خدمات سلامت در همدان 20 درصد ارزان تر است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : سه شنبه ، 23 ارديبهشت 1404

Today : Tue, May 13, 2025




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۴؛ سرمایه گذاری برای تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  133450 تاریخ انتشار:  1402-05-04 - 09:19 تعداد بازدید:  712
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

خدمات سلامت در همدان 20 درصد ارزان تر است

گردشگری


■ حمایت از واحدهای رسمی گردشگری سلامت درمقابل مراکز غیررسمی

خدمات سلامت در استان همدان ۲۰ درصد ارزان‌تر از تهران است این مهم  نقطه قوتی برای جذب گردشگر خارجی و حتی داخلی است .

اما کارشناسان میگویند ، ورود گردشگران سلامت به استان دردی از اقتصاد دوا نمی‌کند؛ چون یک عده دلال داخل استان  و خارج از استان این افراد را وارد همدان می‌کنند و طبق تعرفه‌های پزشکان مبلغی بین خودشان جابجا میکنند و مبلغی هم  به بیمارستان پرداخت می‌کنند.

در بین مقاصد هدف در گردشگری سلامت سلیمانیه عراق برای همدان متمایز است . با آنکه مراودات گردشگری همدان با استان سلیمانیه اقلیم کردستان عراق در حوزه گردشگری سلامت روز به روز آمار بیشتری به خود اختصاص میدهد اما برای انسجام بیشتر و توسعه همکاری طرفین موارد لازم در استان تدوین نشده است. در یک کلام راه‌اندازی خط آنلاین پروازی از فرودگاه همدان به سلیمانیه و بالعکس یکی از بهترین راهکارها میتوانست باشد که هرگز جدی گرفته نشد .

از منظر دیگر هم باید گفت ؛ در این رابطه نیاز به تبلیغ گسترده هستیم تا با شرکت در نمایشگاه‌ها و حضور در بازارهای بین‌المللی بتوانیم جذب بیشتری داشته باشیم.

توسعه روابط دوجانبه گردشگری این دو منطقه در درجه اول مستلزم راه‌اندازی خط آنلاین پروازی در فرودگاه همدان است، با فعال کردن مسیر پرواز آنلاین بین همدان و سلیمانیه عراق می‌توان فرصت را برای حضور گردشگران و مسافران مهیا ساخت.
 واحدهای گردشگری سلامت باید حمایت شود.

معاون گردشگری گفت: از واحدهای گردشگری سلامت باید حمایت شود تا با تسهیل روند اقدامات فعالان این حوزه، زمینه فعالیت مراکز غیررسمی برچیده شود.

به گزارش  همدان پیام ، علی‌اصغر شالبافیان، با حضور در نشست شورای راهبری گردشگری سلامت کشور که در محل معاونت گردشگری با مشارکت مجازی مدیران کل و معاونین گردشگری ادارات کل استانی به صورت وبینار، برگزار شد، گفت: حمایت از واحدهای رسمی گردشگری سلامت در کشور یکی از اصلی‌ترین نیازهای امروز شورای راهبری گردشگری سلامت است. در بسیاری از مواقع گزارش شده است که فعالین این حوزه بعضاً به دلیل سخت‌گیری‌های دستگاه‌های دولتی رو به فعالیت‌های غیررسمی می‌آورند. حمایت همه‌جانبه از آنها سبب خواهد شد به طور رسمی در این حوزه به فعالیت خود ادامه دهند.

وی با بیان اینکه مزیت رقابتی غالب استان‌های کشور موضوع گردشگری سلامت است، افزود: هر استانی به نحوی از موضوع تندرستی تا ظرفیت‌های پزشکی می‌تواند در این زمینه نقش‌آفرینی کند. بعضی از استان‌ها نیز به دلیل دارا بودن جاذبه‌های گردشگری، زیارتی و قرابت تاریخی محل مراجعه گردشگری سلامت هستند.

