همدان در لیست 8 استان برتر در حوزه اقلام تبلیغی گردشگری همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 10 فروردين 1403

Today : Thu, March 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  110475 تاریخ انتشار:  1399-05-02 - 11:14 تعداد بازدید:  260
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

فاصله ۵۴ درصدی اقلام تبلیغی گردشگری از آنچه باید می‌شد
همدان در لیست 8 استان برتر در حوزه اقلام تبلیغی گردشگری

گردشگری


 ارزیابی تهیه اقلام تبلیغاتی گردشگری ۲۴ استان در سال ۹۸ انجام شد این بررسی نشان می‌داد این اقلام با شیوه‌نامه ابلاغ شده به ادارات میراث فرهنگی ۵۴ درصد اختلاف دارد.
مدیرکل دفتر بازاریابی و تبلیغات گردشگری گفت: ابتدای سال ۹۸ شیوه‌نامه‌ای تنظیم کرده بودیم و در آن ضمن اعلام اصول فنی و استاندارد اقلام، نیازها و سلایق تبلیغاتی اتباع کشورهای بازار هدف هر استان به تفکیک احصا و ابلاغ شد تا اداره‌های کل میراث‌فرهنگی در استان‌ها در تولید محصولات بعدی خود آن را به‌کار گرفته و رعایت کنند.
محمد ابراهیم لاریجانی افزود: در فروردین سال ۹۹ برای KOSJDK بار اقلام تبلیغاتی ۲۴ استان مورد ارزیابی قرار گرفت، در این ارزیابی اقلام تولید شده در سال گذشته مانند نقشه، بروشور، عکس، ویدئو، تیزر، کلیپ، کارت پستال، کتاب عکس، کتابچه معرفی استان و بسته‌بندی (پکیج اقلام، ساک دستی و...) در ۶ موضوع و حدود ۵۰ شاخص فرعی مورد بررسی قرار گرفت. برخی از این شاخص‌ها عبارتند از رنگ، سایز فونت، محتوا، فرم اقلام منطبق بر نیاز اتباع کشور هدف در استان‌ها و یا رعایت زبان کشور و یا کشورهای هدف استان، کیفیت تصاویر، متن و یا رعایت اصول فنی در چاپ و انتخاب کاغذ و ....
وی درباره نتایج این ارزیابی گفت: ۸۲ درصد اقلام تبلیغاتی تولید شده در استان‌ها منطبق بر زبان کشور بازار هدف استان تولید نشده بلکه فقط در ۱۸ درصد اقلام، زبان کشور هدف مورد توجه قرار گرفته است. برای مثال تنها در ۲۶ درصد بروشورها و ۹ درصد نقشه‌ها و ۲۳ درصد کتابچه‌ها و ۱۲ درصد کلیپ‌های تولیدی زبان کشور بازار هدف رعایت شده است.
مدیرکل دفتر بازاریابی و تبلیغات گردشگری گفت: میزان رعایت اصول فنی و کیفی و در نظر گرفتن علایق و سلایق کشورهای بازار هدف به طور میانگین در طراحی و چاپ کتابچه‌های معرفی استان ۵۱ درصد، در بروشورها ۵۰ درصد، در نقشه‌ها ۴۸ درصد، در کتاب عکس و کارت پستال ۴۷ درصد، در کلیپ و تیزر و ویدئوها ۴۱ درصد و در پکیج کردن اقلام تبلیغاتی ۴۱ درصد ارزیابی شد. بنابراین به طور کلی میزان انطباق در اقلام تبلیغاتی تولید شده با اصول فنی و علایق و سلایق کشورهای بازار هدف در همه شاخص‌ها و همه اقلام و به عبارتی میانگین کشوری (۲۴ استان) ۴۶ درصد انطباق ارزیابی شد.
وی افزود: به عبارتی ۵۳ درصد اقلام تهیه شده منطبق بر اصول فنی طراحی و چاپ و نیاز بازار هدف نیست. همچنین به صورت موضوعی استان همدان در کلیپ و تیزر، استان یزد در کارت پستال و کتابچه استان زنجان در بروشور، استان کهگیلویه و بویراحمد در نقشه، بیشترین میزان رعایت اصول فنی و انطباق را داشته‌اند. به طور کلی در همه شاخص‌ها و همه اقلام استان‌های یزد، همدان، کرمانشاه، سیستان و بلوچستان، لرستان، زنجان، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال بختیاری بیشترین انطباق را با اصول فنی و کیفی طراحی و چاپ و علایق و سلایق کشورهای بازار هدف را رعایت کرده‌اند و به ترتیب ۸ استان برتر در این حوزه هستند که به رغم میانگین کل ارزیابی کشوری (۴۶ درصد) این ۸ استان بالای ۵۰ درصد انطباق را داشته‌اند. لیکن بهترین استان‌ها هم درصد انطباقشان از ۶۳ درصد بالاتر نمی‌رود.
لاریجانی گفت: به دلیل تخصصی بودن تبلیغات گردشگری به‌ویژه در موضوعاتی نظیر بازاریابی محتوا، دیجیتال مارکتینگ، برند سازی و ... و تفاوت هر یک در کشورهای مختلف به فراخور فرهنگ آن کشور، شاید لازم باشد روزی شرکت‌های تبلیغات گردشگری ایجاد شوند و یا شرکت‌های تبلیغاتی موجود، گواهینامه آموزشی و یا مجوزی از وزارت گردشگری بگیرند که صلاحیت فنی آنها از حیث شناخت ابزارهای مؤثر تبلیغات گردشگری، بویژه شناخت آنها از سلیقه تبلیغاتی و رسانه‌ای اتباع کشورهای بازار هدف احصا شود.
وی ادامه داد: دفتر بازاریابی و تبلیغات وزارت گردشگری چندین شیوه‌نامه و یا پروژه در موضوعات دیگر اعم از ساماندهی وب‌سایت‌های استانی، ساماندهی جشنواره‌ها و هفته‌های فرهنگی استان، هدفمند سازی برگزاری تورهای آشناسازی، ورود به عرصه دیجیتال مارکتینگ، احصای پروفایل گردشگران داخلی و خارجی، استقرار نتایج طرح انطباق بازار " محصول "مقصد و نهایتاً تمرکز فعالیت‌های استان در کشور بازار هدف را مشابه شیوه‌نامه استانداردسازی اقلام تبلیغاتی با هدف ریل‌گذاری و هدایت صحیح اقدامات استانی تهیه، تدوین و ابلاغ کرده است که براساس آن عملکرد استان‌ها را ارزیابی و پیشنهادات اصلاحی را ابلاغ می‌کند. امیدواریم در یک بازه زمانی 2 تا 3 ساله اقدامات حوزه بازاریابی و تبلیغات استان‌ها ضمن ارتقای کمی و کیفی، ارتباط منطقی و همسو با سیاست‌های کلان بازاریابی و تبلیغات در سطح ملی پیدا کند و مکمل اقدامات دفتر بازاریابی و تبلیغات معاونت گردشگری وزارتخانه در سطح بین‌المللی شود.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com