مشکل اضافه خدمت معلمان دانشسرا به مجلس بیاید همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  116963 تاریخ انتشار:  1400-01-26 - 09:21 تعداد بازدید:  264
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مشکل اضافه خدمت معلمان دانشسرا به مجلس بیاید

داخلی


 دولت هرچه سریعتر لایحه رفع مشکل این افراد را ارائه تا مجلس با فوریت بررسی و تصویب کند.
به گزارش تسنیم، رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس درباره مشکل اضافه خدمت معلمان فارغ‌التحصیل دانشسرا اظهار کرد: مطالبه فرهنگیان فارغ‌التحصیل دانشسراها درباره فاصله خدمتی ایجادشده باید با توجه به رویکردهای قانونی پیگیری شود.
حمیدرضا حاجی‌بابایی تأکید کرد: این گروه از معلمان که در آستانه بازنشستگی هستند، با اعلام عدم احتساب این سنوات که در مواردی به 3 تا 4 سال می‌رسد، به این رویکرد معترض هستند.
وی ادامه داد: براساس قانون متعهدین خدمت این گروه از فرهنگیان از لحظه ورود به دانشسرا معلم محسوب می‌شوند و واجد تمام قوانین مترتب به فرهنگیان هستند.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: براساس تعهدی که فرهنگیان مشمول این قانون ارائه کرده‌اند از لحظه ورود به دانشسرا حق شرکت در آزمون هیچ دستگاه دولتی و غیردولتی را نداشته‌اند.
حاجی‌بابایی در ادامه گفت: متعهدین دانشسراهای منتظر خدمت براساس قوانین و تعهد خود عمل کرده‌اند و چه‌بسا فرصت‌های استخدامی دیگر را از دست داده باشند و این تعهد باید یک قرار دوطرفه باشد، وزارت آموزش‌وپرورش نیز براساس تعهدی که از این گروه در بدو ورود به دانشسراها دریافت کردند مبنی‌بر لزوم ارائه خدمت در هر نقطه‌ای که مورد نیاز است، پایبند باشد.
وی مطرح کرد: باتوجه به رأی دیوان عدالت اداری، دولت هرچه سریعتر لایحه رفع مشکل این افراد را ارائه تا مجلس با فوریت بررسی و تصویب کند.


برنامه‌ریزی برای 10 برابر شدن تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان
چین خریدار محصولات دانش‌بنیان‌ ایران

 هم‌اکنون حدود 6 هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور وجود دارد که باید این تعداد افزایش پیدا کند.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌وگو با فارس در تشریح نشست این کمیسیون اظهار کرد: سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در این جلسه حضور داشته و گزارشی را این معاونت در پشتیبانی از مراکز رشد و پارک‌های علمی و فناوری و شرکت‌هایی که در این چند سال راه‌اندازی شده‌اند، ارائه کرد.
حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی افزود: این روزها بحث سند ۲۵ ساله همکاری ایران و چین مطرح شده و حوزه علمی و فناوری یکی از موضوعاتی بود که در آن آمده بود.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس تصریح کرد: با توجه به گزارش معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، این معاونت همکاری خود با چین را از سال‌ها پیش پیگیری کرده بود و تاجایی که در چند محور پیرامون فروش محصولات دانش‌بنیان کشور، انتقال فناوری از چین به ایران و از ایران به چین و ایجاد مراکز و دفاتر برای فروش محصولات فناورانه ایران در چین توفیقاتی داشته است و قرار است حوزه علمی و فناوری در آینده توسعه داده شود.
فلاحی اظهار کرد: سورنا ستاری در این جلسه اعلام کرد که ما به این دلیل وارد همکاری با چین شدیم که این کشور در سال گذشته توانست از نظر تولید مقالات علمی و فناوری در رتبه اول دنیا قرار گیرد ضمن اینکه در حوزه علوم پایه و مهندسی تا 2 برابر و در حوزه نانو تا ۳ برابر بیشتر از آمریکا توانسته رشد پیدا کند.
وی یادآور شد: ما ۴ مدل همکاری با چین را در ۷ سال گذشته با ۲ مجموعه وزات علوم و آکادمی این کشور پیگیری کردیم که این ۴ مدل در قالب ایجاد مکانیزم‌های تأمین منابع مالی مشترک جهت توسعه همکاری‌های علمی، حمایت از انتقال فناوری از طریق R&D مشترک با تأکید بر مراکز علمی و فناوری دولتی و بنگاه‌های خصوصی، حمایت از برنامه‌های تبادل متخصصین با هدف کسب دانش فنی و ایجاد مراکز و پایگاه‌های صادراتی با هدف توسعه صادرات محقق شد.


تأثیرات سند بودجه بر اقتصاد کشور در سازمان برنامه و بودجه بررسی شد
 اعضای کمیسیون برنامه و بودجه با حضور در سازمان برنامه‌وبودجه، سند آمایش سرزمینی، زمان ابلاغ آئین‌نامه‌های احکام بودجه و تأثیر اجرای بودجه بر اقتصاد کلان کشور را بررسی کردند.
به گزارش خانه ملت، سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری این با حضور محمدباقر نوبخت تصریح کرد: نوبخت و معاونان و مسئولان این سازمان ابتدا توضیحات کلی درباره مطالعات گسترده انجام شده پیرامون آمایش سرزمینی ارائه و سرفصل‌های آن را معرفی کردند.
محمدمهدی مفتح زمان ابلاغ آئین‌نامه‌های اجرایی احکام بودجه توسط دولت را یکی از پرسش‌های نمایندگان عنوان کرد و به نقل از کارشناسان سازمان برنامه و بودجه، گفت: بسیاری از آئین‌نامه‌ها تنظیم شده و قرار است بخش قابل توجهی از این آئین‌نامه‌ها در جلسه فردای هیأت دولت تصویب و تا هفته آینده هم عمده آئین‌نامه‌های مورد نیاز برای اجرای بودجه تصویب خواهد شد.
نماینده مردم تویسرکان در مجلس اظهار کرد: همچنین نمایندگان مجلس درباره اینکه بودجه سال ۱۴۰۰ در اجرا با چه مشکلاتی مواجه شده و یا خواهد شد، جداول بودجه قابلیت عملیاتی شدن پیداکرده است و یا تأثیر اجرای بودجه بر شاخص‌های کلان اقتصادی کشور و رشد نقدینگی، تورم و... پرسش‌هایی را مطرح کردند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com