تولید محتوای خلاق، مغفول مانده در معرفی گردشگری همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Fri, March 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  129194 تاریخ انتشار:  1401-10-07 - 18:58 تعداد بازدید:  175
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در میز گردشگری تبلیغات و محتوی، مطرح شد
تولید محتوای خلاق، مغفول مانده در معرفی گردشگری

گردشگری


 تولید محتواهای خلاق و مناسب برای معرفی جاذبه‌های طبیعی و تاریخی یكی از ظرافت های صنعت پرسود گردشگری است و ایران نیز برای پیشبرد طرح‌هایش در زمینه توسعه گردشگری نیازمند توجه هر چه بیشتر به این مسأله است.

صنعت گردشگری یكی از درامدهای پر سود جهان به شمار می‌رود و گردشگری ایران، این پتانسیل را دارد تا به لحاظ درامدی تا حدود زیادی جایگزین صنعت نفت شود اما در عرصه گردشگری تنها نمی توان به اعداد و رقم‌های بالای گردشگری توجه كرد بلكه باید اقداماتی عملی در جذب و تسهیل ورود به كشور صورت گیرد.

یكی از اقدامات ضروری در پیشبرد صنعت گردشگری ایران، توجه به محتواهای فرهنگی درباره معرفی منابع و جاذبه های گردشگری است.

چنانچه یکی از میزهای تخصصی  میراث فرهنگی استان به ضرورت ساخت تولید محتوی مربوط شده است، چرا که  بدون تردید یكی از ابزارهای مهم برای تبلیغ و معرفی ایران، تولید محتواست.

كه متوسط درامد ورود هرگردشگر، حدود هزار و 500 دلار است و ورود هرگردشگر برابر با صادرات 30 بشكه نفت است.

معاون گردشگری همدان در میز تخصصی تولید محتوی درباره نقش سفارتخانه‌ها در معرفی و تبلیغ جاذبه‌های گردشگری ایران، گفت: موضوع گردشگری جزء یكی از اهداف و موضوعات سفرا بوده‌است، اما برای معرفی باید تلاش بیشتری شود.

در ارتباط با نسبت تولید محتوا و توسعه گردشگری همدان یک کارشناس معتقد است : اگر بخواهیم در حوزه گردشگری فعالیت كنیم باید در عرصه‌های بازار امری را در اختیاری داشته باشیم و آن می تواند محتواهائی در قالب فیلم باشد مثل فیلم كوتاه یا بلند و حتی سینمائی و یا كلیپی كه در فضای مجازی پخش شود. اساس كار بر این است كه با محتوا، پتانسیل‌ها و ظرفیت‌هایمان را به بهانه‌ها و به طرق و ابزار مختلف برای معرفی ایران استفاده كنیم و شناخته شویم و برای بازارسازی و بازاریابی استفاده كنیم و یا اگر بازاری داریم آن را حفظ كنیم. به هرحال تصویر، صوت، عكس و متن جزء ابعاد مختلف محتوا است كه ما می‌شناسیم. برنامه‌های فرهنگی و خیلی قالب‌های دیگر كه در ذهن ما نیاید هم می‌تواند محتوا باشد.

ملکی  با اشاره به اهمیت تولید محتوا حوزه گردشگری افزود: با محتوائی كه مردم ما  در فضای اینترنتی جستجو می كنند، ما می توانیم ذهن شان را فعال كنیم. ما باید اذهان را نسبت به ایران فعال كنیم. ممكن است واژه ایران در ذهن گردشگران تنها یك واژه باشد ولی باید سعی كنیم آن واژه را در ذهن خارجی‌ها فعال كنیم.

به طور مثال، اگر من درباره زیمباوه بشنوم، می گویم آن یك كشور است ولی اگر آن واژه را برای من تبیین كنند كه من را مشتاق كند تا سفری برنامه ریزی كنم یعنی آن واژه را در ذهن من فعال كردند. ما باید با تولید محتواهای خلاق، بتوانم ذهن گردشگران احتمالی را نسبت به واژه ایران و تمام فرایندهای مرتبط با گردشگری، فعال كنیم و بتوانیم آنان را به ایران بیاوریم.

این مدرس دانشگاه اضافه كرد: اینكه تولید محتوا چگونه باید انجام شود، بازاریابی محتوا چگونه انجام شود، بحث های تخصصی است كه باید بخش‌های خصوصی و دولتی در ایران فعالیت داشته باشند و با یك نگاه ویژه بتوانند ایران را به خوبی و نه با اغراق و نه با كم گذاشتن در فضاهای مجازی و شبكه‌های اجتماعی معرفی كنیم. شعار امسال سازمان جهانی گردشگری، گردشگری و تحولات دیجیتال است. اینكه چگونه باید در عرصه دیجیتال تولید محتوا كنیم. ما می‌توانیم با استفاده از فضای دیجیتال ایران، را معرفی كنیم و از این فرصت استفاده تبلیغاتی داشته باشیم.

وی  همچنین افزود: اما هرگز تولید محتوای درست و حسابی نداشته ایم. اگرهم محتوائی تولید شده، محتوائی بسیار كم و ناقص بوده‌است. محتوائی كه به‌روز نیست.

محتوای ما باید به روز و همراه مد باشد. مد به این معنا كه آنچه مردم امروزه می خواهند. این مد ممكن است به اندازه و نوع تبلیغاتی كه می‌كنیم ربط داشته و با استفاده از تكنولوژی باشد.

وی با برشمردن تاكتیك‌ها در تولید محتوا اضافه كرد: بعضی از تكنیك‌ها فنی است مثل اینكه چگونه در موتورهای جستجوگر خودمان را ببنیم. تاكتیكش این است كه ما ایران را باید چگونه معرفی كنیم، به چه چیزی بپردازیم.

اینكه كشورهای مختلف چه نگاهی از ایران دارند، چگونه آن نگاه را درست و تقویت كنیم و اگر نگاهی اشتباه است چگونه آن را اصلاح كنیم و تغییر دهیم. اینها مواردی است كه باید در ایران آموزش داده شود.  لازم است در بخش تحقیق و توسعه در سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی روی تولید محتواها فعالیت داشته باشیم.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com