آموزش‌وپرورش و تحولات اجتماعي همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 1 ارديبهشت 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  72542 تاریخ انتشار:  1395-05-04 - 05:45 تعداد بازدید:  442
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

آموزش‌وپرورش و تحولات اجتماعي

یادداشت

1- تغيير مديركل آموزش‌وپرورش اگرچه به دليل نوع تغيير، از سوي برخي مسئولان و مديران تغيير مثبتي ارزيابي نمي‌شود اما در كل كسي با اين تغيير مخالف نبوده و مي‌توان گفت انتظار اين تغيير مي‌رفته است.
يادآوري استاندار در مراسم توديع كه مي‌خواست از فولادوند در پستي سياسي و به عنوان فرماندار استفاده كند، حكايت از پر شدن زمان مديريتي فولادوند، بسيار پيش از موعد توديع اجرا شده دارد.
2- با آنكه فولادوند، با بليت اصلاح‌طلبان وارد قطار مديريتي در دولت يازدهم شده بود، اما تعاملات وي با اصولگرايان به اسم اعتدال و حفظ بسياري از آنها در سمت‌هاي مديريتي به خصوص در شهرستان‌‌هايي كه انتظار تغيير مي‌رفت، اصلاح‌طلبان را نسبت به عملكرد او معترض كرده بود.
نگاه اصلاح‌طلبان به فولادوند، نگاهي منفي شده بود كه اين نگاه فضا را براي كار كردن او سخت مي‌كرد.
3- تركيب سياسي نمايندگان مجلس دهم در استان و بازگشت وزير سابق آموزش‌وپرورش با كرسي همدلي به مجلس، دليل ديگري بود تا فولادوند به دنبال رفتن از همدان باشد؛ زيرا او خاطرات خوشي از مديران منسوب به وزير سابق نداشت و از طرفي هم نمي‌خواست دوباره به اين مديران براي مديريت در آموزش‌وپرورش استان ميدان بدهد. او مي‌دانست ادامه اين روند يعني چالش با نماينده مردم همدان در مجلس كه شايد ديگر حوصله آن براي فولادوند باتجربه نباشد.
4- فاني را وزير ضعیفی مي‌دانند و بسياري خواستار تغيير او هستند و پيشنهادهايي براي جايگزيني وي با توجه به تركيب مجلس دهم به دولت دارند.حال نزديك‌تر شدن فولادوند به فاني را شايد برخي تعبير به تقويت اطرافيان فاني بدانند اما از نگاهي ديگر نشان‌دهنده ضعف مديريتي در نظام آموزش‌وپرورش كشور است كه فاني از ميان اين همه مدير، فولادوند را با اين سابقه نه‌چندان مطلوب عملكردي در همدان برگزيده است.
5- مدير سابق آموزش‌وپرورش استان اگرچه در تئوري آموزش‌وپرورش را عامل تحولات اجتماعي مي‌دانست اما در عمل چنين نبود و نمي‌خواست كه ريشه تحولات اجتماعي در آموزش‌وپرورش باشد.
چه اينكه در زمان وي كمترين تعامل گروه‌هاي مؤثر بر تحولات اجتماعي با آموزش‌وپرورش برقرار شد و حتي در انتخابات به بهانه دولتي بودن امكاناتي مانند سالن آمفي‌تئاتر خانه معلم از دسترس احزاب و تشكل‌هاي سياسي خارج شد.
6- اقتصاد استان و نقش آموزش‌وپرورش در آن موضوع مهمي است كه مديركل سابق به آن بي‌توجه بود و اين موضوع در سال اقتصاد مقاومتي شايسته سازمان عريض و طويل آموزش‌وپرورش نبود.
سفارش كار به خارج از استان در شرايطي كه همه مسئولان بالادستي استان بر تخلف بودن آن تأكيد كرده بودند و دفاع از اين اقدام، مهمترين دليل بر بي‌علاقگي مديركل سابق بر تأثيرگذاري آموزش‌وپرورش بر تحولات استان به‌خصوص تحولات اجتماعي و اقتصادي و سياسي است.
7- مي‌گويند آموزش‌وپرورش استان با قريب 40 هزار فرهنگي سروكار دارد كه اين آمار نشان از قدرت آموزش‌وپرورش در هر تحولي دارد.
به همين دليل از مديركل جديد آموزش‌وپرورش انتظار مي‌رود اين قدرت را در راستاي تحولات مثبت استان به كار گرفته و در اين راه از آسيب‌هاي قبلي فاصله بگيرد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com