دولتی پرکار، انقلابی و ضد فساد را تشکیل خواهم داد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 9 فروردين 1403

Today : Thu, March 28, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * 1402، مهار تورم و رشد تولید
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  118237 تاریخ انتشار:  1400-03-30 - 09:15 تعداد بازدید:  286
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

بیانیه رئیسی پس از پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری
دولتی پرکار، انقلابی و ضد فساد را تشکیل خواهم داد

داخلی

دولتی مردمی برای ایرانی قوی 

رئیس‌جمهور منتخب مردم:
مردم عزیز ایران، انتخابات دیروز مظهر خداباوری، مردم‌باوری و خودباوری ملی و جشن بزرگ سیاسی شما در گام دوم و آغاز قرن نو بود که در ایام میلاد امام رئوف(ع) متجلی شد.
منتخب این انتخابات براساس قاعده مردم‌سالاری دینی، منتخب همه ملت و خادم همه جمهور است. چه آنانی که بنده را برگزیدند و چه عزیزانی که به نامزدهای محترم دیگر رأی دادند و چه آنانی که به هر دلیلی در پای صندوق‌های رأی حاضر نشدند.
آنچنان که در این انتخابات مستقل وارد شدم، به پشتوانه آرای بالا و اعتماد کم‌نظیر شما، دولتی پرکار، انقلابی و ضد فساد را تشکیل می‌دهم، و به سوی بسط عدالت، به‌ عنوان مأموریت‌محوری انقلاب اسلامی حرکت خواهیم کرد.
لازم می‌دانم از همه نامزدهای محترم، چه آنانی که به هر دلیلی تا انتهای رقابت باقی نماندند و چه کاندیداهایی که تا روز آخر با حضورشان گرمی‌بخش انتخابات بودند قدردانی نمایم و انشاء‌ا... از دیدگاه‌های ارزشمندشان برای تدبیر امور استفاده خواهم کرد.

آیت‌ا... سید ابراهیم رئیسی پس از انتخابات 96 خود را به عنوان پدیده جریان اصولگرا معرفی کرد. پس از اعلام برائت اکثریت طیف‌های اصولگرا از محمود احمدی‌نژاد رئیس دولت نهم و دهم، گزینه‌هایی همچون محمدباقر قالیباف و سعید جلیلی توانستند از رأی مردمی بالایی برای رقابت در انتخابات ریاست‌جمهوری برخوردار باشند.
رئیسی که در سال 96 با کناره‌گیری دیگر کاندیداهای اصولگرا به نفع وی توانست 15 میلیون و 800 هزار رأی را به خود اختصاص دهد. این مسأله موجب شده بود که از انتخابات 96 زمزمه‌های حضور رئیسی در انتخابات 1400 به گوش رسد.
از سال گذشته که جریان‌های سیاسی فعالیت‌های خود را به منظور آمادگی برای انتخابات 28خردادماه می‌کردند، قوی ‌از هر زمانی گمانه‌زنی‌ها از حضور رئیسی در انتخابات ریاست‌جمهوری به گوش می‌رسید. با این حال رئیسی با تأکید بر تمرکز بر قوه قضائیه، حضور خود را در انتخابات تا روز ثبت‌نام در هاله‌ای از ابهام قرار داده بود.
تا پیش از ثبت‌نام کاندیدا‌ها، حسن خمینی به عنوان اصلی‌ترین رقیب‌ احتمالی رئیسی به حساب می‌آمد. البته محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه نیز یکی از گزینه‌های اصلی بود که می‌توانست در انتخابات جریان‌ساز باشد. با این حال ظریف و خمینی در انتخابات ثبت‌نام نکردند.
چشم امید اصلاحات به اسحاق جهانگیری و علی لاریجانی دوخته شد. با وجود اینکه جهانگیری به عنوان یک چهره اصلاح‌طلب پوششی در سال 96 و لاریجانی به عنوان یک اصولگرا مورد اقبال اکثریت جریان اصلاحات نبودند، با این حال با رد صلاحیت شدن آنها جریان اصلاحات در انتخابات دست خالی از حضور یک چهره شناخته شده، ماند. پس از احراز صلاحیت کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری، بسیاری از کارشناسان رئیسی را بر روی صندلی ریاست در پاستور تصور کردند.
عبدالناصر همتی که از وابستگان به جریان اصلاحات محسوب می‌شود هم نتوانست فضای انتخابات را رقابتی کند و رئیسی توانست با اقتدار کامل صندلی ریاست سیزدهمین دولت را به نام خود ثبت کند.

