1403-01-221403-02-01bool(false) زیرساخت سازی محور گفت وگوبا کاندیداها همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 1 ارديبهشت 1403

Today : Sat, April 20, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  68820 تاریخ انتشار:  1394-11-29 - 05:45 تعداد بازدید:  954
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

حسنی،رنجبرزاده و شمس آنسوی میزکارشناسان نشستند
زیرساخت سازی محور گفت وگوبا کاندیداها

گزارش

 7 اسفندماه امسال كه از راه برسد كارواني از نمايندگان مردمي راهي بهارستان مي‌شوند تا با تكيه زدن بر صندلي‌هاي سبز مجلس نماينده مردمي باشند كه با انتخاب آنها چشم به پيگيري خواسته‌ها و نظارت بر اجراي امور از سوي آنها بسته‌اند.
اين انتخابات همزمان با انتخابات پنجمين دوره مجلس خبرگان رهبري خواهد بود. اين انتخاب براي مجلس 290 كرسي دوره دهم مجلس شوراي اسلامي و 86 كرسي دوره پنجم مجلس خبرگان رهبري است و مطابق قانون تجميع انتخابات به طور همزمان برگزار مي‌شود.
در راستاي فرمايش رهبر معظم انقلاب كه مجلس را مركز همه قانون‌ها و قدرت‌ها معرفي مي‌كند و از آنجا كه ايشان بر انتخاب افراد اصلح تأكيد دارند و اين امر براي مردم نيز از اهميت ويژه‌اي برخوردار است ، روزنامه همدان‌پيام نيز از مدت‌ها قبل اقدام به برگزاري سلسله نشست‌هايي كرده تا بر اسا‌س آن بتواند ايده، طرح‌ها و نوع نگاه كانديداي انتخابات را براي ورود به مجلس دهم از استان همدان به نمايش بگذارد.
اين مهم چند نكته را ايجاد مي‌كند كه در گام نخست كمك به فراهم كردن زمينه و بستر مشاركت و حضور حداكثري مردم كه اولويت برنامه دست‌اندركاران برگزاري انتخابات به‌ويژه رسانه‌ها است. و در گام بعدي نيز با ثبت و ضبط كردن وعده كانديداي امروز كه شايد فردا نماينده مردم شهرها و روستاهاي استان در مجلس شوراي اسلامي باشند، بتواند مطالبه‌گرانه و مستند پيگير وعده‌هاي آنها باشد. در اين نشست نيز 3 كانديدا، سيد مجيد حسني از حوزه انتخاباتي تويسركان، اكبر رنجبرزاده از حوزه انتخاباتي اسدآباد و عليرضا شمس از حوزه انتخاباتي شهرستان های همدان و فامنين در سالن جلسات مناظره همدان‌پيام حاضر شدند. در اين نشست كارشناسان مطرح استان در حوزه‌هاي مختلف حضور پيدا كردند تا با ايراد سؤالات متعدد بتوانند نوع نگاه و برنامه‌ريزي‌هاي حوزه سياسي، اقتصادي، فرهنگي و شهري كانديداها را به ميدان تحليل بكشانند.
در اين نشست سيد ناصر محمودي كارشناس حوزه سياسي و اقتصادي استان، دكتر محمد رحماني كارشناس ارشد برنامه‌ريزي شهري و گردشگري و حسين رضا طاهري دكتراي فلسفه ديني به عنوان كارشناس در حوزه فرهنگ روزنامه همدان پيام روبه‌روي كانديداهاي مدعو نشستند و با طرح سؤالات مختلف در 4 حوزه ياد شده گفت‌وگو و تبادل نظر كردند.
نشست ذيل در شامگاه 16 بهمن‌ماه سالجاري برگزار شد.