معاون گردشگری ادامه داد: آمارهای وزارت بهداشت نشان می‌دهد که در سال‌های اخیر شاهد رشد در این حوزه بوده‌ایم و طبق آمار منتشر شده از سوی وزارت بهداشت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر خارجی غیر مقیم در ایران درمان شده‌اند. این در حالی است که خیلی از کلینیک‌های خصوصی که پذیرای گردشگران سلامت بوده‌اند در این آمار لحاظ نشده‌اند.

روندهای به وجود آمده نشان‌دهنده این است که ضمن استقبال از بخش گردشگری سلامت در کشور، خدمات این حوزه نیز در حال افزایش است. همانند دندانپزشکی که امروز به عنوان یکی از خدمات مورد استقبال گردشگران سلامت مطرح است.

وی خاطرنشان کرد: همه استان‌ها باید در این زمینه به طور ویژه اقدام کنند به عنوان مثال نیاز است استان‌های جنوبی به دلیل رفت و آمد از کشورهای همسایه از جمله افغان‌ها ظرفیت‌های بیشتری برای ارائه خدمات گردشگری سلامت ارائه کنند.

شالبافیان با تاکید بر اینکه در حال حاضر هماهنگی وزارت گردشگری با وزارت بهداشت و سایر وزارتخانه‌های مرتبط با گردشگری سلامت در حالت مطلوبی قرار دارد، افزود: با تقسیم کار و همکاری با دانشگاه‌های علوم پزشکی، نیاز است معرفی ظرفیت‌های گردشگری سلامت به تورهای خارجی در استان‌ها در دستور کار قرار گیرد. همچنین نیاز است رابطه نزدیکی با بیمارستان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی در کل کشور داشته باشیم. یکی دیگر از وظایف ما کمک به آژانس‌های مسافرتی برای توسعه گردشگری سلامت است تا برآورد دقیق از وضعیت همکاری با بیمارستان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی صورت گیرد.

وی همچنین در این نشست یادآور شد: در نمایشگاه گردشگری امسال بخش عمده‌ای از فضای نمایشگاه به گردشگری سلامت اختصاص داشت به طوری که در دو سال اخیر بیش از ۷۰ بیمارستان در نمایشگاه گردشگری حضور داشتند. ما با شرکت‌های تسهیل‌گر در این زمینه و همچنین آژانس‌ها و بیمارستان‌ها در تعامل هستیم نه تقابل.

شالبافیان با تاکید بر اینکه در رابطه با معرفی ظرفیت‌های گردشگری سلامت در برخی از استان‌ها اقدامات خوبی صورت گرفته است، افزود: تولید محتوا در گردشگری سلامت، دعوت از پزشکان خبره و بیمارستان‌های مورد هدف برای گردشگری سلامت، برگزاری نشست‌های B2B، تورهای آشناسازی و شرکت در نشست‌های گردشگری سلامت بازارهای هدف نمونه‌ای از این اقدامات است که دربرخی از استان‌ها مثل کرمانشاه و خراسان‌رضوی اقدامات خوبی صورت گرفته است.

معاون گردشگری خاطرنشان کرد: اداره کل نظارت و ارزیابی معاونت گردشگری در رابطه با برخورد با دفاتر غیرمجاز و افرادی که در این حوزه به صورت غیر قانونی فعالیت می‌کنند اقدام می‌کند. سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری سلامت بسیار مهم است که استان‌ها باید اقدامات ویژه‌ای در این راستا انجام دهند که ایجاد دهکده‌های سلامت و مراکز آب درمانی از آن جمله‌اند.

کوتاه سخن اینکه ، اگر ما یک بیمارستان را به توریست سلامت و با هزینه ارزی اختصاص دهیم و کار را ضابطه‌مند کنیم درآمد ارزی خواهیم داشت در غیر این صورت ورود گردشگران سلامت هیچ نفعی برای استان ندارد. ایران در ۶۳ کشور دنیا دفتر دارد  و آمادگی خود را برای کمک‌کردن به وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها در جذب توریست اعلام کرده است امید آنکه همدان با حذف دلالان بتواند مراکز درمان سلامت را احیا کند .

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com