۵۹۰ هزار میلیارد تومان از بودجه۱۴۰۰ غیرواقعی است همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 30 فروردين 1403

Today : Thu, April 18, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  114026 تاریخ انتشار:  1399-09-15 - 12:22 تعداد بازدید:  176
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

بهارستان؛
۵۹۰ هزار میلیارد تومان از بودجه۱۴۰۰ غیرواقعی است

داخلی


 درآمد‌های دولت در لایحه بودجه سال آینده 840 هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده درحالی‌که 250 هزار میلیارد تومان آن واقعی است و روی بقیه نمی‌توان حساب کرد. بودجه ۱۴۰۰ با این کیفیت نمی‌تواند به اقتصاد کشور کمک کند.
به گزارش تسنیم، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی افزود: نمی‌توان پیش‌بینی کرد سال آینده بتوانیم 2 میلیون و 300 هزار بشکه نفت بفروشیم، اما در بودجه این عدد به‌عنوان منابع بودجه آورده شده است.
حمیدرضا حاجی‌بابایی در ادامه افزود: نوع تعیین حقوق و دستمزد نیز با این روند هر روز فاصله‌های طبقاتی را بیشتر می‌کند.
نماینده همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: افراد تحت حمایت سازمان تأمین اجتماعی و کمیته امداد حداقل حقوق را دریافت نمی‌کنند؛ بنابراین افزایش 25 درصدی دریافتی آن‌ها مشکل را حل نخواهد کرد. در اصلاح ساختار بودجه پرداخت حقوق و دریافتی‌ها باید عادلانه شود.
رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس با بیان اینکه باهماهنگی دولت اصلاح ساختار بودجه را 90 درصد به پیش برده‌ایم، افزود: هیچ راهی جز اصلاح کامل ساختار بودجه نداریم.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره درآمد حاصل حامل‌های انرژی و آب و برق، گفت: عدد تبصره14، 268 هزار میلیارد تومان شده است درحالی‌که ظرفیت بیش از 300 هزار میلیارد تومان دارد.
حاجی‌بابایی در ادامه افزود: باید نگاه ساختاری به حامل‌های انرژی و همزمان نگاه ویژه به 3 دهک پایین جامعه داشته باشیم.
نماینده همدان در مجلس افزود: باید قیمت‌ها تغییر یابد و پلکانی شود و قیمت حامل‌های انرژی واقعی باشد. اما 3 دهک پایین جامعه مورد توجه جدی قرار گیرد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: مصوبه یارانه کالا‌های اساسی برای 6 ماه دوم امسال است و تاکنون مصوبه‌ای در این زمینه برای سال آینده نداریم، اما اگر روند اینگونه ادامه یابد راهی جز این نیست و باید حمایت‌ها را ساماندهی کنیم.
حاجی‌بابایی با بیان اینکه 13 ماده برای اصلاح لایحه بودجه هفته آینده مصوب می‌شود و یارانه‌ها باید به‌معنای واقعی هدفمند شود، افزود: از 841 هزار میلیارد تومان در آمد دولت برای بودجه سال آینده به جز 250 هزار میلیارد تومان بقیه استقراض است و هزینه‌ها از 320 هزار میلیارد تومان به 640 هزار تومان یعنی صد درصد افزایش پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه جمع کردن این بودجه با این کیفیت معجزه می‌خواهد، گفت: ساختار بودجه باید اصلاح شود و راهی جز این نداریم.
نماینده همدان در مجلس افزود: بودجه شرکت‌های دولتی از بودجه عمومی کشور بیشتر است و مجلس تصمیم دارد بودجه شرکت‌های دولتی را شفاف کند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: درآمد پیش‌بینی شده دولت در لایحه بودجه سال آینده از محل فروش شرکت‌های دولتی امکان‌پذیر است، زیرا در بودجه امسال 12 هزار میلیارد تومان از این محل برای دولت درآمد پیش‌بینی شده بود، اما در 6 ماه نخست حدود 40 هزار میلیارد تومان و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال 60 هزار میلیارد تومان دولت از محل فروش شرکت‌های دولتی درآمد داشته باشد.
حاجی‌بابایی ادامه داد: اگر دولت شرکت‌های خوب خود را بفروشد افزون بر رونق گرفتن بورس، بازار سرمایه نیز رشد و مردم از آن استقبال می‌کند.
وی گفت: با این کار دولت منابع خوبی بدست می‌آورد و جهش تولید نیز ایجاد می‌شود، زیرا امکان ندارد سهام را به بانک‌ها بفروشیم و انتظار داشته باشیم تولید رونق بگیرد.
حاجی‌بابایی افزود: باید سرمایه‌های مردم را به میدان بیاوریم بانک‌ها را به سمت سرمایه‌گذاری سوق دهیم و مردم را شریک اقتصاد کنیم.


