تویسرکان قابلیت تبدیل شدن به قطب مهم گردشگری را دارد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Thu, March 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  73905 تاریخ انتشار:  1395-07-12 - 05:45 تعداد بازدید:  406
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

تویسرکان قابلیت تبدیل شدن به قطب مهم گردشگری را دارد

گردشگری

 تویسرکان- طیبه سوری- خبرنگار همدان‌پیام: شهرستان تویسرکان بیش از ۲۲۱ اثر تاریخی، گردشگری، فرهنگی دارد که ۶۷ مورد آن ثبت ملی شده است
شهرستان تویسرکان پس از همدان دومین شهرستان به لحاظ تعداد اماکن تاریخی و گردشگری است اما متأسفانه به دلایلی هنوز ناشناخته مانده است در حالی که باید بدانیم گردشگری صنعتی مهم در عرصه اقتصاد هر کشوری محسوب می‌شود.
در همین راستا و به بهانه هفته گردشگری خبرنگاران استان روز پنجشنبه از آثار تاریخی و باستانی تویسرکان نظیر کاروانسرای شاه عباسی، خانه اقتداری، سفره‌خانه سراب و آرامگاه میررضی در قالب تور گردشگری یکروزه دیدن کردند.
فرماندار تویسرکان در حاشیه این بازدید در نشست خبری با خبرنگاران گفت: شهرستان تویسرکان با برخورداری از آثار و ابنیه متعدد تاریخی و فرهنگی، اقلیم و طبیعت جذاب و جاذبه‌های متنوع گردشگری قابلیت تبدیل شدن به یک قطب مهم گردشگری را دارد.
حبیب مومیوند افزود: با توجه به وجود آرامگاه حضرت حیقوق نبی(ع) و آثار تاریخی دیگر در تویسرکان می‌توان به جرأت گفت که این شهرستان قدمتی 7 هزار ساله دارد.
وی منطقه حفاظت شده خانگرمرز، کمربسته سرکان را از دیگر طبیعت‌های بکر تویسرکان و جاذبه‌های گردشگری این شهرستان نام برد.
مومیوند افزود: تویسرکان از نظر محصولات باغداری با توجه به برخورداری از مرغوب‌ترین گردوی کشور به عنوان شهر طلای سبز معرفی شده و از این‌رو می‌تواند برای حضور گردشگران نقطه هدف باشد.
وی ببیان کرد: از 4 هزار کارگاه مبل و منبت و فعالیت 7 هزار و 600 نفر در این شهرستان صنعت مبل و منبت به عنوان یکی از صنایع دستی، خود به تنهایی می‌تواند رونقی برای این حوزه در شهرستان باشد.
مومیوند قدمت تویسرکان را با توجه به وجود آرامگاه حضرت حیقوق نبی(ع)، 7 هزار ساله اعلام کرد و گفت: این شهرستان به عنوان کهن‌شهر استان همدان شناخته می‌شود.
وی گریزی به جاده گنجنامه تویسرکان زد و افزود: این مسیر، محوری توریستی با چشم‌اندازی زیبا برای مسافران به ویژه در فصل‌های بهار و پاییز است.
مومیوند گفت: در 2 سال اخیر پیشرفت‌های خوبی در زمینه توسعه راهی در محورهای مواصلاتی انجام شده است که در حال حاضر 2 هتل نیز در شهرستان در دست ساخت است و حتی بخشی از این هتل‌ها نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.
وی تویسرکان را پایتخت گردوی کشور معرفی کرد و افزود: باغداران این شهرستان با برخورداری از 5 هزار و 500 هکتار باغ گردو، سالانه 16 هزار تن گردو تولید می‌کنند.
فرماندار تویسرکان با توجه به اینکه هنوز جایگاه بی‌نظیر این شهرستان به طور اساسی به سایر نقاط کشور معرفی نشده است، از خبرنگاران خواست تا معرفی برای زیبایی‌های شهر طلای سبز و بهشت غرب ایران باشند.
مومیوند از سوغات تویسرکان به نقل ونبات، گردو و سماق و شاطه حلوایی اشاره کرد و گفت: شاطه حلوایی به ثبت ملی رسیده است و طبق تلاش مسئولان سعی بر آن است که یکی از آش‌های سنتی تویسرکان به نام آش سماق نیز به ثبت ملی برسد.
مدیرکل سازمان میراث فرهنگی استان همدان هم در ادامه گفت: در حال حاضر بدنه گردشگری استان همدان کوچک است و آنقدر وسیع نیست که بتوان آن را به عنوان مزیت صرف درآمدزایی برای استان در نظر گرفت.
علی مالمیر بیان کرد: هنوز گردشگران به میزان مطلوب و لازم از جاذبه‌های گردشگری استان همدان دیدن نمی‌کنند تا سرمایه‌گذاران این بخش به میزان لازم از آن درآمدزایی داشته باشند.
وی افزود: استان همدان از ظرفیت‌های بالایی در حوزه میراث فرهنگی ناملموس مانند بازی‌های متنوع محلی، غذاهای محلی، آداب و رسوم جذاب و متنوع علاوه بر تعدد کم نظیر آثار، ابنیه تاریخی، فرهنگی و جاذبه‌های متعدد برخوردار است.
مالمیر گفت:۲ میلیارد تومان برای مرمت اماکن گردشگری در استان همدان هزینه شده است.
وی با اشاره به روستاهای هدف گردشگری گشانی و اشترمل تویسرکان، افزود: روستای کهنوش تویسرکان نیز امسال به عنوان روستای هدف گردشگری معرفی شد.
مالمیر گردشگری را محور توسعه استان همدان دانست و بیان کرد: ظرفیت‌های گردشگری ما نیازمند معرفی بیشتر به جامعه هدف است.
 مدیر اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تویسرکان گفت: اماکن تاریخی، فرهنگی، فرش دستبافت، مبل و منبت، سفالگری و به ویژه تولیدات حوزه کشاورزی تویسرکان از جمله گردوی آن از ظرفیت‌های مهم گردشگری در شهرستان است.
میثم الوندی افزود: امروزه صنعت گردشگری یکی از 3 صنعت مهم توسعه کشورهای پیشرفته محسوب می‌شود و در آینده این صنعت به عنوان صنعت نخست اقتصاد کشورها خواهد بود و می‌طلبد ما نیز در این زمینه زیرساخت‌های لازم را برای پویایی و رشد اقتصادی بیشتر مورد توجه قرار دهیم.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com