معاون صنایعدستی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی با بیان اینکه هنرمندان صنایعدستی یک خانواده هستند، گفت: امیدواریم موزه صنایعدستی به زودی ایجاد شود.
به گزارش ایرنا، مریم جلالی دهکردی در مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره بینالمللی صنایعدستی و هنرهای سنتی فجر (سرو سیمین 7) که در محل سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد، اظهار کرد: افرادی که امشب در اینجا جمع شدهاند همه یک خانواده هستند. یک خانواده بزرگ به نام هنرمندان صنایعدستی که تلاشهای تک تک آنها را ارج مینهیم.
معاون صنایعدستی وزارت میراث فرهنگی افزود: خدمت به هنرمندان برای ما افتخار است. تمام تلاشم این است که عزت هنر و هنرمندان بهخصوص هنرمندان صنایعدستی حفظ شود.
جلالی گفت: هنرمندان از راههای دور و نزدیک آمدهاند تا ثابت کنند ما یک خانواده هستیم. خوشبختانه جشنواره فجر صنایعدستی به میمنت ماه شعبان به خوبی برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: ما خانواده بزرگی هستیم که نام ما را در تاریخ ثبت کردهاند. صنایعدستی مردمرفتار، حکمتپایه و خانواده محور است و این هنر پیوند معیشت با صنعت است. نان این خانواده با شور عشق آمیخته شدهاست.
معاون صنایعدستی کشور اضافه کرد: این جشنواره بهانهای است تا در راستای تمدن ایرانی- اسلامی پیامآور قدرت نرم هنری باشیم. وی گفت: قدردان تلاش فرد فرد این خانواده هستم که همگی برای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره تلاش کردند و زحمت کشیدند.
جلالی با قدردانی از حمایتهای وزیر میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: ما منتظر دستورات لازم برای ساخت موزه صنایعدستی هستیم. ایجاد موزه صنایعدستی خواست همه اعضای خانواده بزرگ صنایعدستی است.
برگزیدگان بخش رقابتی جشنواره
برگزیدگان بخش اصلی و رقابتی هفتمین جشنواره بینالمللی صنایعدستی و هنرهای سنتی فجر (سرو سیمین 7) با حضور عزتا... ضرغامی تجلیل شدند.
در بخش اصلی و رقابتی جشنواره، ۷ برنده «سرو سیمین» و ۵ برنده «لوح افتخار» داشت. به همه برگزیدگان لوح سپاس جشنواره نیز اهدا شد.
هیأت داوران هفتمین جشنواره سرو سیمین، متشکل از 4داور ایرانی و 3 داور خارجی، آثار را داوری و5 ارزیاب خارجی نیز آثار را ارزیابی کردند و برگزیدگان در بخش «سرو سیمین » و «لوح افتخار» به شرح زیر اعلام شد:
سرو سیمین جشنواره:
محسن کاوه در رشته «معرق چوب» از استان تهران،
محسن آقامیری در رشته «تذهیب» از استان تهران
مسعود شکیبایی در رشته «سرامیک» از استان تهران،
بابک ساعی در رشته «قلمزنی» از استان تهران،
بیسیما جعفر در رشته «بافتهای نقرهای» از کشور عمان،
امتیاز ابو آواد در رشته «سوزندوزی» از کشور فلسطین
عبدالجبار خطری در رشته «قلمکاری دو رویه» از کشور هندوستان
لوح افتخار جشنواره
امین همتی در رشته «جَوَککاری» از استان فارس،
ندا دلنواز در رشته «گلیم وِرنی» از استان اردبیل،
محمود تمتاجی با همکاری ابوالفضل کاظمی در رشته «زریبافی» از استان اصفهان،
آیت گودرزی در رشته «زرهبافی» از استان لرستان،
علیرضا رستمی اسانلو در رشته «سرامیک» از استان مازندران.
هفتمین جشنواره بینالمللی صنایعدستی و هنرهای سنتی فجر به دبیری مرتضی عمادی (سرو سیمین ۷) از ۲۶ بهمن تا ۴ اسفند ۱۴۰۱ (۱۵ تا ۲۳ فوریه ۲۰۲۳) در موزه ملی ایران برگزار شد.