آموزش و پرورش ٢۵٠ هزار نیروی انسانی کمبود دارد

 آموزشیاران نهضت براساس امتیازاتی که به دست آورده‌اند دسته‌بندی می‌شوند و این عامل در افراد متفاوت است و تمهیدات درنظر گرفته‌شده برای تعیین تکلیف آنها درحال بررسی است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره به وضعیت تعیین تکلیف نیرو‌های نهضت سوادآموزی در مجلس بیان کرد: حدود ٢ ماه پیش مصوبه‌ای در مجلس به تصویب رسیده و این طرح در صحن، رأی آورده بود و به کمیسیون هم ارجاع داده شده بود تا نحوه عملیاتی شدن آن در کمیسیون بررسی شود، بر این اساس در کمیته‌ آموزش و پرورش و کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس چگونگی عمل به طرح آن درحال بررسی است.
حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی با بیان اینکه نیرو‌های نهضتی تا مهر ٩١ تعیین تکلیف و جذب آموزش و پرورش شده‌اند، گفت: برای نیرو‌های پس از این ایام درحال بررسی وضعیت آنها هستیم و هر تصمیمی که در مجلس بگیریم باید در شورای نگهبان هم به تصویب برسد.
نماینده همدان و فامنین در مجلس با اشاره به اینکه ۱۹۷ هزار کمبود معلم در آموزش و پرورش داریم، اظهار کرد: با احتساب کمبود نیرو‌های پشتیبانی و معلم در مجموع ٢۵٠ هزار نیروی انسانی در آموزش و پرورش کمبود وجود دارد؛ بنابراین دولت باید به این وزارتخانه کمک کند و ما هم کمک می‌کنیم که از بلاتکلیفی دربیاید.
وی تصریح کرد: البته دانشگاه فرهنگیان هم تربیت نیروی لازم برای آموزش و پرورش را بر عهده دارد و تا سال ١۴٠۴ کمبود معلم رفع می‌شود.


حادثه ترور شهید فخری‌زاده به دعوای داخلی تبدیل نشود

 با تأکید بر ضرورت پاسخ قاطع و اثرگذار ایران به حادثه ترور شهید فخری‌زاده در عین حال تأکید کرد که باید هوشیار باشیم که این حادثه به دعوای داخلی تبدیل نشود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره در به شهادت رساندن شهید فخری‌زاده اظهار کرد: عملیات‌های تروریستی معمولا یک هدفش ایجاد جنگ روانی برای گروه هدف است. آسیبی که دشمنان و رژیم صهیونیستی چه در شهادت شهید سلیمانی و چه در به شهادت رساندن معاون وزیر دفاع به ما وارد کردند، ضربه‌های امنیتی، سیاسی و روحی و روانی زیادی برای ما ایجاد کرد ولی آسیب واقعی وقتی است که به جای بررسی دقیق حوادث و شناختن ضعف و آسیب‌های خود و تمرکز بر دشمنان، آن را به دعوای داخلی تبدیل کنیم و ارکان قدرت را تضعیف کنیم.
جلیل رحیمی‌جهان‌آبادی در ادامه افزود: ما جنگ‌های سختی با سرویس‌های امنیتی دنیا داشتیم و تمام قدرت‌های بزرگ جهان علیه ما کار می‌کنند و به‌دنبال آسیب زدن به ما هستند. سازمان‌های امنیتی و اطلاعاتی ما از پس این مسائل و مشکلات بر آمده‌اند، البته حتما مشکلاتی هم وجود دارد.
نماینده مردم تربت جام، تایباد و باخرز در مجلس یادآور شد: حادثه تروریستی اخیر که شهید فخری‌زاده در آن مورد هدف قرار گرفته را به چند شیوه می‌توان نگاه کرد.
وی افزود: نگاه نخست این است که ما آسیب و ضعف خود را بشناسیم تا این وقایع تکرار نشود. نگاه دوم این است که بر این موضوع تمرکز کنیم که چه پاسخی، در چه سطحی و چه زمانی به دشمن بدهیم که این اقدام آنها بدون پاسخ نماند اما یک نگاه نادرست هم وجود دارد و آن این است که این اتفاق را موجبات آسیب زدن به خود قرار دهیم و وزارت اطلاعات، وزارت دفاع، دولت، سپاه، مجلس یا هر رکن دیگری از حاکمیت را هدف قرار دهیم که قطعا رژیم صهیونسیتی این را مدنظر دارد.
رحیمی‌جهان‌آبادی همچنین تصریح کرد: دشمنان ما به دنبال این هستند که ما را وارد چالش اساسی در عرصه بین‌المللی کنند و اگر بتوانند جنگ را دامن بزنند و فرصت حل مشکلات را از ما بگیرند اما هدف دیگر آنها ایجاد جنگ داخلی است تا نیروهای دلسوز واقعی را دلسرد کنند و به حاشیه برانند. ما باید هوشیار باشیم و با دقت و ظرافت موضوع را مورد بررسی قرار دهیم و در عین حال ضربه قدرتمند خود را به‌صورت قاطع و اثرگذار به دشمن وارد کنیم تا دشمن بداند اقدامات آنها بدون پاسخ نمی‌ماند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com