۸۰ بازار مجازی فروش صنایع‌دستی راه‌اندازی شد بورس سوغاتی برای توریست‌های خارجی همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Fri, March 29, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  105631 تاریخ انتشار:  1398-11-17 - 12:42 تعداد بازدید:  227
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

۸۰ بازار مجازی فروش صنایع‌دستی راه‌اندازی شد بورس سوغاتی برای توریست‌های خارجی

گردشگری


  با وجود اینکه برخی معتقدند بازار صنایع‌دستی در حال آب‌رفتن است اما آمارها و بررسی‌ها نشان می‌دهد که این بازار نه‌تنها کوچک‌تر از گذشته نشده است، بلکه دست‌کم در 2 سال گذشته این بازار جان گرفته و به‌سبکی جدید توانسته فروش محصولات خود را افزایش دهد و ایجاد اشتغال بیشتری نیز داشته باشد. دنیای امروز به دنیای دیجیتالی تبدیل شده و هرکدام از ما حداقل ۲ بار خرید اینترنتی در ماه را تجربه کرده‌ایم. از همین‌رو بازار صنایع‌دستی نیز از این عرصه عقب نمانده و سایت‌های فروش اینترنتی صنایع‌دستی در کشور فعال شده است.
تاکنون حدود ۸۰ سایت در این حوزه فعال شده‌اند که به فروش اینترنتی محصولات صنایع‌دستی مشغول هستند. محصولات این بازار 2 نوع مشتری دارد که یکی از آنها مشتریان ایرانی هستند که به‌تازگی صنایع‌دستی را به‌عنوان کالاهای مصرفی در سبد خرید خود قرار داده‌اند و دیگری توریست‌های خارجی هستند که تنها با یک کلیک و ورود به یکی از این ۸۰ بازار مجازی می‌توانند محصولات موردنظر خود را سفارش دهند. توریست‌های خارجی عمده مشتریان این بخش محسوب می‌شوند که با فعال شدن بازار استارت‌آپی چالش اصلی آنها که دسترسی نداشتن درآن واحد به تمامی محصولات صنایع‌دستی موجود در کل کشور بوده حل شده است، در حالی‌که امروز با ورود به این سایت‌ها و تنها با ورود به سامانه اینترنتی می‌توانند حتی پیش‌از سفر خود به ایران خرید خود را برنامه‌ریزی کرده و سفارش دهند و به محض ورود به کشور سفارش‌های خود را تحویل بگیرند.
با توجه به اینکه صنایع‌دستی یکی از بخش‌های مهم فرهنگی کشور است؛ در بخش‌های مختلف اقتصادی همچون اشتغال‌زایی، ارزآوری و... از اهمیت قابل‌توجهی نیز برخوردار است. با گسترش فعالیت حوزه صنایع‌دستی فرهنگ یک کشور به سایر کشورها منتقل می‌شود که در ادامه موجب گفتمان‌سازی و میزان قابل‌توجهی مبادلات تجاری و بازرگانی آن کشور خواهد شد، از همین‌رو اغلب کشورهای پیشرفته تسخیر صادرات را در گرو صنایع‌دستی می‌دانند. تاکنون نیز در جهان ۳۰۰ محصول از صنایع‌دستی ایران به ثبت رسیده است که از نظر تنوع کشور ما در میان 3 کشور برتر دنیا جای گرفته است.
فعالیت در حوزه صنایع‌دستی موجب شده حدود ۲ میلیون نفر هزینه معیشت خود را از طریق تولید چنین محصولاتی کسب کنند. در حال‌حاضر سهم صنایع‌دستی کشور از تولید ناخالص ملی بیش از ۹/‌۲ درصد است و افراد می‌توانند با حدود ۵۰ میلیون تومان یک شغل در بخش صنایع‌دستی ایجاد کنند.
یکی از طرح‌های تجاری‌سازی مربوط به گران‌ترین دست سازهای ایرانی(صنایع‌دستی) ورود به عرصه تجارت الکترونیک است تا با استفاده از شرایط حاکم در این روش میزان فروش صنایع‌دستی افزایش یابد و مشتریان داخلی و خارجی نیز برای دسترسی به پرطرفدارترین سوغاتی ایرانی مجبور به سفر به شهرهای مختلف برای خرید محصولات صنایع‌دستی نباشند. فعالان استارت‌آپ‌های موجود در حوزه گران‌ترین دست‌سازهای ایرانی به «دنیای‌اقتصاد» عنوان کردند: هدف اصلی آنها از ایجاد چنین سایت‌هایی افزایش میزان فروش صنایع‌دستی، ورود به عرصه فروش مجازی، حضور یک کسب و کار جدید در کنار کسب و کارهای قدیمی و خرید راحت از راه دور بوده است. مسئولان این بازار‌های مجازی فروش صنایع‌دستی درباره تأثیر این استارت‌آپ‌ها بر میزان فروش تصریح کردند: حضور بازار مجازی فروش صنایع‌دستی بر افزایش مشتریان تأثیرات قابل‌توجهی داشته است به‌طوری که برخی مشتریان نیز محصولات را از سایت‌های فعال انتخاب کرده و سفارش تلفنی نیز می‌دهند که تاکنون فروش به این سبک موجب افزایش حدودا ۸۵ درصدی فروش محصولات شده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com