1403-01-221403-02-01bool(false) بیگی‌نژاد: ائتلاف حاجی‌بابایی و زاکانی در برابر قالیباف همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 1 ارديبهشت 1403

Today : Sat, April 20, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  108505 تاریخ انتشار:  1399-02-25 - 08:32 تعداد بازدید:  594
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

تشکیل کمیته وفاق 7 ‌نفره اصولگرایان برای بررسی ریاست مجلس یازدهم
بیگی‌نژاد: ائتلاف حاجی‌بابایی و زاکانی در برابر قالیباف

نویسنده : محمد ترابی

داخلی


 اصولگرایان برای رسیدگی به موضوع انتخبات هیأت رئیسه مجلس آینده کمیته 7 نفره‌ای با حضور حاجی‌بابایی و نیکزاد تشکیل دادند.
به گزارش ایسنا، نماینده تهران در مجلس یازدهم سه‌شنبه شب در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: «‏به برکت ‎ماه رمضان در ‎جلسه وفاق امروز که با حضور جمعی از منتخبان ‎مجلس یازدهم برگزار شد، با توافق میان آقایان سیدمصطفی میرسلیم، حمیدرضا حاجی‌بابایی، علی نیکزاد و سیدشمس‌الدین حسینی کمیته‌ای ۷ نفره با سازوکار مشخص برای کمک به ‎وحدت جریان انقلاب برای ریاست مجلس آینده تشکیل شد.»
علی خضریان همچنین با اشاره به اینکه افراد نام‌ برده شده عضو این کمینه نیستند اما سازوکار آن را پذیرفته‌اند، تأکید کرد: «‌‎از جناب قالیباف نیز برای حضور در این پروسه دعوت شده بود تا براساس سنجش شاخص‌ها و ارائه برنامه و نقد و بررسی آن و درنهایت توافق بر روی نحوه کمک به وحدت جریان انقلاب حضور یابند و ایشان خودشان نپذیرفتند. این موضوع به‌معنای عدم نامزدی ایشان نیست.»

 

