1403-01-181403-01-28bool(false) چشم‌انداز صنعت گردشگری در سال ۲۰۲۲ همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : سه شنبه ، 28 فروردين 1403

Today : Tue, April 16, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  121240 تاریخ انتشار:  1400-09-27 - 10:12 تعداد بازدید:  324
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

چشم‌انداز صنعت گردشگری در سال ۲۰۲۲

گردشگری


 پس از یک سال زیان‌های سنگین بالاخره نشانه‌هایی از بهبود در صنعت گردشگری دیده می‌شود حتی در شرایطی که ظهور سویه اُمیکرون کووید-۱۹ موجب شده است که برخی کشورها دوباره مرزهای خود را محدود کنند.
افزایش میزان واکسیناسیون، تقاضای سرکوب‌ شده و پس‌اندازهای انباشته به افزایش تقاضا برای گردشگری جهانی در سال ۲۰۲۱ کمک کرد، زیرا قرنطینه‌های سراسری کاهش یافت و کشورها محدودیت‌های مرزی را لغو کردند.
 بهبودهای منطقه‌ای
بر اساس تحلیلی که توسط یک شرکت تحقیقاتی و خبری گردشگری (Skift) انجام شده بهبود گردشگری در مناطق مختلف نابرابر باقی مانده است.
تجزیه و تحلیل با استفاده از شاخصی با بیش از ۵۰ مقیاس مختلف، بهبود را در مقایسه با جایی که صنعت گردشگری در سال ۲۰۱۹ قبل از همه‌گیری بود، در مناطق مختلف ارزیابی کرد. این مقیاس‌ها شامل جست‌وجوهای سفر همچنین میزان اشغال هتل، درآمد هر شب و کنسلی‌هاست.
تحلیلگر ارشد تحقیقاتی گفت: «آنچه ما دریافتیم این است که ارتباط بسیار قوی بین تعداد موارد جدید کووید19 و بهبودی گردشگری وجود دارد.»
ووتر گیرتس بیان کرد: «وقتی موارد افزایش می‌یابد، مرزها بسته می‌شوند، قرنطینه‌های محلی اعمال می‌شوند و شاهد کاهش چشمگیر و فوری سفر هستیم.»
به گفته این تحلیلگر، مرزهای کشورهای آمریکای شمالی مانند ایالات‌متحده و مکزیک گشوده باقی مانده‌اند و این به صنایع گردشگری آنها کمک کرده است.
 در مقابل، گیرتس با اشاره به رویکردی که کشورها درصورت شناسایی موارد معدودی، قرنطینه‌های گسترده، آزمایش‌های وسیع و محدودیت‌های سختگیرانه را اعمال می‌کنند، گفت: تا همین اواخر، راهبردهای «کووید صفر» در سراسر آسیا سفرها را ممنوع کرده‌ بود.
در هفته‌های اخیر نیز کشورهای متعددی ازجمله ایالات ‌متحده، کانادا، بریتانیا و سنگاپور پس از نام‌گذاری سویه جدید کووید-۱۹، اُمیکرون، توسط سازمان بهداشت جهانی که برای نخستین بار در آفریقای جنوبی کشف شد، اقدام به محدود کردن سفر از جنوب آفریقا کردند.
 رزرو هتل
در کنار سودآوری خطوط هوایی، رزرو هتل نیز در سال ۲۰۲۱ به کندی بهبود یافته است.
بر اساس داده‌های جمع‌آوری شده توسط سازمان جهانی گردشگری سازمان ملل، رزرو هتل در مناطق مختلف بسیار متفاوت است. اروپا کندترین روند بهبود را داشته است، به‌طوری‌که رزرو هتل از ژانویه تا اکتبر امسال ۷۰ درصد کمتر از مدت مشابه در سال ۲۰۱۹ قبل از همه‌گیری بود. بر اساس داده‌ها، خاورمیانه به‌طور قابل‌توجهی بهبود یافته است به‌طوری که رزرو هتل از ژانویه تا اکتبر ۲۰۲۱ تنها ۱۳درصد کمتر از مدت مشابه در سال ۲۰۱۹ بود.
مایک تانسی، مدیرعامل رشد بازارهای گردشگری در شرکت مشاوره اکسنچر گفت: میزان بالای واکسیناسیون هم‌زمان با فصول اوج سفر در اروپا، عامل اصلی بهبود در خاورمیانه بوده است چون اروپا منبع اصلی بازدیدکنندگان خاورمیانه است.
کشورهای خاورمیانه از نظر میزان واکسیناسیون به رأس رده‌بندی نزدیک هستند و این امر موجب شده که این منطقه در میان سریع‌ترین کشورها از افزایش سفر بهره‌مند شود.
در حالی که همه‌گیری به پایان نرسیده است، برخی نسبت به رونق صنعت گردشگری خوش‌بین هستند.
مدیرعامل آسیا در پورتال مسافرتی آنلاین اکسپدیا بیان کرد: دولت‌ها اقدامات بسیار نویدبخشی برای احیای سفر انجام داده‌اند.
 چو پین آنگ، به نمونه‌هایی از تایلند و مالزی اشاره کرد که در آنها اقداماتی برای امکان سفر بیشتر انجام شده است. وی گفت: «برای سال ۲۰۲۲، چشم‌انداز بسیار مثبت‌تر است.»
محققان سایت مسافرتی Booking.com در ماه اگوست بیش از ۲۴ هزار بزرگسال را مورد بررسی قرار دادند و در مورد اهداف و اولویت‌های سفر آنان در سال ۲۰۲۲ سؤال کردند.
مدیر منطقه‌ای جنوب آسیا و اقیانوسیه در Booking.com گفت: یکی از تفاوت‌های اصلی در نتیجه نظرسنجی در مقایسه با نظرسنجی سال گذشته مربوط به دورکاری بود.
نونو گوئریرو افزود که اکثر مسافران، حدود ۵۹ درصد، تعطیلات کوتاه‌تری را انتخاب می‌کنند، درصورتی که به جای دورکاری در تعطیلات بتوانند به‌طور کامل از محل کار خود دور شوند.
وی ادامه داد: صنعت گردشگری همچنان تحت‌فشار قابل‌توجهی است، زیرا کشورها با شیوع مداوم کووید دست‌وپنجه نرم می‌کنند، اما نکته کلیدی این است که سفر برای زندگی مردم واجب است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com