کهنوش در لیست روستاهای هدف گردشگری قرار گرفت همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 1 ارديبهشت 1403

Today : Sat, April 20, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  72614 تاریخ انتشار:  1395-05-13 - 05:45 تعداد بازدید:  3888
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

کهنوش در لیست روستاهای هدف گردشگری قرار گرفت

گردشگری

■22 مرداد ماه جشن جهانی لالجین برگزار می‌شود

  محور توسعه استان همدان اين روزها گرم‌ترين دورهمي‌ها را به خود مي‌بيند. كارگروهي كه عنوان گردشگري را يدك مي‌كشد چند صباحي است با مديريت معاون عمراني استاندار و ميراث فرهنگي با حضور ديگر اعضا جدی‌تر طرح‌های گردشگری را برای تصویب شدن ارائه می‌دهند .
اين‌بار اعضاي كارگروه شاهد ارائه 2 طرح‌ بودند كه روزهاي انتظار براي تصويب تصميم‌گيران را جهت اجرایي شدن مي‌كشند. یکی از آنها طرح منطقه نمونه گردشگري دامنه شمالي الوند و دیگری طرح هدف گردشگري شدن روستاي كهنوش. در كنار اين دو بحث فني و تخصصي بررسی لوگوی شهر جهاني لالجين نيز راهي نمايشگرهاي سالن جلسات شهدای استانداری شد تا مهر تأييد را از اعضا بگيرد.
منطقه نمونه گردشگري دامنه شمالي الوند يا همان سايت تفريحي- توريستي عباس‌آباد كه در سال 1375 افتتاح شد، اين روزها ارائه طرحي را به خود مي‌بيند كه قرار است پس از تصويب فضاهاي تفريحي، توريستي، فرهنگي و خدماتي را به گردشگران و جامعه محلي ارائه دهد.
طرح ارائه شده اين محدوده 45 هكتاري را به 4 ناحيه تقسيم كرده است. ناحيه‌هايي با عناوين فرهنگي، اقامتي، خدماتي و تفريحي. گويا قرار است پس از تصويب اين طرح با توجه به قابليت‌هاي طبيعي سايت و پوشش نوع گياهان منطقه عباس‌آباد، باغ گياهان دارويي در آن شكل گيرد.
در بخش ديگر اين جلسه معاون سرمايه‌گذاري سازمان ميراث فرهنگي نتيجه مطالعه‌اي را ارائه داد كه به بررسي ظرفيت‌هاي روستاي كهنوش از توابع شهرستان تويسركان مربوط مي‌شد.
احمد ترابي در اين زمينه بیان كرد: اين روستا 32 كيلومتر با شهر تويسركان و 35 كيلومتر با مركز استان همدان فاصله دارد و علاقه مردم روستا به گردشگري شدن اين منطقه و مشتاق بودن سرمايه‌گذاران كهنوشي چراغ سبزي است كه مي‌تواند روند تصويب شدن هدف گردشگري بودن كهنوش را تسهيل كند.
وي افزود: يكي از اهداف معرفي كهنوش براي آنكه اين روستا گردشگري شود، ايجاد اشتغال، افزايش درآمد و مقابله با مهاجرت معكوس است.
اين طرح در كارگروه روز گذشته ارائه شد تا شايد پس از تصويب شدن توسط ميراث فرهنگي استان سر از سازمان ميراث كشوري درآورد كه در اين صورت اگر طرح پخته و كامل باشد مي‌تواند براي مصوبه گرفتن از هيأت وزيران در جلسات جدي‌تر مطرح شود. در حال حاضر روستاي كهنوش توانسته است 50 امتياز را از استانداردهاي روستاهاي هدف گردشگري پس از مطالعه كارشناسان دريافت كند و اين بيانگر آن است كه مهر تأييد گرفتن آن دور از انتظار نيست.
پس از ارائه اين دو طرح لوگوي شهر جهاني لالجين نيز روي مانيتورهاي سالن جلسات شهداي استانداري رفت و تأييد گرفتن يا نگرفتن آن معطل اظهارنظر كارشناسان در 2، 3 روز آينده ماند.
معاون عمراني استاندار پس از ارائه طرح‌هاي بالا گفت: حالا كارگروه گردشگري شكل واقعي‌تري را به خود گرفته و لازم است براي آنكه استان با گردشگري رو به توسعه رود، كارشناسان با نگاه حمايت‌گري طرح‌ها را بررسي كنند.
وي بیان كرد: توسعه گردشگري با حفظ شرايط موجود و داشته‌هاي سنتي و تاريخي مي‌تواند استان را هدف سفر گردشگران قرار دهد و همچنين در كنار اين لازم است بخش آموزش به جامعه محلي برای جذب گردشگر جدي گرفته شود.
عراقي گفت: براي جذب سرمايه‌گذار لازم است پروژه‌هاي سرمايه‌گذاري فعلي استان با روند مطلوب‌تري رو به جلو رود؛ چراكه اين پروژه‌ها مي‌تواند ذهنيت ايجاد سرمايه‌گذاري‌هاي ديگر را خارج از استان مثبت يا منفي تلقي دهند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان بیان کرد: جشن جهانی شدن لالجین در مردادماه برگزار می‌شود.
 علی مالمیر نیز در این کارگروه با اشاره به اینکه لالجین موفق به کسب رتبه شهر سفال در کشور شده است، بیان کرد: جشنی به همین منظور در تاریخ بیست‌ودوم و بیست‌وسوم مردادماه برگزار می‌شود. وی با بیان اینکه این 2 روز جشن در شهر لالجین و با حضور میهمانان کشوری برگزار می‌شود، گفت: با همکاری شرکت علیصدر یک قسمت از برنامه خندوانه برای معرفی همدان اختصاص پیدا کرده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com