اندیشکده مطالعات جهانگردی و میراث دانشگاه امام صادق(ع) با انتشار فراخوان نخستین جایزه ملی پژوهشهای جهانگردی و میراثفرهنگی اعلام کرد: مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این جایزه ملی ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ است.
به گزارش ایرنا، اولین جایزه ملی پژوهشهای جهانگردی و میراث فرهنگی با همکاری اندیشکده مطالعات جهانگردی و میراث دانشگاه امام صادق (ع) و پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری برگزار میشود.
توسعه ابعاد علمی و پژوهشی ظرفیتهای جهانگردی و میراث ایران در سطح ملی، ارتقای الگوی مسألهشناسی و مسألهپژوهی، شایستگی فنی پژوهش، اصالت سبک نگارش و تأثیر بالقوه بر زمینه و کیفیت جهانگردی و میراث کشور، شناسایی و گردآوری آثار پژوهشی داخلی و بینالمللی در مورد جهانگردی و میراث ایران، ایجاد شبکه تعاملی بین اندیشمندان و پژوهشگران رشتههای مختلف دانشگاهی و مراکز علمی پژوهشی داخلی و خارجی با پژوهشگران و فعالان جهانگردی و میراث ایران و تقدیر از تلاشهای پژوهشی استادان، دانشجویان پژوهشگران و خبرگان پژوهشی در حوزه جهانگردی از اهداف اصلی این جایزه ملی پژوهشهای جهانگردی و میراث فرهنگی عنوان شده است.
فراخوان جایزه ملی پژوهشهای جهانگردی و میراث فرهنگی منتشر شد، مهلت ارسال آثار ۳۰ فروردین 1401 میباشد.
شهاب طلایی شکری مدیر اندیشکده مطالعات جهانگردی و میراث دانشگاه امام صادق(ع) گفت: جایزه ملی پژوهشهای جهانگردی و میراث فرهنگی برای این طراحی شده که بتواند پژوهشهای در حال انجام حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را ارزش گذاری و داوری کند.
مدیر اندیشکده مطالعات جهانگردی و میراث دانشگاه امام صادق (ع) با اشاره به تشکیل جلسه شورای سیاستگذاری نخسین جایزه ملی پژوهشهای جهانگردی و میراث گفت: آثار این جایزه در قالبهایی مثل کتاب، مقاله، رساله دکتری، سفر، خاطرهنویسی و گزارشهای سیاستی گردآوری و داوری میشوند و به اثر فاخر در هر بخش جوایزی اهدا خواهد شد.
طلایی با اشاره به اینکه این جایزه باعث ایجاد انگیزه برای پژوهشگران میشود، خاطرنشان کرد: این جایزه هدفی است تا پژوهشها به سمت عملیاتی شدن و حل مسئله روز گردشگری و میراث فرهنگی هدایت بشوند و ارتباط دانشگاه و صنعت از طریق جهتدهی به پژوهشهای کشور در این زمینه پیوند داده شود.
وی افزود: در دو دهه اخیر بیش از ۱۵ هزار پایاننامه دانشجویی در کشور در موضوع گردشگری نگارش شده و سالانه بیش از ۵۰۰ مقاله در مجلات مختلف تخصصی در حوزه گردشگری در ایران منتشر میشود.
پژوهشگران حوزه میراث فرهنگی و گردشگری برای ثبت نام و ارسال آثار خود و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به پایگاه اطلاعرسانی اندیشکده مطالعات جهانگردی و میراث دانشگاه امام صادق(ع) مراجعه کنند.