باید نخبهها را وارد گودهای انتخاباتی کنیم و مردم را برای انتخاب اصلح آگاه نماییم. جایگاه و مناسب مدیریتی ما باید محکم و پرقدرت شکل گیرد؛ بنابراین رانت، فساد و ویژهخواری به وجود نمیآید و منابع کشور در مسیر توسعه قرار میگیرد.
استاندار همدان در شورای اداری فامنین بیان کرد: اساس و پایه این نظام مردم هستند، آنها سرنوشتشان را خود تعیین میکنند. بر این اساس حتی در یک جامعه محلی ۲۰ خانواری روستایی نیز مردم شورای اسلامی را انتخاب میکنند.
حمید ملانوری با بیان اینکه آگاه کردن مردم برای انتخاب فرد اصلح، رشد عقلانیت سیاسی را بهدنبال دارد، اضافه کرد: این حضور در عرصه رقابتها به معنای شایستهسالاری است و اگر تفکری جز این داشته باشیم، در عقلانیت سیاسی و توسعه فرهنگ سیاسی دچار ضعف میشویم.
استاندار همدان با تأکید بر اینکه توسعه متوازن بهطور جدی مورد توجه قرار دارد، گفت: در همین راستا ستاد توسعه و پیشرفت شهرستانهای استان راهاندازی میشود. کار ستاد توسعه و پیشرفت تسهیلگری و تسریع در اجرای پروژهها و حمایت از سرمایهگذاران است تا سرمایهگذار معطل کارهای اداری نشود.
وی همچنین با اشاره به نقش فرمانداران در توسعه و پیشرفت شهرستانها، گفت: فرمانداران باید در قالب تخصص، کارامدی، تعهد و برنامهمحوری خلاقانه حرکات پرشتاب را در شهرستان رقم بزنند.
وی تصریح کرد: با وجود اینکه در بیانیه گام دوم انقلاب بر استفاده از توان جوانان تأکید شده، اما برخی نادانسته یا دانسته به این مسأله بیتوجهی میکنند که ناشی از برنامههای جریان نفوذ در کشور است.
استاندار همدان بیان کرد: باید تمرکز، فکر و همه استعداد خود را برای اجرای برنامهها بگذاریم و از کارهای نمایشی، تبلیغاتی و عکس یادگاری گرفتن خارج شویم و به صحنه اجرا برویم.
وی تأکید کرد: باید با بهرهگیری از همه توان خود، رضایتمندی مردم و سرمایه اجتماعی را ارتقا دهیم.
استاندار همدان در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: جریان رسانهای دشمن دنبال ناامید کردن و بیاعتماد ساختن مردم به نظام حکمرانی کشور است.
وی اظهار کرد: خطکشی بین خودی و ناخودی در کشور اتفاق افتاد. کار بسیار اشتباهی بود که نشأت گرفته از جریان نفوذ است. ما در کشور ناخودی و نامحرم نداریم، بلکه کشورمان یک اردوگاه و فرمانده داریم که همه در این اردوگاه هستند.
استاندار همدان اضافه کرد: کار اشتباهی است که دوست، رفیق، بستگان و همکلاسی خود را بهخاطر داشتن جریان فکری متفاوت، غیرخودی تلقی کنیم. اگر جریانهای فکری متفاوت در کشور وجود نداشته باشد، دموکراسی معنا و مفهوم پیدا نمیکند، در حالی که مردمسالاری شعار اصلی انقلاب است.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با تأکید بر اینکه باید به سمت کشاورزی دانشبنیان حرکت کنیم، افزود: با توجه به پیشرفت علم، دانش و تکنولوژی، باید در حوزه کشاورزی نسبت به مدیریت منابع آب و خاک و بالا بردن بهرهوری تلاش کرد تا با مصرف کمترین منابع، بیشترین تولید و درآمد را داشته باشیم.
وی ادامه داد: تداوم تفکر سنتی در حوزه دام و طیور اشتباه است. باید در این زمینه بهروز شد و کشاورزی به سمت صنعتیشدن پیش برود.
همچنین فرماندار فامنین نیز در ادامه این نشست گفت: ۷ حلقه چاه با دبی ۴۳ لیتر در ثانیه در فامنین موجود است، در حالی که نیاز این شهرستان ۸۰ لیتر در ثانیه است.
محمد فتحی اضافه کرد: در صورت فعال شدن منطقه ویژه جهانآباد، ۳۰ هزار فرصت شغلی فراهم میشود و مشکل اشتغال جوانان منطقه با راهاندازی پتروشیمی ابنسینا و نگار خاتون حل میشود.
وی ادامه داد: ساختمان مجتمع فرهنگی فامنین ۵۰ درصد پیشرفت دارد و تکمیل آن نیازمند ۲۰۰میلیارد ریال اعتبار است.
فرماندار فامنین تأکید کرد: سالن ورزشی یک هزار و ۵۰۰ نفری فامنین ۱۰ سال معطل مانده است و تکمیل آن یک همت جمعی را میطلبد.
به گزارش ایرنا،فتحی تأکید کرد: ۴ بانده شدن تجرک به سمت دخان مطالبه مردمی است و تحقق این مسأله آمار سوانح جادهای را تا حد قابل توجهی کاهش میدهد.
وی اضافه کرد: مسیر آزادراه همدان - ساوه پاسگاه ندارد و در صورت بروز حادثهای، فاصله تا نخستین پاسگاه ۳۰ کیلومتر است؛ بنابراین میطلبد پاسگاهی در روستای اصله راهاندازی شود.
فرماندار فامنین، پسماند را از مشکلات فامنین دانست و توضیح داد: برای انتقال پسماند به سایت همدان ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم.
وی با بیان اینکه نیازمند ارتقای بیمارستان فامنین هستیم، گفت: بیمارستان فامنین یک مرکز پیش بیمارستانی است و بخش مراقبت ویژه، متخصص بیهوشی، اتاق عمل و زایمان و حتی امکان بخیه زدن ندارد.