معاون استاندار: نوید می دهم، آینده با اقتصاد پویا متعلق به شماست
مجموع عمومی عادی و فوقالعاده جامعه حرفهای هتلداران ایران در هتل بینالمللی باباطاهر همدان برگزار شد و هیات مدیره جدید این جامعه مشخص شدند.
بهگزارش همدان پیام در این مجمع عمومی از بین ۱۳ کاندیدای انتخاباتی، ۹ نفر عضو اصلی و ۳ نفر علیالبدل هیات مدیره با رای اعضای مجمع عمومی انتخاب شدند و شهرام شیروانی رئیس جامعه هتلداران استان همدان با کسب ۳۴ رای بیشترین رای را کسب کرد.
همچنین از بین ۵ کاندیدای بازرس، با رای اعضای مجمع عمومی ۲ نفر بازرس اصلی و یک نفر علیالبدل انتخاب شدند.
صدور مجوز برای مگا پروژههای گردشگری
مدیرکل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی از صدور مجوز برای مگا پروژههای گردشگری خبر داد.
یحیی نقیزاده در مجمع عمومی عادی و فوقالعاده جامعه هتلداران ایران به میزبانی هتل بینالمللی باباطاهر همدان افزود: مگا پژوههای گردشگری شامل تاسیسات ترکیبی میشود که فضاهای تجاری، مسکونی، اداری و گردشگری دارند و نرخ تمام هزینههای این مجموعه با تعرفه گردشگری محاسبه خواهد شد.
وی اظهار کرد: برای تامین هزینههای ساخت این مجموعهها، امکان پیشفروش بخشهای مختلف پیشبینی شده است.
نقی زاده ، با بیان اینکه با درایت و پیگیری هیات مدیره جامعه هتلداران ایران بسیاری از مشکلات صنعت هتلداری مرتفع شده است، گفت: جامعه هتلداران ایران امروز به یک بلوغ کاری رسیده است و با مطالبهگری در عرصههای مختلف، بهدنبال مرتفع کردن مشکلات هستند.
وی توجه به فرهنگ، تمدن و هنر ایران و بهره بردن از نعمتهای خدادادی را یکی از راههای توسعه گردشگری دانست و گفت: در این زمینه نیاز هست تا با برنامهریزی دقیق از پتانسیلهای موجود بیشترین بهره را ببریم.
توسعه گردشگری در گرو معرفی تمدن ایران به دنیاست
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: هیچ تمدنی بالاتر و بزرگتر از تمدن ایران در دنیا وجود ندارد و توسعه گردشگری در گرو معرفی این تمدن به دنیاست.
بهگزارش همدان پیام،حمیدرضا حاجیبابایی در مجمع عمومی عادی و فوقالعاده جامعه هتلداران ایران افزود: سرمایه اصلی کشور ایران، تمدن عظیم آن است نه نفت. این تمدن آنقدر زیبا و قشنگ است که وصف شدنی نیست.
در گردشگری باید با رویکرد آیندهپژوهی حرکت کرد
معاون اموراقتصادی استانداری همدان نیز در این نشست گفت: در گردشگری باید با رویکرد آیندهپژوهی حرکت کنیم. سیدمجتبی حسینی افزود: با یک نگاه جامع باید به همه ابعاد گردشگری ورود کرده و تمام ظرفیتها در این حوزه را فعال کنیم.
وی برگزاری نشستهای مشترک بین مدیران وزارت میراثفرهنگی و فعالان بخش خصوصی گردشگری با مدیران وزارت کشور را یک راهبرد مهم دانست و اظهار کرد: برای توسعه گردشگری باید همه به میدان بیایند.
معاون اموراقتصادی استانداری همدان با اشاره به محدود بودن منابع مالی دولت و سیاستهای مالی انقباضی گفت: با وجود این شرایط، تسهیلات تبصره ۱۸ میتواند گرهگشای مشکلات حوزه گردشگری به ویژه صنعت هتلداری باشد.
حسینی با بیان اینکه استان همدان ظرفیتهای بسیاری خوبی در بخش گردشگری دارد، اظهار کرد: گردشگری سلامت یکی از این ظرفیتها است که همدان حرفهای بسیاری برای گفتن دارد.
وی اقدامات جامعه هتلداران ایران قابل تقدیر بیان کرد و گفت: امیدوارم این تشکل حرفهای گردشگری بتواند با تعامل سازندهای که با دولتمردان دارد برنامههای ارزندهای را در توسعه گردشگری کشور اجرا کند.
