1403-01-261403-02-05bool(false) مانع سکته‌های ارتباطی شوید همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : چهارشنبه ، 5 ارديبهشت 1403

Today : Wed, April 24, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  113586 تاریخ انتشار:  1399-09-02 - 09:23 تعداد بازدید:  180
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مانع سکته‌های ارتباطی شوید

یادداشت


 1- شیوع کرونا در جهان و مشخص شدن راه‌های انتقال دلیلی شد تا نهادهای جهانی و داخلی بهداشت، راه پیشگیری از شیوع کرونا را در کاهش ارتباطات و تغییر شیوه‌های ارتباطی دنبال کنند.
در واقع کرونا پیش از سلامتی انسان ارتباطات او را هدف گرفت تا موجودیت انسان که موجودی اجتماعی تعریف می‌شود نه با حمله به سلامتی وی که با حمله به ارتباطات او هدف قرار بگیرد.

2- بسیاری کرونا را به‌لحاظ تغییراتی که در سبک زندگی مردم ایجاد کرده به شاخصی مهم در تاریخ و تقسیم‌بندی تاریخی درنظر گرفته‌اند.
از این منظر شیوع کرونا با تغییرات گسترده‌ای در سبک زندگی مردم و ارتباطات آنها همراه شده تاجایی‌که می‌توان دوران پساکرونا را متفاوت از دوران پیشاکرونا درنظر گرفت و در آن بررسی و دقت کرد.

3- به‌رغم این تغییرات و تلاش برای پیشگیری از شیوع بیشتر کرونا با کاهش ارتباطات و کوچک کردن دایره ارتباطات هر فرد آن هم به‌صورت تکراری و حفاظت‌شده از سوی ستادهای مقابله با کرونا و نهادهای بهداشتی، گروهی نمی‌خواهند این تغییرات را پذیرفته و تن به دنیای ارتباطی جدید دهند.
این عده با رعایت نکردن دستورالعمل و رفتار براساس دوران پیشاکرونا هم جان خود را به خطر می‌اندازند و هم تلاش‌ها برای مقابله با شیوع کرونا را ناکام می‌گذارند.

4- استفاده از قانون و اجبار و تنبیه مالی راهکاری است که دولت برای عادت دادن تمامی افراد جامعه به رعایت دستورالعمل‌ها و ارتباطات جدید مجبور به استفاده از آن شده و محدودیت‌ها را اعمال کرده است.
محدودیت‌هایی که تجربه شده در کاهش مبتلایان و افزایش ایمنی جامعه مؤثر است اما نمی‌تواند دائمی باشد و نگرانی از کاهش محدودیت‌ها به‌دلیل ناتوانی اقتصادی برای حمایت از کسب‌وکارها و در نتیجه بازگشت شرایط فعلی ابتلا و ... را ایجاد کرده است.

5- باید درنظر داشت با اینکه کاهش محدودیت‌ها در ماه‌های بسیاری شامل حال بسیاری از رسته‌ها و دسته‌های کاری شده اما گروهی از فعالان اجتماع مجبور به تغییر سبک کاری خود از فضای ارتباط واقعی به فضای ارتباط مجازی شده‌اند.
دو دسته هنرمندان، معلمان و کادرآموزش را می‌توان 2 گروه بزرگی که تغییر را پذیرفته و از ابتدا دوران پساکرونا و محدودیت‌های آن را به‌عنوان واقعیت قبول کرده و رفتار، کار و ارتباطات خود را براساس آن شکل داده‌اند، دانست.

6- به‌رغم این پذیرش اما در مواقعی این ارتباطات با سکته ارتباطی مواجه شده است که علت آن از نبود زیرساخت‌ها تا حمایت نشدن و تن ندادن دستگاه‌های متولی به فضای جدید فعالیت را شامل می‌شود که این موضوع در ارتباط با هنرمندان و فعالان فرهنگی مشهودتر است.
می‌توان گفت اکنون در استان ارتباط جامعه هنری و هنرمندان و فعالان فرهنگی با مخاطب قطع شده و سکته ارتباطی در این دوران اتفاق افتاده است، درحالی‌که فضای مجازی می‌توانست حافظ این ارتباط و مانع سکته ارتباطی شود.

7- اینترنت و فضای مجازی و دسترسی به این فضا ضامن حفظ ارتباطات در بسیاری از زمینه‌هاست، به همین دلیل ضرورت دارد در بحث یارانه‌ها و سبد معیشتی مردم هزینه‌های اینترنت و دستگاه‌های ارتباطی نیز لحاظ شود و مجلس و دولت در این زمینه از خانوارها حمایت بیستری داشته باشند.
در کنار این دستگاه‌های متولی که متولی خدمت به هر دسته‌ای از فعالان جامعه هستند، با رصد وضعیت فعالان مرتبط با دستگاه اگر ارتباط آنها با مخاطبان را دچار سکته دیدند، با حمایت از فعالیت آنها در فضای مجازی و صدور مجوز اجرای برنامه‌ها در این فضا، مانع سکته‌های ارتباطی شوند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com