+++++

سؤالات سياسي و اقتصادي

 محمودي: مهمترين آسيبي كه در حوزه سياسي استان را تهديد مي‌كند، چيست؟
 حسني: اگر آستانه تحمل گروه‌هاي حزبي و سياسي بالا برود تهديدي نخواهد بود. وجود افراد اصلاح‌طلب و اصولگرا در جامعه لازم است. اگر آب يكجا بماند مي‌گندد و سكون و سكوت زيبنده نيست و تفاوت ديدگاه‌ها به جامعه نشاط مي‌بخشد و از ميزان تخلفات مي‌كاهد.
  محمودي: چه نقدي بر روند پرداخت يارانه‌ها داريد؟ آيا پرداخت يارانه‌ها تصميم درستي بود؟
 شمس: پرداخت يارانه‌ها كه در دولت گذشته مصوب شده بود در اين دولت در حال به بي‌راهه رفتن است. پرداخت يارانه‌ها در راستاي پر كردن فاصله طبقاتي به اجرا درآمد اما اجراي آن با كم و كاست مواجه است.
  حسني: در راستاي اجراي قانون هدفمندي يارانه‌ها هدف مديريت مصرف انرژي توسط مردم بود. در بخش اعمال قانون كار درست بود اما اگر دولتي شهامت اجراي درست آن را داشته باشد قانون خوبي است. اجراي قانون هدفمندي يارانه‌ها درست نيست و دليل اين نقد نداشتن آمار دقيق از درآمدها و پالايش نشدن درست پردرآمدها و كم‌درآمدها است. دولت مي‌توانست اين كار را انجام دهد اما به دليل ايجاد نشدن موج نارضايتي در جامعه از اين كار سر باز زند.
 محمودي: گرايش سياسي شما چيست و با چه تابلويي وارد انتخابات خواهيد شد؟
  حسني: اصولگرا، اصولگرايي بدون پسوند و پيشوند
  شمس: اصولگرا، از سرشاخه‌هاي پيروان رهبري هستم.
 محمودي: مهمترين كار ويژه‌اي كه دولت يازدهم انجام داد از نگاه شما چه پروژه‌اي بود؟
  شمس: مهمترين طرح و كار ويژه دولت يازدهم انجام طرح‌هاي تحول سلامت بود و در اين زمينه كارهاي خوبي انجام شده است.
 محمودي: حلقه مشاوران نزديك به شما را چه كساني تشكيل مي‌دهند؟
  رنجبرزاده: نخبگان و دانشگاهيان، آموزش‌وپرورشي‌ها، كشاورزان و اصناف
  شمس: حلقه مشاوران مرا اساتيد دانشگاه و نخبگان علوم قرآني و اصناف تشكيل مي‌دهند.
   محمودي: عدم احراز و رد صلاحيت‌ها را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
  رنجبرزاده: تأييد صلاحيت و رد آنها از سوي شورای نگهبان قابل احترام براي همگان است. مردم با اعتقاد به نظام جمهوري اسلامي پاي صندوق‌ها مي‌آيند و نه حضور من يا ديگري.
   محمودي: با توجه به اينكه اولويت توسعه از نگاه شما دانشگاه است، آيا تحقق اشتغال با دانشگاه ممكن است؟
  رنجبرزاده: در بحث اشتغال مي‌توان از منابع طبيعي و ظرفيت‌هاي همچون كشاورزي با بهره بردن از علم، ثروت توليد كرد توسعه بسترهاي كشاورزي مي‌تواند از راه گسترش زمينه‌هاي علمي محقق شود. منشأ اشتغال مي‌تواند از علم به وجود آيد. بايد مسير كسب ثروت از دانشگاه و مطالعات علمي باز شود. مثل شركت‌هاي دانش‌بنيان كه در حال حاضر مي‌توانند مبناي اشتغال را از طرق علم محقق كنند.
اگر وارد مجلس شوم در همان گام نخست از وزير مي‌خواهم از توانمندي‌هاي علمي در حوزه‌هاي كشاورزي استفاده كنيم. مانند بهره بردن از ظرفيت مهندسان كشاورزي. بايد بتوانيم با ابزارهاي علمي سود و زيان كشت‌ها را در كشاورزي ارزيابي كنيم.
   محمودي: چه راهكاري براي افزايش ثروت ملي مي‌بينيد؟ و كسب درآمد پايدار به چه طريقي ممكن است؟
  رنجبرزاده: من يك پزشك هستم. زمان مراجعه بيمار 2 راه دارم؛ يا به او مسكن تجويز كنم يا بيماريش را در پروسه طولاني‌تر مورد بررسي قرار بدهم. در توسعه زمينه‌هاي اقتصادي هم نبايد ما به مسكن رو بياوريم بلكه نيازمند با برنامه از ظرفيت‌هايي همچون منابع نفت و گاز بهره‌مند شويم چه بسا اگر اين داشته‌ها در يك سرزمين ديگر بود الان شرايط آنها با شرايط امروز ما فرق داشت. براي كسب درآمد پايدار به عنوان مثال مي‌توانيم گاز را به بنزين تبديل كنيم تا منابع مالي افزايش پيدا كند.
  شمس: اگر به دنبال درآمد پايدار باشيم نبايد متكي به درآمد نفت باشيم. در حوزه كشاورزي براي رسيدن به يك درآمد پايدار كشاورزان بايد وادار به دريافت مجوز كشت از وزارتخانه‌ها شوند با اين شرايط مي‌توان نوع و ميزان كشت آنها را در قالب اعطاي مجوز و تصميم‌گيري‌ها به دور از ضرر و زيان‌ها تخمين زد.

