معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی: رویکرد نمایشگاه گردشگری تولید محتوا مبتنی بر میراث ناملموس است
نمایشگاه گردشگری فرصت مناسبی برای معرفی جاذبههای گردشگری همدان در عرصه ملی و توانمندیهای شرکتهای ایرانی در حوزه گردشگری است.
در این نمایشگاه، شرکتهای داخلی و خارجی فعال در حوزههای مختلف گردشگری از جمله حمل و نقل، هتلداری، گردشگری سلامت، فرهنگی، گردشگری طبیعتگردی و... حضور خواهند داشت و آخرین دستاوردهای خود را به نمایش میگذارند.
به گزارش همدانپیام، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در جلسه هماهنگی حضور در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران گفت: صنعت گردشگری به عنوان یکی از شاخصهای راهبردی توسعه پایدار همدان است و حضور پررنگ همدان در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران ضروری است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان، در جلسه هماهنگی حضور در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران که در سالن جلسات شهدای استانداری همدان برگزار شد، گفت: فراهم کردن زمینه ای مناسب برای بیان ایدههای نو در این حوزه و معرفی و شناساندن هر چه بهتر داشتههای گردشگری در این نمایشگاه باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.
سید مجتبی حسینی افزود: استان همدان با حضور در نمایشگاه گردشگری بینالمللی تهران فرصت دیگری را برای معرفی ظرفیتهای خود در حوزه گردشگری بهدست آورده است، فرصتی که میتواند آوازه برند گردشگری همدان را به گوش علاقه مندان بیشتری برساند.
وی تصریح کرد: اهمیت حضور اداره کل میراثفرهنگی استان همدان با همراهی ادارات و سازمانهای مرتبط در کنار فعالان گردشگری بخش خصوصی استان در حوزههای گردشگری کودک و خانواده، سلامت، طبیعتگردی، تاریخی، میراثفرهنگی و صنایعدستی در برندسازی گردشگری همدان از اهمیت بسزایی برخوردار است و رویدادهایی مثل نمایشگاهها توجه رسانهها را جلب میکند. حضور پرقدرت در چنین محافلی میتواند علاوه بر حضور فیزیکی در نمایشگاه به تولید محتوایی چند رسانهای و پخش آن از رسانههای معتبر و پر بیننده ختم شود که این اتفاق در راستای همان برندسازی است.
حسینی تأکید کرد: نیاز است برنامهریزی دقیقی در این زمینه انجام شود تا ظرفیتهای همدان در بخش گردشگری، به خوبی معرفی شود و حضور شهرداریها در نمایشگاه گردشگری از اهمیت ویژهای برخوردار است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همدان در ادامه گفت: برگزاری این نمایشگاه در تهران، فقط یک رویداد گردشگری نیست، بلکه تمام دستگاههای اجرایی استان برای توسعه همدان، باید با همافزایی از این ظرفیت ملی و بینالمللی بیشترین بهره را کسب کنند.
محسن معصوم علیزاده بر حضور چشمگیر و گسترده در هفدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران تأکید کرد و افزود: حضور گسترده و مطلوب در هفدهمین نمایشگاه گردشگری برای شناساندن ظرفیتهای گردشگری استان در بهمن سال جاری با توجه به تجارب سالهای گذشته، حائز اهمیت خواهد بود.
وی ادامه داد: لازم است در این زمینه تمامی دستگاهها با حداکثر ظرفیت و هماهنگی برای معرفی ظرفیتهایی گردشگری، تاریخی، طبیعی و فرهنگی استان، همکاری کنند. تلاش کردیم این جلسه نسبت به سالهای گذشته زودتر برگزار شود تا با وجود مناسبتهایی مانند ماه رمضان، انتخابات مجلس و ...آمادگی لازم را داشته باشیم.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی همدان گفت: باید تلاش شود همه اقدامات به موقع و با دقت انجام شود و باهم افزایی بین دستگاهی در این بخش با برنامهریزی بهتری به استقبال از مسافران نوروزی برویم.
معاون گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: تولید محتوا مبتنی بر میراثفرهنگی ناملموس رویکرد جدید نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران است که بهمن ماه امسال برگزار میشود.
رویکرد نمایشگاه گردشگری تولید محتوا مبتنی بر میراث ناملموس است
معاون گردشگری کشور در زمینه نمایشگاه گردشگری اظهار داشت: نگاهی که در 2 سال گذشته در وزارتخانه مبتنی بر همافزایی و تقویت همکاری در هر3 حوزه است که در دو سال اخیر شاهد تقویت این همکاریها هستیم.
شالبافیان افزود: ستاد خدمات سفر بهعنوان مرکز برنامهریزی و تصمیمگیری سفر آماده استفاده از نظرات و ایدههای همکاران عزیز ما در معاونت میراثفرهنگی استانها است.
وی افزود: نمایشگاه بینالمللی گردشگری تهران در بهمن ماه برگزار میشود که یکی از کارهای جدید و تأکیدات ما، تولید محصولات گردشگری مبتنی بر میراث ناملموس است. نمونه بارز آن یلداست. ایده امسال ما موضوعمحور بودن برنامههای نمایشگاه است و هر استان بر اساس موضوع خاص در استان خود در این نمایشگاه حضور خواهد یافت.
سیاست حوزه میراثفرهنگی با حضور آقای داربی، افزایش سواد میراثی است که تأثیرات بسیار خوبی در جامعه به جا خواهد گذاشت.
معاون گردشگری کشور افزود: یکی از موضوعات مهم در هر استان سرمایهگذاری در حوزه گردشگری است. در گذشته مشکلاتی در این باره وجود داشت اما خوشبختانه در حال حاضر با همکاری بسیار خوب بین حوزه میراثفرهنگی و گردشگری این مشکلات برطرف شده است. کلید سرمایهگذاریها در دست معاونان میراثفرهنگی در استانها است.
شالبافیان خاطرنشان کرد: حوزه میراثفرهنگی خصوصا میراثفرهنگی ناملموس در تولید محتوا برای جذب گردشگر بسیار اهمیت دارد و این موضوع مورد تأکید وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی است.
گغتنی است، نمایشگاه بینالمللی گردشگری قرار است از ۲۳ تا ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران از روز دوشنبه تا ۵ شنبه از ۸ صبح تا ۴ بعد از ظهر برگزار شود.
این هفدهمین دوره از نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته است با این تفاوت که قرار نیست بخشی از غرفههای آن به صنایع دستی اختصاص پیدا کند. در سالهای پیش صنایع دستی بخشی از این نمایشگاه بود و تعدادی از سالنها به صنایع دستی تخصیص داده میشد. اما امسال قرار است صنایع دستی فاخر در برخی از غرفهها به فراخور استفاده آنها در مراکز گردشگری دیده شود.