بودجه وزارت میراث‌فرهنگی کم است و هیچ تطابقی با انجام مأموریت‌هایش ندارد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : دوشنبه ، 29 اسفند 1401

Today : Mon, March 20, 2023




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1401،تولید، دانش بنیان ، اشتغال آفرین
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  126065 تاریخ انتشار:  1401-06-02 - 11:17 تعداد بازدید:  121
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

حاجی بابایی:
بودجه وزارت میراث‌فرهنگی کم است و هیچ تطابقی با انجام مأموریت‌هایش ندارد

گردشگری


 رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: «اعتبارات و میزان بودجه تخصیص‌یافته به وزارت میراث‌فرهنگی بسیار کم است. اگر یک دهم خرجی را که برای وزارت راه و شهرسازی می‌کنیم، برای وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی انجام دهیم، انقلاب بزرگی در وزارتخانه و اقتصاد کشور ایجاد می‌شود.»
به‌گزارش میراث‌‌آریا، حمیدرضا حاجی بابایی در دومین روز از دومین همایش معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها گفت: «ارادت ویژه به مهندس ضرغامی و دکتر دارابی دارم و از سال‌ها پیش آن‌ها را می‌شناسم. اگر قرار است در وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اتفاقی بیفتد در دوره مدیریتی ایشان خواهد بود.»
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی افزود: «مهندس ضرغامی نگاه تحولی به وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دارند، خوب نکات را مطرح می‌کند و در بیان آن جرأت دارد، دکتر دارابی هم همین‌طور است. در بدنه وزارت میراث‌فرهنگی قدرتمندی وجود دارد.»
حاجی بابایی تصریح کرد: «وقتی بودجه وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی را نگاه می‌کنم، می‌بینم چانه را کوچک گرفتند. اعتبارات و میزان بودجه تخصیص‌یافته به این وزارتخانه بسیار کم است و به هیچ عنوان با وظایف، مأموریت‌ها و کار در این سه حوزه تخصصی مطابقت ندارد.»
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: «در مجلس شورای اسلامی به دنبال این هستیم تا شهرک‌های کشاورزی و مناطق گردشگری مانند شهرک‌های صنعتی بتوانند از امتیازات، امکانات و تخفیف‌های ویژه‌ای برخوردار شوند.»
اظهار کرد: «تحول در وزارت میراث‌فرهنگی باید در دولت کلید بخورد و تکلیفش مشخص شود. اگر یک دهم خرجی که برای وزارت راه و شهرسازی می‌کنیم، برای وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی انجام دهیم، انقلاب بزرگی در وزارتخانه و اقتصاد کشور ایجاد می‌شود.»
حاجی بابایی گفت: «میراث‌فرهنگی و گردشگری نفت بی‌پایان هستند، هر چه بیشتر از آن استفاده کنیم، بیشتر سود خواهیم کرد و بیشتر از نفت می‌تواند برای کشور درآمد داشته باشد. باید طرح نویی را برای وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آماده کنیم.»
 وی تأکید کرد: «ساختار بودجه باید اصلاح شود. همچنین سقف بودجه باید در برنامه هفتم توسعه شفاف باشد، این موضوع می‌تواند به وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کمک کند.»
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: «باید فرهنگ را سامان‌دهی کنیم و در پازلی بچینیم که نقش هر سازمانی در این سامان‌دهی مشخص شود.»

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com