++++++

سؤالات شهري و برنامه‌ريزي

 رحماني: نگاه‌تان به موضوع آمايش سرزمين استان و جايگاه شهرستان و حوزه انتخابي شما چيست؟
  حسني: در خصوص اسناد بالادستي كه يكي از آنها آمايش سرزمين است اين مهم براي استان حائز اهميت است كه همدان در شاهراه غرب كشور قرار گرفته و داراي بسترهايي در زمينه آب و راه‌آهن و گردشگري است.
اگر اين نكات در برنامه‌ريزي كارشناسان ديده شود به‌ويژه در تويسركان در برنامه‌ريزي‌هاي آمايش سرزمين در برنامه پنجم و ششم بحث توسعه و آماده‌سازي زيرساخت‌ راه و بهره‌برداري از ثروت اقتصادي پايتخت طلاي سبز ايران از جمله برنامه‌هاي آمايشي است.
  رحماني: نگاه شما به توسعه استان يك نگاه برنامه‌ريزي استراتژيك است يا كنترل استراتژيك؟
  حسني: كار نماينده مجلس نظارت بر قوانين و كارهاي اجرايي و نگاه استراتژيك است.
  شمس: اين سؤالات در حيطه كارهاي اجرايي است. نماينده در قانونگذاري و نظارت مي‌تواند در برنامه‌ريزي استراتژيك نقش اساسي را ايفا كند در حال حاضر گردشگري استان يك زمينه مستعد براي توسعه است پس بايد مورد برنامه‌ريزي و سرمايه‌گذاري قرار گيرد. استان نبايد تنها يدك‌كش نام پايتخت تاريخ و تمدن ايران‌زمين باشد.
  رنجبرزاده: من نگاهم به استان نگاهي معطوف به سبقه تاريخي در حوزه آموزشي وعلمي است البته با توجه به جغرافياي خاص استان.
همدان مي‌تواند يك استان علمي باشد. اين استان ظرفيت برنامه‌ريزي در حوزه علمي را دارد و براي اين مهم لازم است از همجواري استان‌هاي غربي در زمينه توسعه آموزش عالي استان بهره‌مند شويم.
در كل مي‌توانم بگويم در برنامه‌ريزي استراتژيك آنچه در استان مي‌توانيم روي آن كار كنيم توسعه آموزش عالي است.
در برنامه‌هاي مدون خودم بر اين باورم اسدآباد قابليت تبديل شدن به يك مركز علمي آموزشي را دارد و حتي نيازمند ايجاد رشته مردم‌شناسي در دانشگاه است و اين نياز را رد پاي سيد جمال‌الدين اسدآبادي در اسدآباد ضروري مي‌كند.
زيرساخت دانشگاهي در شهرهاي كوچك بايد ايجاد شود. ما حركت رو به جلو انجام داديم تا دانشگاه بتواند بستر مناسبي براي توسعه و بالا بردن ظرفيت‌هاي علمي منطقه باشد.
   رحماني: اولويت شما براي توسعه شهر و روستاها چيست؟ برنامه‌هاي شما در سطح كلان حوزه انتخابيه استان به چه ترتيب ترسيم مي‌شود؟
  حسني: با شناختي كه از پتانسيل‌هاي فرهنگ شهرنشيني و پتانسيل‌ها داريم و مي‌دانيم كه توسعه اقتصادي و اشتغال پايدار از مهمترين دغدغه جوامع محلي است به دنبال آن هستم با اشتغال مولد يك اقتصاد پويا داشته باشم.
اگر در وجه اشتراك اشتغال بين شهر و روستاها تلاش نكنيم، نمي‌توانيم شاهد تحقق هيچ توسعه‌اي در منطقه باشيم.
بخش خدمات، صنعت و كشاورزي به نوعي وابسته به شهرها و روستاها است. در نگاه نخست اصلاح راه مواصلاتي برايم در تويسركان اولويت دارد. مي‌خواهم با تأمين اين زيرساخت پتانسيل طبيعي و داشته‌هاي غني شهرستان را به جاذبه‌هاي گردشگري تبديل كنم.
