معضلات گردشگری را پای شورا ننویسید همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 30 فروردين 1403

Today : Thu, April 18, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  80958 تاریخ انتشار:  1396-05-19 - 05:46 تعداد بازدید:  203
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در نشست هم اندیشی شورا و میراث فرهنگی مطرح شد
معضلات گردشگری را پای شورا ننویسید

داخلی

در نشست هم اندیشی میراث فرهنگی و گردشگری استان همدان با شورای شهر پنجم سخنگوی شورا از اینکه بسیاری از کارهای نکرده میراث به اسم شورای شهر و شهرداری تمام می شود گلایه کرد و گفت: بسیاری معضلات بر عهده شهرداری نیست اما دارد به اسم شهرداری تمام می‌شود.
کامران گردان ادامه داد: ساماندهی کارتن به‌دست‌ها مساله است که وظیفه شهرداری نبوده و وظیفه میراث است. ما با زیباسازی شهر اقامت گردشگر را از یک شب به 3 شب رساندیم. بسیاری معضلات بر عهده شهرداری نیست اما دارد به اسم شهرداری تمام می‌شود.
سخنگوی شورا  شهر همدان دراین نشست با اشاره به بحث میدان امام گفت: در میدان امام ورود خوبی داشته‌ایم و ساماندهی آن تا حدی انجام شده است. باید به هر طریق هویت اصلی میدان امام برگشته و از وضعیت قبلی خارج شود.
 درادامه سید مسعود عسگریان عضو دیگر شورای پنجم همدان گفت: برای ورود در حوزه گردشگری طرح کار را از میراث انتظار داریم و قطعا شورا هم‌سو با میراث حرکت خواهد کرد، طرح از شما و حمایت از ما!
او افزود: باید ظرفیت ماندگاری گردشگر را افزایش دهیم و مشاغلی مرتبط با گردشگری را ایجاد کنیم.
اکبر کاووسی امید عضو دیگر شورای شهر همدان گفت: تشکل‌های غیردولتی باید در حوزه گردشگری ایجاد شده و فعال باشند. او هم‌چنین افزود: باید در همدان جاذبه‌های مصنوعی ایجاد کنیم.
حمید بادامی نجات دیگر عضو شورای شهر در تأیید صحبت‌های دیگران گفت: تنها امیدمان برای اشتغال، بحث گردشگری است و اگر بتوانیم دو حوزه گردشگری و فناوری را با هم ادغام کنیم به موفقیت‌های بزرگی دست پیدا خواهیم کرد. مثلا یک‌سری نرم‌افزار برای آسان‌سازی سفر برای گردشگر در نظر بگیریم که از طریق آن مراکز اقامتی و تفریحی را بشناسد.
به گزارش ایلنا، در ابتدای این جلسه علی مالمیر مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان گفت: سهم اشتغال استان در بخش صنعت، تنها ۱۵ درصد است که ۶ درصد آن مربوط به حوزه صنایع دستی است، همچنین سهم کشاورزی در اشتغال نیز، رو به کاهش بوده و طبق آمارها از ۳۲ درصد به ۲۶ درصد رسیده است، پس از اشتغال ناچاریم تمرکز را بر حوزه خدمات و گردشگری بگذاریم.
مدیرکل میراث فرهنگی استان گفت: شهرداری‌ها بسیار نقش‌آفرینند و شهرهایی که توانمند هستند موتور محرکه‌شان شهرداری است، از طرفی این ویژگی گردشگری است که همه در صورت رشد آن ذی نفع هستند.
علی مالمیر ادامه داد: یکی از مشکلات این است که در حوزه توسعه هم‌افزایی نداشته‌ایم و نهادهای مختلف حاضر به انجام کار جمعی نیستند اگر این اتفاق بیفتد می‌توانیم گام‌های بلندی برداریم. علی مالمیر هم‌چنین افزود: این‌جا جمع شده‌ایم تا دغدغه‌ها را طرح کرده و فصول مشترک را پیدا کنیم. در شورای قبل یارانه‌هایی برای تقویت صنعت گردشگری دیده ‌بودند که لازم است پررنگ‌تر شود. همینطور واجب است شهرداری همانطور که به هتل‌ها کمک می‌کند به سفره‌خانه‌های سنتی نیز کمک کند.مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اظهار امیدواری کرد که استان در سال 2019 پایتخت گردشگری آسیا شود.
مالمیر هم‌چنین خطاب به اعضای جدید شورای شهر افزود: به ایجاد ظرفیت برای سرمایه‌‌گذاری در حوزه گردشگری استان کمک کنید، این ظرفیت‌های مشترک اگر به کار گرفته شوند می‌توانیم گام‌های بلندی را برداریم.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com