باز بر طبل توخالی هتل خیالی ندیمی کوبیدند همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Fri, March 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  125899 تاریخ انتشار:  1401-05-29 - 09:02 تعداد بازدید:  250
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اسکلت ساختمان 20ساله نیمه کاره با آجرهای فرسوده حال مردم شهر را به هم می‌زند
باز بر طبل توخالی هتل خیالی ندیمی کوبیدند

نویسنده : مریم مقدم

گردشگری


 ساختمان نیمه کاره‌ای در بهترین منطقه جغرافیایی شهر به نشانی گردشگرانی که از 20 سال پیش تا امروز بارها به همدان سفر کرده است تبدیل شده است .
حالا هرکس میخواهد راه را به دیگری نشان دهد میگوید کنار همان ساختمان نیمه کاره پارک مردم ایستاده ام !!
این ساختمان که روزگاری قرار بود عنوان هتلی مجللی را بر پیشانی بنشاند حالا به یک اسکلت بدقواره زنگ زده در شهر همدان تبدیل شده است . ساختمانی با اسکلت زنگ زده و آجرهای فرسوده که قرار بود 20 سال پیش هتل شود دیگر حال مردم شهر را به هم میزند.
هتل خیالی امروز به  ساختمان نیمه کاره و  متروکه‌ای تبدیل  شده است که حتی عمر سرمایه‌گذار اصلی آن نیز به بهره‌برداری از پروژه کفاف نداد  و حالا  پروژه در دست وراث به گوشت قربانی تبدیل شده است که نه کسی آن را میبرد نه میخورد .
 در خبر ها اعلام شد ، رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان با تاکید بر اینکه پروژه هتل ندیمی باید در اسرع وقت تعیین تکلیف و نهایی شود، تاکید کرده است ،  این آخرین فرصت برای تعیین وضعیت این هتل نیمه‌کاره به مالکان است و باید در کوتاه‌ترین زمان وضعیت این پروژه را مشخص کنند. اما این اخبار ما رسانه ها را یاد داستان دنباله دار تکراری و بی سرانجام می اندازد که سالهاست پایان مشخصی ندارد .

 تاریخچه اظهار نظرات مدیران درباره هتل ندیمی
سال 1397 بود که علی مالمیر مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری وقت استان همدان در مصاحبه‌ای عنوان کرده بود، احداث هتل پنج ستاره استانداردهای خاص خود را دارد که سرمایه‌گذار باید آن‌ها را تأمین کند و همه دستگاه‌ها به دنبال اتمام این پروژه هستند اما آنچه مهم است رعایت الزامات احداث هتل توسط سرمایه‌گذار بوده و تعامل و هماهنگی بین دستگاه‌ها برای به سامان رسیدن این پروژه وجود دارد و تنها همت و پیگیری سرمایه‌گذار را می‌طلبد.
در همان سال امیر فتحیان‌نسب مدیر وقت منطقه یک شهرداری همدان نیز با اشاره به فوت مالک هتل نیمه‌کاره در سال 1394 تأکید کرده بود مسئولان به دنبال کمک به ورثه برای اتمام هتل بوده و ورثه نیز به دنبال انجام امور انحصار وراثت و تکمیل پروژه هستند.
اما فرهاد ندیمی از مالکان هتل سه سال پیش در گفتگویی از پیگیری یک ساله برای تکمیل این پروژه و اختلاف بین شهرداری منطقه یک و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری درباره این پروژه سخن گفته بود و خواستار حمایت مسئولان برای تکمیل پروژه شده بود. عباس صوفی شهردار وقت همدان نیز سال 1397 با تأکید بر آمادگی کامل برای تکمیل هتل اظهار داشته بود، باید وضعیت موجود و آخرین شرایط با اداره کل میراث فرهنگی استان هماهنگ شود و مالکان درباره مسائل مالی هنوز صحبت نکرده‌اند؛ صوفی همچنین از تخلفات احتمالی در ساخت هتل و تصمیم‌گیری در این خصوص در کمیسیون ماده 100 سخن گفته بود.
چند ماه بعد در سال 1398 حسین افشاری فرماندار وقت همدان از عزم دولت برای حمایت و راه‌اندازی هتل ندیمی خبر داده و این نکته را متذکر شده بود که هتل ندیمی نیاز به هیچگونه تسهیلات بانکی ندارد و با آغاز به کار این طرح 200 نفر از جوانان شهر مشغول به کار می‌شوند.
در اسفندماه سال 1399 نیز حسین قراباغی رییس کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری وقت شورای شهر همدان نیز با بیان اینکه چندسالی است که مدیریت شهری پیگیر تکمیل هتل ندیمی به‌عنوان لکه سیاه در پیشانی شهر به‌ویژه در حوزه گردشگری است از عدم عزم وراث در پیگیری این کار تأکید کرده بود.
قراباغی آن زمان این مهم را نیز یادآور شده بود که هیچ‌گونه گیر و مانعی از سوی مدیریت شهری در این پروژه نمی‌بینم و اکنون تنها مشکل عدم تمایل مالک برای اتمام پروژه است و حتی در ساخت هتل به پارک مردم نیز تعرض شده و وراث طی مصاحبه‌هایی قصد داشتند مدیریت شهری را تحت فشار قرار داده و عنوان کنند که پای کار آمده‌اند.