  رنجبرزاده: در بحث توسعه شهري و روستايي تلاش بايد به سمتي برود كه جمعيت ساكن در روستاها حفظ شده و مهاجرت از روستا به شهر به دليل نبود امكانات كاهش يابد.
معيشت روستاها بايد تأمين شود. براي كار كشاورز و دامدار بايد ارزش‌گذاري شود. توليد در شهر و روستا بايد جوابگوي درآمد جامعه محلي باشد.
برايم ارائه برنامه‌هايي در راستاي استخراج نفت و گاز مطلوب و تبديل به فرآورده‌هاي پايين‌دست از مهمترين ايدآل‌هاست و در گام بعدي به دنبال آن هستيم آب، اين سرمايه طبيعي و نياز ضروري را حفظ كنيم و آب را براي كشت و يا با بي‌برنامگي هدر ندهيم.
اصلاح امور بانكي براي روستاييان اولويت برنامه‌هاي بعديم است . روستاييان سربازان پياده‌نظام در توليد هستند. بايد از اين قشر حمايت مالي شود. به دنبال ايجاد و راه‌اندازي كارخانه‌ها و طرح‌هاي نيمه‌تمام در راستاي توسعه اقتصادي اسدآباد هستم. مواردي از قبيل مراكز تفريحي ويژه بانوان، احياي منطقه اقتصادي اسدآباد، فعال كردن پروژه‌هايي كه در گذشته مطرح شد از جمله قطعه‌سازي خودرو در اسدآباد.
  شمس: از مهمترين برنامه‌ها ايجاد تعامل بين مجمع نمايندگان است. در گام بعد به دنبال تعامل در شايسته‌سالاري براي نگه داشتن مديران و عدم تغيير آنها با دولت‌ها هستم. ايجاد شهرك‌هاي صنعتي از ديگر برنامه‌هاي من براي مديريت آلودگي و ترافيك است.
و مي‌خواهم برنامه‌اي اجرا كنم تا بتوانم به شناخت منابع مالياتي جديد در شهر و روستاها دست يابم. مسائل خدمات و درماني را بهبود ببخشم و در راستاي حفظ منابع مالي دولت به تعامل بيشتر براي ايجاد زمينه‌هايي در راستاي جذب سرمايه‌گذار طرح و برنامه ارائه دهم.
   رحماني: با برنامه‌ريزي كالبد ملي چقدر آشنا هستيد و در نظام برنامه‌ريزي كالبد ملي ما در كدام منطقه‌اي قرار گرفته‌ايم؟
  شمس: ما در منطقه جغرافيايي هستيم كه به ترك‌نشين‌ها، لرنشين‌ها و كرد‌نشين‌ها نزديك هستيم. ما مي‌توانيم از قرار گرفتن در بين اين بهترين استفاده را ببريم و نگاه من به اين شرايط جغرافيايي و بهره بردن از آن مثبت است.
  حسني: استان همدان با پتانسيل و شرايطي كه در غرب كشور دارد مي‌تواند شرايط رو به رشد توسعه را به سرعت طي كند و قرار گرفتن در گستره استان‌هاي غربي براي همدان يك فرصت است.
  رنجبرزاده: استان همدان در زمينه برنامه‌ريزي در منطقه زاگرس قرار گرفته است و اين شرايط خاص جغرافيايي را براي ما محك مي‌زند.
به عنوان مثال در بحث تحليل سبدغذايي كشور همين منطقه زاگرس است كه مي‌تواند اين سبد غذايي را تأمين كند و چنين ويژگي مي‌تواند به مثابه پشتوانه‌اي غني براي ما باشد. اما در اين ميان آنچه موجب مي‌شود برنامه‌ها به ثمر نرسد نبود پشتوانه غني است.

