آینده گردشگری در دوران پساکرونا همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  108047 تاریخ انتشار:  1399-02-11 - 09:16 تعداد بازدید:  222
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

آینده گردشگری در دوران پساکرونا

گردشگری



 آینده گردشگری در پی شیوع ویروس کرونا با محدودیت‌هایی مواجه است که این محدودیت‌ها اهمیت رعایت کدهای اخلاقی گردشگری را دوچندان می‌کنند، بنابراین نیاز است کدهای اخلاقی جدیدی تدوین شود. 
مجید فرهادی یونکی نگارنده این‌مطلب در نوشته خود، از گردشگری جایگزین صحبت کرده و درباره محدودیت‌های آینده گردشگری و کدهای اخلاقی جدید مطالبی را بیان کرده است.
مشروح متن این ‌یادداشت در ادامه می‌آید:
ویروس کرونا که این‌روزها جامعه جهانی را درگیر خود کرده، تنها یک‌بیماری نیست بلکه پدیده‌ای است که نوع نگرش و روابط را در آینده‌ای نزدیک تغییر می‌دهد. کووید ۱۹ اقتصاد دنیا را دچار رکود شدید کرده و تقریباً تمام صنایع را تحت تأثیر خود قرار داده است؛ ازجمله این صنایع که به شدت تحت تأثیر کووید ۱۹ قرار گرفته گردشگری است، صنعتی که اساس و پایه آن، روابط متقابل انسان‌ها با یکدیگر است.
به گزارش مهر، از این‌رو سؤالات زیادی در ذهن افراد شکل گرفته که آینده صنعت گردشگری چگونه خواهد شد؟ آیا صنعت گردشگری باید همچنان متوقف باشد؟ آیا مردم مانند گذشته سفر خواهند کرد؟ بله! مردم دوباره به سفر می‌روند و گردشگری متوقف نخواهد شد. ولی ماهیت سفرها متفاوت از گذشته خواهد شد، سفرهای انفرادی رونق می‌گیرد و این‌میان متأسفانه برخی شرکت‌های گردشگری برای همیشه ورشکست خواهند شد و درنتیجه نیچ مارکت‌های جدید (بازارهای کوچک موضوعی جدید) در گردشگری شکل گرفته و رشد خواهند کرد.
درصورتی‌که فعالان صنعت گردشگری بخواهند در این‌بازار و در چنین‌شرایطی موفق باشند، باید به‌سمت گردشگری جایگزین حرکت کرده و از گردشگری انبوه خودداری کنند، زیرا این‌نوع گردشگری بازار خود را از دست خواهد داد.
درحقیقت، آینده گردشگری با محدودیت‌هایی مواجه است که این محدودیت‌ها اهمیت رعایت کدهای اخلاقی گردشگری را دوچندان می‌کند، بنابراین نیاز است که کدهای اخلاقی جدیدی تدوین شود. کدهایی که بیانگر رعایت توصیه‌های بهداشتی از سمت گردشگر در ارتباط با کووید ۱۹ در پیش از سفر و حین سفر است و همچنین رعایت اصول ایمنی در مقاصد گردشگری، نظیر چگونگی رعایت فاصله‌ها در جاذبه‌های گردشگری یا رعایت اصول بهداشتی در اقامتگاه‌های گردشگری ازسوی فعالان گردشگری و همچنین در زمان سفر چگونگی رسیدن به مقصد یعنی حمل و نقل سفر باید مورد اهمیت واقع شود در این‌شرایط با آموزش این دستورالعمل‌ها به گردشگران و تلاش برای رعایت آن‌ها قدمی بزرگ در احیا صنعت گردشگری برداشته می‌شود.
نکته پایانی اینکه در این ‌دوران لازم است نوع دیدگاه جامعه میزبان به گردشگرانی که از کشورهای دیگر به کشورمان سفر می‌کنند، همچنان مانند گذشته صمیمانه باشد، به‌ویژه کشورهایی که گردشگرانی با بضاعت کمتری دارند و مردم با تصور این‌که چنین گردشگرانی ممکن است بیمار باشند موجب آزار آن‌ها شوند، بنابراین ضروری است با آموزش‌های اصولی و بنیادی مردم کشورمان را نسبت به شرایط پیش رو آگاه‌تر سازیم و همچنان با آغوشی باز پذیرای گردشگران باشیم و فرهنگ اصیل میهمان‌نوازی ایرانی را حفظ کنیم.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com