مجتبی حسینی معاون امور اقتصادی استاندار همدان پس از کرونا گر چه شرایط فعالان گردشگری مطلوب نبود اما نوید به شما می دهم که آینده متعلق به شماست. صنعت گردشگری نه تنها در کشور ما به عنوان محور توسعه در سالهای اخیر تلقی میشود بلکه در دنیا هم به یک موضوع مهم تبدیل شده است.
موسسه گالو در مطالعات و بررسیهای خود پیش بینی کرده است که در سال 2023 همه ارکان خدمات رسان بر اساس رباط برنامهریزی می شوند و این سونامی فناوری با ورود اسنپ به تهران آغاز شد. پس از ورود اسنپ به کشور شاهد این بودید که چقدر شرایط فعالیت و رفتاری تغییر رفتار جامعه را موجب شد.
همدان جایگاه خاصی در گردشگری کشور دارد
رئیس جامعه حرفهای هتلداران ایران نیز در این مجمع گفت: یکی از سیاستهای راهبردی نظام جمهوری اسلامی، توسعه گردشگری است و این موضوع مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز هست.
جمشید حمزهزاده افزود: متاسفانه هنوز برخی مدیران دستگاههای دولتی به این باور که توسعه گردشگری یک ضرورت اجتنابناپذیر است، نرسیدند و این مسأله کار را سخت میکند.
وی با اشاره به تعامل خوب بخش خصوصی و دولتی در استان ، اظهار کرد: بسیاری از مشکلات با این تعامل دو جانبه در طول چند سال گذشته مرتفع شده و نیاز هست تا با برگزاری جلسات منظم بخش خصوصی و دولتی، سایر مشکلات نیز حل شود.
رئیس جامعه هتلداران ایران به ضرورت اختصاص تسهیلات کمبهره برای بازسازی هتلها اشاره کرد و گفت: باید در این زمینه منابع بانکی لازم تعریف و در اختیار فعالان صنعت هتلداری قرار بگیرد.
حمزهزاده تصویب قوانین حمایتی از صنعت گردشگری را یک امر مهم دانست و افزود: مسئولین مرتبط نباید نگاه سلیقهای و جزیرهای داشته باشند و باید به دنبال توسعه گردشگری در تمام کشور باشند.
حمزهزاده حمایت مدیران دولتی استان همدان از صنعت گردشگری را قابل تقدیر دانست و اظهار کرد: باید تلاش شود تا استان همدان با بهرهمندی از جاذبههای مختلف تاریخی و طبیعی به عنوان یکی از مقاصد اصلی گردشگری شناخته شود.
جامعه هتلداران ایران در صنعت گردشگری پیشرو است
نایب رئیس جامعه هتلداران ایران نیز در ابتدای این مجمع ضمن عرض خیرمقدم به تمام مهمانان، به برخی ظرفیتهای گردشگری استان همدان اشاره کرد و گفت: این استان با داشتن جاذبههای شاخص تاریخی و طبیعی و تمدنی چند هزارساله میتواند پذیرای گردشگران داخلی و خارجی باشد.
شهرام شیروانی همچنین به اقدامات مهم هیات مدیره جامعه هتلداران ایران در طول دوران مسئولیت این تشکل پرداخت و افزود: خوشبختانه با همراهی همه فعالان صنعت هتلداری و مدیران بخشهای مختلف و نیز نمایندگان مجلس اتفاقات خوبی از جمله کاهش تعرفه گازبها، معافیت مالیاتی و... بودیم.
وی همبستگی هیات مدیره جامعه هتلداران ایران را بینظیر دانست و اظهار کرد: این همبستگی و همراهی جوامع هتلداری استانها باعث شده تا امروز جامعه هتلداران ایران در صنعت گردشگری کشور پیشرو باشد.
شیروانی توسعه زیرساختها و تبلیغات داخلی و خارجی را نیازهای جدی توسعه صنعت گردشگری برشمرد و گفت: برای تحقق این موارد نیاز هست تا دولت و مجلس با تمام توان پا به عرصه بگذارند.
گردشگری فرابخشی است
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان در دولت سیزدهم همه سیاستهای مشخصی در دستور کار قرار گرفته است از جمله رفع رویداد بین ایران و کشورهای دیگر تسهیل کننده مسیر جذب گردشگر بود.
محسن معصوم علیزاده افزود : شاهد آن هستیم که در سال جاری 9 میلیون و 577 هزار گردشگر خارجی به ایران آمدهاند که این آمار بیانگر 37 درصد رشد گردشگری ورودی هستیم.
وی عنوان کرد: سیاست و تلاش میراث فرهگی معرفی ظرفیتهای تاریخی و تفریحی کشور برای جذب گردشگری بوده و هست. نکتهای که همواره حایز اهمیت است موضوع فرابخشی بودن گردشگری است.