+++++

سؤالات فرهنگی

 طاهري: به نظر شما رسانه‌ها چه تأثيري در تحول فرهنگي جامعه دارند؟
  حسني: اعتقاد دارم رسانه‌هاي نوشتاري و مجازي به طور قطع اثرگذاري مطلوبي بر تول فرهنگ جامعه دارند، اما اين اثرگذاري اگر با كنترل و نظارت و هدايت انجام شود، مطلوب‌تر است. در حال حاضر روند تبليغات كانديدا به انحراف كشيده شده است و وظيفه رسانه‌ها است كه به‌گونه‌اي روند تبليغات را در مسير اصلاح هدايت كنند.
  شمس: ورود شبكه‌هاي مجازي در خانواده‌ها و توجه بيش از حد پدر و مادرها به اين شبكه‌ها موجب شده است فرزندان آنها نيز به اين فضاها سوق پيدا كنند. اين رسانه‌ها هستند كه مي‌توانند بر فرهنگسازي خانواده‌ها تأثير بگذارند. بحث فرهنگ در جامعه كم‌وبيش مظلوم واقع مي‌شود حتي در باشگاه‌هايي كه به نام فرهنگي ورزشي احداث مي‌شود آنچه ديده نمي‌شود مقوله فرهنگ است.
  طاهري: فساد در فوتبال را چقدر قبول داريد و در استان اين نكته چگونه مطرح است؟
  شمس: تا زماني كه مسائل سياسي و ورزش به هم گره خورده است، حرف از فساد در ورزش مطرح خواهد بود. ما هيچ تيم حرفه‌اي نداريم. اعتقادم بر اين است مبالغ هنگفتي كه خرج تيم پاس همدان شده است، مي‌توانست هزينه مديريت 10 تيم ديگر باشد.
  طاهري: بحث بومي‌گرايي را در انتخابات چگونه مي‌بينيد؟ اولويت با كانديداي بومي هست يا غيربومي؟ بحث اخلاق در انتخابات را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
  حسني: اولويت يك انتخاب اصلح است. حال در اين انتخاب شاخص بومي يا غيربومي زياد مهم نيست. همه نمايندگان در ادوار گذشته تلاش كردند حالا جايز نيست به بهانه ورود به عرصه رقابت آورده‌هايشان از سوي كانديدا نديده گرفته شود. معتقدم كسي اجازه مصادره كارهاي اجرايي را براي خود ندارد.
  طاهري: تفاوت فعاليت فرهنگي دولت گذشته و دولت فعلي را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
  رنجبرزاده: نگاه دولت گذشته در مسائل فرهنگي عميق‌تر بود و باورهايشان نيز دقيق‌تر و گسترده‌تر بود. اين دولت در مباحث فرهنگي تا حدودي فعال است اما اولويت دولت يازدهم توسعه برنامه‌هاي فرهنگي نيست.