 مجلس هدفمند نباشد به آن امیدی نخواهد بود
اصولگرایان که می‌توان گفت در غیاب رقیب سنتی خود برای تصاحب کرسی‌های بهارستان کار چندان سختی را نداشتند، اکنون وارد رقابت سختی با یکدیگر برای انتخاب رئیس مجلس یازدهم در میان خود شده‌اند. اصولگرایان مجلس یازدهم که با تشکیل فراکسیون اکثریت به نام فراکسیون انقلاب اسلامی، می‌خواهند با تشکیل جلسه‌ در خردادماه و پیش از آغاز به‌کار مجلس یازدهم با حضور اکثریت نمایندگان اصولگرای این مجلس از میان کاندیداهای طیف‌های مختلف اصولگرا هأیت رئیس مجلس یازدهم را انتخاب کنند.
نماینده منتخب مردم شهرستان ملایر در مجلس یازدهم در گفت‌وگو با همدان‌پیام در رابطه با ائتلاف‌ها و حواشی انتخاب کاندیداهای ریاست مجلس یازدهم گفت: شورای ائتلاف به این نتیجه رسیده است که برای انتخاب رئیس مجلس با یکدیگر به وحدت برسند.
در میان منتخبان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی فراکسیون اکثریتی به‌عنوان فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی شکل گرفته است و از دل این فراکسیون هر آن کس که رأی بیشتری را داشته باشد به‌عنوان کاندیدای رئیس مجلس در صحن علنی مجلس حاضر خواهد شد و امیدواریم که این اتفاق بیفتد.
هادی بیگی‌نژاد با اظهار بی‌اطلاعی از جزئیات جلسه 7 ‌نفره روز سه‌شنبه، در رابطه با جلسات فراکسیون اکثریت مجلس یازدهم اظهار کرد: در جلسات فراکسیون انقلاب اسلامی فعلاً شرکت نکرده‌ام. گویا با تشکیل هیأت اجرایی، به‌دلیل مبحث مقابله با ویروس کرونا تعداد کمی از نمایندگان اصولگرا را دعوت کرده که در جلسات شرکت کنند.
به‌نظر من بحث ریاست مجلس تا روز آخر مشخص نخواهد شد.
زیرا برنامه‌ها به آن صورت که شاهد هستیم همواره درحال تغییر است و اشخاص مختلفی به این عرصه ورود پیدا کرده و مذاکره می‌کنند. به همین دلیل احتمالاً تا آغاز مجلس یازدهم به جمع‌بندی مناسب نخواهیم رسید و روز رأی‌گیری مشخص می‌شود که چه اتفاقی خواهد افتاد.
وی در توضیح ائتلاف‌های صورت گرفته و گزینه‌های اصلی ریاست مجلس، بیان کرد: گزینه‌های فعلی برای ریاست مجلس آقایان حاجی‌بابایی، نیکزاد و قالیباف هستند. که بنده در گفت‌وگویی که با آقای حاجی‌بابایی داشتم، ایشان گفتند که بین من و آقای زاکانی و آقای نیکزاد یک نفر به‌عنوان کاندیدای ریاست مجلس حاضر خواهد شد.
نماینده منتخب مردم شهرستان ملایر در مجلس یازدهم ادامه داد: از آنجایی‌که آقای زاکانی کنار کشیده‌ است از بین حاجی‌بابایی و نیکزاد قرار بر این است که یک نفر به این عنوان ورود پیدا کند که با قالیباف که از سوی دیگر به‌عنوان کاندیدای وارد خواهد شد، رقابت داشته باشند. البته این گزینه که نفر سومی در این میان حضور پیدا کند و پیروز رقابت انتخاباتی ریاست مجلس باشد را منتفی نمی‌دانیم.
بیگی‌نژاد در رابطه با پیش‌بینی پیروزی انتخابات رئیس مجلس گفت: پیش‌بینی ریاست مجلس به‌دلیل تغییر رویه حرکت کاندیدا‌ها کار دشواری است، همانطور که شاهد بودیم آقای زاکانی که خیلی جدی پا به عرصه رقابت گذاشته بود به یکباره از رقابت کناره‌گیری کرد.
به همین دلیل اینکه برنامه‌ها تغییر کند و شخصی به‌عنوان رئیس مجلس انتخاب شود که پیش‌بینی آن را کسی نکرده باشد، محتمل است.
وی در رابطه با ائتلاف طیف‌های اصولگرایان گفت: ظاهر قضیه این است که نمایندگان طیف دولت‌بهار(احمدی‌نژادها) قرار بود کاندیدای خود را معرفی کنند، منتها پس از مذاکرات انجام‌شده به این نتیجه رسیدند که با دیگران همراه شده و اصراری برای معرفی گزینه مجزا نداشته باشند.
قرار بر این شد که این نمایندگان با نمایندگان طیف پایداری، مستقلین و دیگران به جمع‌بندی برسند و یک نفر را به‌عنوان گزینه ریاست مجلس خود معرفی کنند.
نماینده منتخب مردم شهرستان ملایر در مجلس یازدهم با بیان اینکه مجلس یازدهم از افراد با ظرفیتی تشکیل شده است که این ظرفیت آن‌ها اکنون بالفعل است و باید بالقوه شود، افزود: 2 ویژگی را برای رئیس مجلس آینده لازم می‌دانم:
1. رئیس مجلس و هأیت رئیسه با برنامه باشند،
2. روحیه ضدفسادی باید داشته باشند، که اگر این 2 ویژگی در رئیس مجلس وجود نداشته باشد، نمی‌توانیم به مجلس آینده امیدوار باشیم. من پیش‌بینی می‌کنم که اگر در مجلس هدفمند حرکت نکنیم مجلس خوبی نخواهیم داشت.
بیگی‌نژاد در رابطه با طرح کاهش قدرت رئیس مجلس با بیان اینکه دررابطه با جزئیات این طرح با موافقان آن فعلا گفت‌وگویی نداشته‌ام، گفت: واقعیت امر این است که هر مسئولیتی(وجود قدرت و برتری نظر در رؤسا) به این شکل است، آیا رئیس‌جمهور در دولت اینگونه نیست؟ آیا استاندار در جلسه هیأت اینگونه نیست؟
وی ادامه داد: وقتی فردی به‌عنوان مسئول در سمتی انتخاب می‌شود، نمی‌تواند که اختیارات انجام کار‌ها را نداشته باشد. رئیس مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از مجلس در جلسه سران قوا و در مذاکره با کشورهای دیگر ظاهر می‌شود.


 قالیباف در جلسه وفاق
حضور یافت
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه قالیباف، شرایط جلسات وفاق درباره کاندیدای واحد را پذیرفت، بیان کرد: ابتدا این جلسه کار خود را با برخی افراد مثل آقایان زاکانی، حاجی‌بابایی و سپس آقایان نیکزاد و میرسلیم آغاز کرد. در گزارشی که یکی از دوستان در جلسه ارائه کرد، اظهار تمایل آقای قالیباف نسبت به اینکه در جلسه وفاق حضور پیدا کند، اعلام شد. بنده به‌عنوان دبیر جلسه با ایشان صحبت کردم و شرایط جلسه مبنی بر اینکه در فرایند جلسات وفاق، به هر کسی که برای ریاست مجلس رسیدیم، دیگران باید نسبت به آن تعهد داشته باشند، اعلام شد و ایشان هم در جلسه‌ای که مصوب همین جلسه بود و با حضور مدعیان ریاست مجلس برگزار شد، حضور پیدا کرد.
نصرا... پژمانفر تصریح کرد: جبهه پایداری برخلاف اینکه گزینه‌ای را برای ریاست مجلس، مدنظر داشت، برای اینکه بتواند پرچمداری این جلسات و موضوع انسجام و وحدت را به‌عهده بگیرد، گزینه خود را مطرح نکرد و تمام تلاش خود را در یک فضای بی‌طرف بین عزیزان فراهم کرد و بنا شد 5 کاندیدای ریاست مجلس، نماینده‌هایی را به این جلسه معرفی کنند تا در جلسات حضور داشته باشند.



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com