هیأت فوتبال منحل شد و حالا تنها خاطره‌ای از آن تیم در اذهان باقی مانده است.
میزبانی از مسابقات فوتبال نونهالان قهرمانی آسیا که می‌توانست توجه مسئولان ارشد استان را به فوتبال پایه جلب کند و سبب شکوفایی بازیکنان نوجوان و جوان همدانی شود به دلیل ندانم کاری مسئولان برگزارکننده عایدی جزو بدهی سنگین برای فوتبال استان نداشت و با گذشت چند سال از برگزاری این مسابقات هنوز هم هیأت فوتبال در زیر بار این بدهی کمر راست نکرده است.
انحلال تیم فوتبال بانوان همدان که تحت نظر هیأت فوتبال و با نام "پاس" در لیگ برتر بانوان حضور داشت نیز یکی دیگر از خاطرات تلخ فوتبال استان در این سال‌ها است که بازهم به دلیل بی‌توجهی و ناتوانی متولیان فوتبال استان رقم خورد.
به گزارش تسنیم، برگزاری نامنظم لیگ‌های فوتبال استان در تمام رده‌های سنی با بازی‌هایی بی‌کیفیت، پر از حاشیه و درگیری نیز از دیگر تبعات حضور مدیران ناکارآمد در رأس فوتبال استان همدان است که سبب شده کمتر فوتبالیستی از این استان در سطح فوتبال کشور مطرح شود. آن تعداد از فوتبالیست‌های همدانی هم که نامی برای خود در فوتبال کشور دست و پا کرده‌اند از جمله مرتضی تبریزی و نوید عاشوری، اگر چه الفبای فوتبال خود را در این شهر آموختند اما به دلیل بی‌توجهی مدیران فوتبالی استان پس از کوچ از فوتبال همدان پله‌های ترقی را در استان‌های دیگر طی کردند، اتفاقی که خود از وجود استعدادهای ناب و درخشان در فوتبال همدان و ناتوانی مسئولان هیأت در شکوفا کردن این استعدادها حکایت دارد.
 ضرورت تغییر در مدیریت فوتبال همدان
عضو اسبق تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان ایران با بیان این که تغییر و تحول در مدیریت فوتبال همدان اجتناب‎ناپذیر است، با اشاره به در پیش بودن مجمع انتخابات هیأت فوتبال همدان اظهار می‌کند: یک دوره 4 ساله برای نشان دادن عیار یک مدیر کفایت می‌کند و اگر در این مدت فردی که مدیریت را در دست دارد نتواند پیشرفتی در زیرمجموعه خود حاصل کند یا باید خودش انصراف دهد و یا باید با برگزاری انتخابات مدیریت مجموعه را به دستان مدیری کارآمد واگذار کرد.
شهاب شادفر می‌افزاید: متأسفانه فوتبال استان همدان در 2 دهه اخیر بویژه از ابتدای دهه 90 با یک پسرفت محسوس مواجه شده است که ایجاد اصلاحات و تغییرات را در زمینه مدیریت فوتبال استان واجب می‌کند.
وی ادامه می‌دهد: در عرصه باشگاهی، در زمینه فوتبال پایه و بازیکن‌سازی و همچنین در موضوع درآمدزایی هیچگونه اتفاق امیدوارکننده‌ای در این سال‌ها در فوتبال همدان رخ نداده و این رشته جذاب در استان روز به روز دچار پسرفت شده است.
شادفر با اعلام اینکه توسعه فوتبال در شهرستان‌های استان، توجه به فوتبال پایه، فوتبال بانوان و فوتسال، برگزاری منظم لیگ‌های استانی، توسعه فوتبال قهرمانی و حرفه‌ای و همچنین برنامه‌ریزی برای آموزش و ارتقاي سطح مربیان و داوران استان باید در برنامه نامزدها لحاظ شود خاطرنشان می‌کند: به هر حال فوتبال همدان نیاز به خون تازه دارد. امیدوارم مجمع انتخابات هیأت فوتبال استان به دور از دخالت‌های مرسوم به‌گونه‌ای برگزار شود که نامزد اصلح مدیریت فوتبال استان را بر عهده بگیرد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com