+++++

كانديداهايي كه دغدغه توسعه داشتند
 نخستين نشست كارشناسان با كانديداهاي انتخابات مجلس شوراي اسلامي در دفتر همدان پيام در حالي برگزار شد كه مبحث مهم توسعه از زواياي مختلف مورد توجه كانديداهاي حاضر در اين نشست قرار گرفت.
سيدمجيد حسني از شهرستان تويسركان، اكبر رنجبرزاده از حوزه انتخابيه اسدآباد و عليرضا شمس از همدان و فامنين سه كانديداي حاضر در اين نشست بودند كه هريك به نوعي سعي كردند دغدغه خود را در خصوص موانع توسعه استان و به تبع آن شهرستان بيان كنند.
حسني به عنوان يكي از كانديداهاي اصولگرا در شهرستان تويسركان كه سوابقي چون رياست اداره تعاون و رفاه اجتماعي شهرستان و جانشين مديركل تعاون و رفاه اجتماعي استان را در كارنامه خود دارد، در اظهارات خود مواردي همچون استفاده صحيح از ظرفيت رسانه‌ها، ورود افراد توانمند به صحنه، توجه به نقدهاي سازنده، توجه جدي به آمايش سرزميني استان و مانند آنها را مورد تأكيد قرار داد.
بيان چنين موضوعاتي از سوي اين داوطلب نمايندگي مجلس به خوبي نشان مي‌داد كه او با دغدغه جديد در خصوص توسعه استان و شهرستان خود وارد عرصه شده و البته راهكارهايي براي آن دارد كما اينكه در اظهارات خود تأكيد كرد كه استان همدان با پتانسيل‌هايي كه دارد، مي‌تواند مسير توسعه را به سرعت طي كند.
شمس، ديگر كانديداي حاضر در اين نشست از جمله چهره‌هاي ورزشي استان است كه سوابق درخشاني در حوزه اصناف و فعاليت‌هاي ورزشي از جمله مربيگري دارد و حالا با توجه به تجربيات خود و برنامه‌هايي كه دارد، راهكار اصلي براي توسعه را توجه به بخش خصوصي مي‌دادند.
او در اين نشست از نقش رسانه‌ها در توسعه گفت و اينكه بايد در تخصيص و هزينه‌كرد منابع دقت كافي صورت گيرد تا از ظرفيت‌هاي موجود به نحو احسن استفاده شود.
 اين كانديداي مطرح كه خود را از اصولگرايان معرفي كرد، توجه به بخش گردشگري و تلاش براي رونق سرمايه‌گذاري را از جمله راهكارهاي توسعه استان مي‌داند.
رنجبرزاده، كانديداي مطرح شهرستان اسدآباد نيز كه تجربه يك دوره نمايندگي مجلس را در كارنامه خود دارد، اين بار با برنامه‌هايي وارد عرصه رقابت‌ها شده كه شايد بتوان خلاصه آن را در راهكارهاي هموار شدن مسير توسعه دانست.
او توسعه آموزش عالي و بالا رفتن كيفيت توليد و اشتغال را از ضرورت‌هاي جامعه در حال حاضر مي‌داند و نگاهش به توسعه نگاهي تاريخي و علمي است و معتقد است همدان مي‌تواند يك استان علمي باشد.
صحبت‌هاي رنجبرزاده نيز به خوبي نشان داد كه اين كانديداي شاخص در شهرستان اسدآباد با برنامه‌هايي منسجم و توسعه محور وارد عرصه رقابت‌ها شده است.

++++

* این نشست دور جدید نشست‌های انتخاباتی روزنامه همدان پیام برای حضور کاندیدای استان در دهمین مجلس شورای اسلامی بود.
* حضور 3 کاندیدا از سه حوزه تویسرکان، اسدآباد و همدان فضایی را ایجاد کرد تا موارد مختلف در موقعیت‌های مختلف جغرافیایی استان مطرح شود.
* نگاه کاندیدایی که در حوزه انتخابی همدان دور میز نشست حضور داشت بیشتر معطوف به مسایل اقتصادی مربوط به اصناف و مسایل فرهنگی مربوط به ورزشکاران بود.
* کاندیدای حوزه تویسرکان تلاش داشت توجه برنامه‌ریزان و کارشناسان را به این سمت سو ببرد که راه دسترسی به شهرستان تویسرکان با توجه به ظرفیت‌های غنی فرهنگی اقتصادی و تاریخی آن نیاز به توسعه دارد.
* کاندیدای حوزه اسدآباد در حالی که به بهانه عبور از گردنه اسدآباد با تأخیر در نشست حاضر شد توجه کارشناسان را به اهمیت توسعه امور فرهنگی و دانشگاهی در شهرستان جلب کرد.
* در این نشست کارشناسان با ارائه سوالات مختلف تلاش کردند چالش‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی در حوزه انتخابی را مطرح کنند.
* هر سه کاندیدا بر این باور بودند که اگر رسانه همدان‌پیام اقدام به برگزاری چنین نشست‌هایی نمی‌کرد مشخص نبود حرف‌ها و برنامه‌های جامع‌تر در یک فضای مناظره‌ای رسانه‌ای کجا مطرح خواهد شد.
* در جمع همراهان با کاندیدای حاضر در نشست حضور برخی افراد دانشگاهی و تحصیل کرده شاخص به نظر می‌رسید.
* برخی از کاندیدا با مشایعت همراهان خود درحالی در مکان نشست حاضر شدند که حضور همراهان برای آنها دلگرمی بود.
* این نشست با صرف زمان 3 ساعت بین ساعت 18:30 الی 21:30 دقیقه برگزار شد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com