  آخرین فرصت مدیریت شهری به مالکان هتل ندیمی
و حالا رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان در شورای ششم  در جلسه کمیسیون بند ۲۰ که با حضور دادستان همدان برگزار شد، اظهار کرد: هتل نیمه کاره ندیمی در مجاورت بوستان مردم سال‌هاست که به سیما و منظر شهر همدان آسیب زده و علت اصلی بلاتکلیفی این پروژه، بی توجهی و عدم پیگیری مالکان است.
سعید نظری با اشاره به اینکه این ساختمان نیمه‌کاره که روزگاری قرار بود به یک هتل مجلل تبدیل شود، افزود: این پروژه سال‌هاست که به حال خود رها شده و در  بلاتکلیفی مطلق به سر می رود و با وجود جلسات و پیگیری‌های متعدد از سوی مجموعه مدیریت شهری و سایر دستگاه ها، متاسفانه هیچ اراده‌ای از طرف مالکان برای تعیین تکلیف این پروژه وجود ندارد.
وی با بیان اینکه چند ماه قبل جلسه مفصلی با حضور نماینده مالکان، شهردار، رئیس شورا و روسای کمیسیون‌های شهرسازی، عمرانی، خدمات‌شهری و فرهنگی و گردشگری در این خصوص برگزار شد، گفت: متاسفانه مالکان هیچ توجهی به تصمیمات و توافقات مهم اتخاد شده ندارند و همین موضوع باعث شده این پروژه با گذشت بیش از دو دهه آن هم در یکی از بهترین نقاط گردشگری شهر همدان بدون استفاده بماند و به سیما و منظر شهری آسیب برساند.
رئیس مرکز پژوهش‌های شورا تصریح کرد: این پروژه به قدری طولانی و فرسایشی شده که حتی موضوعات دیگر شهری را نیز تحت تاثیر قرار داده تا جایی که برای جذب سرمایه‌گذار به نوعی ضد تبلیغ محسوب می‌شود و به یکی از پاشنه آشیل های مدیریت شهری تبدیل شده است.
وی با تاکید بر اینکه این پروژه باید در اسرع وقت تعیین تکلیف و نهایی شود، افزود: این آخرين فرصت برای تعیین وضعیت این هتل نیمه کاره به مالکان است و درخواست داریم در کوتاه ترین زمان وضعیت این پروژه را مشخص کنند، چرا که وقت کشی در این پروژه دیگر جایز نیست.

 دنبال تکمیل این پروژه هستیم
سال 1398 فرهاد ندیمی از مالکان هتل نیز پیش از این درگفتگو با رسانه ها  با بیان اینکه به دنبال تکمیل این پروژه هستیم و کار را آغاز کردیم، اظهار کرده بود شهردار همدان دستور فوری برای پیگیری و به سرانجام رساندن این پروژه را صادر کرده است.
وی عنوان کرده بود ؛ شورای شهر همدان احداث هتل را از پرداخت عوارض به دلیل حمایت از صنعت گردشگری معاف کرده است
این سرمایه‌گذار با بیان اینکه انتظار ما این است که مسئولان با دید احداث یک آپارتمان همراه با کاربری تجاری به این هتل نگاه نکنند و تفاوت قائل شوند، تصریح کرد: این پروژه در سطح ملی است و علاوه بر ما شهرداری، استانداری و همه مردم در آن ذینفع هستند.
وی با اشاره به اینکه این سرمایه‎گذاری را می‌توانستیم در تهران انجام دهیم، ادامه داد: مرحوم پدر از آنجا که همدانی بود تمایل داشت در زادگاهش نیز یادگاری از خود برجای بگذارد.
به نقل از ورثه هتل ندیمی  زمانی که این هتل از شهرداری خریداری شد دارای 6 هزار و 500 مترمربع جواز بود و شهرداران و استانداران وقت اعلام کردند که مجوزهای لازم را صادر خواهند کرد و به طور شفاهی خواهان آغاز عملیات عمرانی شدند.اما سرمایه گذار اصلی در سال 94 فوت کرد و انحصار وراثت وراث  حدود 24 ماه پیش انجام و در جلسه‌ای با حضور مسئولان قرار شد که پروسه کاری تسهیل شود.
وی با اشاره به اینکه شهر همدان به این هتل نیاز دارد، افزود: با توجه به تبلیغاتی که درباره صنعت گردشگری در همدان صورت می‌گیرد و اتفاقاتی که در حوزه گردشگری رخ داد این هتل با توجه به نقشه و آینده‌ای که برای آن در نظر گرفته شده می‎تواند مثمر ثمر باشد.
حال باز هم باید منتظر ماند و دید پایان این پروژه چند ده ساله به کجا خواهد انجامید .


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com