سوابق قضایی
■ دادیار دادسرای کرج سال ۱۳۵۹
■ دادستان کرج، ۱۳۶۰
■ دادستان استان همدان، ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۳
■ جانشین دادستان تهران، ۱۳۶۴
■ دادستان تهران، ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۳
■ رئیس سازمان بازرسی کل کشور، ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۳
■ معاون اول قوه‌ قضاییه، ۱۳۸۳ تا ۱۳۹۳
■ دادستان کل کشور، ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۴
■ دادستان کل ویژه روحانیت از سال ۱۳۹۱
■ ریاست قوه‌قضائیه 1397

معرفی آیت‌ا... سید ابراهیم رئیسی
■ سید ابراهیم رئیس‌الساداتی در ۲۳ آذر ماه ۱۳۳۹ در محله نوغان شهر مشهد به دنیا آمد. با این حال گفته می‌شود که پدر وی اهل دشتک زابل از منطقه سیستان است. وی در 5 سالگی پدر خود را از دست داد. رئیسی پس از گذراندن تحصیلات دوره ابتدایی دروس حوزوی را ابتدا در مشهد و در سن ۱۵ سالگی وارد حوزه علمیه قم شد و تحصیلات حوزوی خود را تا سطح 4 فقه و اصول در مدرسه حقانی ادامه داد. آیات اعظام علی مشکینی، حسین نوری‌همدانی، محمدفاضل لنکرانی، ابوالقاسم خزعلی، فاضل هرندی، ستوده، مروی خراسانی، مجتبی تهرانی، مرعشی، سید محمود هاشمی‌شاهرودی از جمله استادان وی بوده‌اند. رئیسی همچنین دارای دکترای فقه و حقوق بارهی از دانشگاه شهید مطهری است.

 تألیفات و آثار
■ تألیف کتاب درباره ارث بلاوارث در فقه و حقوق
■ تألیف کتاب درباره تعارض اصل و ظاهر در فقه و حقوق.
■  کتاب تقریرات درس قواعد فقه(بخش قضایی).
■  کتاب تقریرات درس قواعد فقه(بخش اقتصادی).
■ کتاب تقریرات درس قواعد فقه(بخش عبادی).
■ تألیف کتاب سیر تحول در نظارت و بازرسی.

سیاست داخلی
■ مقابله با اشرافی‌گری، ناکارآمدی و فساد
■  اولویت قائل شدن برای تولید و هدایت نقدینگی به طرف تولید
■ شفافیت و صداقت با مردم در حوزه تصمیم‌گیری و اجرا
■ فعال کردن ظرفیت خالی اقتصادی کشور
■ ایجاد تیم اقتصادی هماهنگ

سیاست خارجی
■ تعامل با همه کشورها به ویژه همسایگان
■ تعامل با کشور‌هایی که قصد دشمنی با کشورمان را نداشته باشند
■ اولویت قائل شدن در تعامل برای مسائل خارجی، تولید، معیشت و اقتصاد و رفع بیکاری جوانان

عضویت در  مجلس خبرگان
■  رئیسی در سال ۱۳۸۵، از طرف جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز و به توصیه نخبگان استان خراسان جنوبی برای عضویت در چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری، خود را در معرض انتخاب مردم قرار داد و با نظر مثبت بیش از ۸۰ درصد مردم این استان وارد مجلس خبرگان شد، وی 2 سال پس از حضور در این مجلس، با رأی خبرگان ملت به عنوان عضو هیأت‌رئیسه انتخاب شد؛ عضویت رئیسی در این جایگاه تا اتمام دور چهارم، با رأی نمایندگان مجلس خبرگان تمدید شد.
وی در هیأت‌رئیسه مجلس، مسئولیت بخش اجرایی دبیرخانه را بر عهده گرفت و علاوه بر آن مسئولیت دفتر تهران که مسئول ارتباط خبرگان با نهادها و سازمان‌های مختلف است به وی محول شد. عضویت در کمیسیون آیین‌نامه مجلس خبرگان، عضو منتخب کمیته تنظیم بیانیه پایانی تمامی اجلاسیه‌ها در دوره چهارم عضو و دبیر کمیسیون تحقیق از سایر مسئولیت‌های رئیسی در این دوره بود.‌
وی در دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری نیز با کسب اکثریت قاطع آرا، برای دومین بار به عنوان نماینده مردم خراسان جنوبی برگزیده شد و عضویت وی در هیأت‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری همچنان ادامه داشت.

انتقاد‌ها
■ ضعف در مدیریت اجرایی کشور
■ انحراف از آرمان‌های مبانی انقلاب
■ چشم دوختن به بیرون(کشورهای خارجی بخصوص کشورهای غربی)
■ اشرافیت خانوادگی

 مسئولیت‌های اجرایی و نظارتی
■ تولیت آستان قدس رضوی، از ۱۷ اسفند ماه ۱۳۹۴
■ عضو شورای‌عالی فضای مجازی.
■ عضو شورای پول و اعتبار
■ عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی

شعار‌ها و برنامه‌ها
■ ایجاد یک میلیون شغل
■ تورم تک‌رقمی
■کاهش هزینه درمانی تا ۵۰ درصد

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com