ساخت کارخانه بازیافت هواپیما در همدان همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 1 ارديبهشت 1403

Today : Sat, April 20, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  116793 تاریخ انتشار:  1400-01-19 - 07:00 تعداد بازدید:  203
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

بهارستان؛
ساخت کارخانه بازیافت هواپیما در همدان

داخلی


 نخستین کارخانه بازیافت هواپیمای خاورمیانه در همدان ساخته می‌شود.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با بازار عنوان کرد: به‌منظور فعال‌سازی کامل فروردگاه همدان و برقراری پرواز‌های مستمر از این فرودگاه، جلسه مشترکی با سر بنی‌طرفی مشاور عالی وزیر دفاع و طلایی‌نیک با حضور حجت‌الاسلام فلاحی در محل کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تشکیل شد.
حمیدرضا حاجی‌بابایی افزود: در این نشست در راستای اشتغالزایی، فعالیت و پرواز مستمر از فرودگاه بر استفاده کامل از ظرفیت‌های استان همدان تأکید شد.
رئیس کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان، توانمندسازی بومی و تولیدات استان همدان مورد استفاده در بازیافت هواپیماها قرار خواهد گرفت که این مورد از محورهای دیگر این نشست بود.
وی گفت: در این جلسه امکان‌سنجی این پروژه با توجه به ظرفیت‌ها و موقعیت استراتژیک جغرافیایی همدان، در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت.
حاجی‌بابایی با بیان اینکه دستور امکان‌سنجی و مطالعات مقدماتی پروژه توسط وزیر راه و شهرسازی صادر شده است، اظهار کرد: ساماندهی هواپیماها و بازیافت آنها در فروردگاه همدان انجام خواهد شد به‌نحوی که ظرفیت ارزشمندی برای اشتغالزایی پایدار، توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های روز محسوب می‌شود.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با اعلام خبر تشکیل جلسه مقدماتی برای ساخت کارخانه بازیافت هواپیما در همدان، گفت: نخستین کارخانه بازیافت هواپیمای خاورمیانه در همدان ساخته می‌شود.


تصویب کلیات طرح ساماندهی نظارت بر دانشگاه آزاد
 اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با کلیات طرح ساماندهی نظارت بر دانشگاه آزاد موافقت کردند.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با دانشجو، درباره طرح ساماندهی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: این طرح از سوی خضریان ارائه شد. با توجه به گستردگی این دانشگاه، یکی از ابردانشگاه‌های کشور است که دارای مرکز و واحد‌های بسیاری است و در طول این سال‌ها خدمات گسترده‌ای را ارائه کرده است.
حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی در ادامه افزود: براساس تغییراتی که در اساس‌نامه این دانشگاه صورت گرفت، این دانشگاه به‌عنوان مؤسسه غیرخصوصی غیردولتی نام گرفت که به‌معنای یک مؤسسه عمومی تلقی می‌شود. طراح این طرح استدلالش این بود که، چون به‌عنوان یک مؤسسه عمومی حساب می‌شود براساس اصل ۴۴ و ۴۵ قانون اساسی، دیوان محاسبات می‌تواند ورود پیدا کند و در واقع حسابرسی خود را از این دانشگاه انجام دهد.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود: کمااینکه در گذشته وضعیت دانشگاه آزاد پیش از ورود مقام معظم رهبری، خوب نبوده و گروه‌های سیاسی در این دانشگاه جولان می‌دادند و از اموال این دانشگاه در مسائل مختلف استفاده می‌کردند.
وی ادامه داد: طرح خضریان در کمیسیون مطرح شد و اخطار‌های متعددی برای آن از قانون اساسی مطرح کردند که درنهایتا این اخطار‌ها رأی نیاورد. در پایان کلیات طرح تصویب شد و برای بررسی جزئیات بیشتر، این طرح به کمیته آموزش عالی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ارائه شد که چکش‌‌کاری بیشتر صورت گیرد و درنهایت برای تصویب نهایی به کمیسیون برگردد و برای بررسی در صحن علنی مجلس آماده شود.


لغو واسطه‌گری شرکت‌های برندینگ
 فعالیت شرکت‌های برندینگ که با دستور وزیر نفت به نیت واسطه‌گری وظیفه توزیع و عرضه سوخت و CNG را برعهده داشتند با رأی اعضای این کمیسیون لغو شد.
عضو هیأت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس در تشریح جزئیات نشست این کمیسیون‌ اظهار کرد:‌ در این جلسه با رأی اعضای کمیسیون انرژی مجوز شرکت‌های برندینگ که به‌عنوان واسط بین دولت و جایگاه‌داران در زمینه توزیع و عرضه سوخت و CNG فعالیت می‌کنند، حذف شد.
هادی بیگی‌نژاد در همین راستا افزود: با ابلاغ بیژن نامدارزنگنه وزیر نفت، در سال 96 شرکت‌هایی با عنوان برندینگ سوخت و CNG را از شرکت‌ ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی دریافت کرده و آن را بین جایگاه‌های کشور توزیع می‌کردند.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: طرحی برای لغو فعالیت شرکت‌های برندینگ به‌منظور حذف واسطه‌گری که از سال گذشته به کمیسیون انرژی ارسال شده بود در دستور کار قرار داشت و پس از بحث و تبادل‌نظر بین نمایندگان عضو این کمیسیون در مجلس یازدهم مقرر شد این شرکت‌ها بایستی حذف شوند و هیچ‌کس نباید حق‌الزحمه واسطه‌گری دریافت کند و در همین راستا جایگاه‌داران می‌توانند با شرایطی خاص طرف قرارداد شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌‌های نفتی شده و اگر شرکتی هم که جایگاه عرضه سوخت و CNG دارد می‌تواند فعالیت کند اما واسطه‌گران نبایستی در این بین فعالیت و پولی را دریافت کرده و عملاً کارهای لازم از سوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی انجام دهد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com