1403-01-221403-02-01bool(false) سامانه‌ای برای آنالیز داده‌های بودجه‌ای ایجاد می‌شود همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : شنبه ، 1 ارديبهشت 1403

Today : Sat, April 20, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  118965 تاریخ انتشار:  1400-05-06 - 07:00 تعداد بازدید:  186
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

بهارستان؛
سامانه‌ای برای آنالیز داده‌های بودجه‌ای ایجاد می‌شود

داخلی


 سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی از روند ایجاد سامانه‌ای برای آنالیز داده‌های بودجه‌ای کشور توسط کارگروه مربوطه خبر داد.
به گزارش روابط‌عمومی مجلس، محمدمهدی مفتح در توضیح نشست کمیسیون برنامه، ‌بودجه و محاسبات مجلس به خبرنگاران گفت: در ابتدای این نشست«مجتبی رضاخواه» رئیس کمیته فناوری اطلاعات، دولت الکترونیک و دیجیتال مجلس گزارشی از روند راه‌اندازی سامانه جامع بودجه‌ریزی اعمال مصوبات، پایش و نظارت بر قوانین بودجه سنواتی ارائه کرد.
وی با اشاره به تشکیل کارگروهی در ابتدای آغاز به کار مجلس یازدهم برای نظم‌دهی نظام بودجه‌ریزی کشور گفت: هدف این کارگروه تدوین و راه‌اندازی سامانه‌ای برای آنالیز داده‌های بودجه‌ای بود که در این جلسه گزارش اقدامات مقدماتی تشکیل آن قرائت شد و اعضای کمیسیون نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند.
مفتح با اشاره به طرح انجام پروژه‌های ریلی با تهاتر نفت به عنوان دیگر دستور این جلسه گفت: بررسی این طرح با حضور مسئولان وزارت نفت، راه‌آهن، سازمان برنامه‌وبودجه، مرکز پژوهش‌ها و نماینده تدوین‌کنندگان طرح بررسی شد و هدف اصلی این طرح توسعه حوزه ریلی کشور است. وی تأکید کرد که براساس ایده این طرح می‌توان به جای پرداخت اعتبار ریالی، نفت‌خام پرداخت کرد.
سخنگوی کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس افزود: توسعه خطوط ریلی کشور، تقویت جاده ابریشم و کمک به استخراج نفت بسیار حایز اهمیت است، اما اینکه با چه روشی این مسیر پیش برود بسیار مهمتر است. بر این اساس مقرر شد، این طرح ابتدا در کمیته مربوطه بررسی و پس از دریافت نظرات کارشناسی و تخصصی به کمیسیون برنامه‌وبودجه ارائه شود.

نماینده مردم همدان در مجلس: باید زمین لازم برای ۱۵۰۰ متقاضی مسکن ملی در همدان فراهم شود
 در حال‌حاضر تنها برای هزار و۵۰۰ نفر متقاضی ثبت‌نام شده طرح مسکن ملی در همدان زمین تأمین شده است و برای ۳ هزار و 500 نفر متقاضی ثبت‌نام شده با وجود واریز وجوه، زمینی برای ساخت مسکن آنها در نظر گرفته نشده است.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم، با بیان اینکه مجمع نمایندگان استان مدتی است بررسی وضعیت پروژه‌های استان را در دستور کار خود قرار داده است گفت: مسئول بررسی پروژه‌های استان در مجلس دکتر مفتح هستند و ما نیز این پروژه‌ها را از طریق مجلس پیگیری می‌کنیم.
حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی بیان کرد: افتتاح پروژه‌های نیمه‌تمام و یا کلنگ‌زنی برخی پروژه‌ها و واگذاری آن به دولت آینده به این دلیل که در مردم ایجاد توقع می‌کند اخلاقاً درست نیست.
رئیس مجمع نمایندگان استان همدان گفت: امروز برخی پروژه‌های استان نیمه‌تمام مانده و به دلیل تخصیص نیافتن اعتبار، پیشرفت فیزیکی مناسب را ندارند که باید برای آنها فکری کرد.
وی افزود: برخی پروژه‌های فعال در همدان نیز مانند برخی تقاطع‌های غیر هم‌سطح نیز با بودجه‌های استانی و با پول مردم در حال ساخت هستند در حالی که ساخت آنها نیازمند اعتبار ملی است.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس گفت: کنارگذر شرقی و غربی، ایستگاه راه‌آهن همدان، خط‌آهن همدان- سنندج، ساخت ایستگاه بهار لالجین و بهبود وضعیت جاده مراد بلاغی در نهاوند از جمله پروژه‌هایی هستند که باید با تأمین اعتبار مناسب و پیگیری‌های لازم در اسرع‌وقت به بهره‌برداری برسند.
فلاحی بیان کرد: پروژه‌های اشتغالزایی استان مانند منطقه اقتصادی ویان و جهان‌آباد نیز به دلیل تخصیص نیافتن پساب و محصور شدن این پساب در نیروگاه غیرفعال شده و سرمایه‌گذاران به همین دلیل حاضر به سرمایه‌گذاری در این منطقه نیستند، مشکلی که باید بزودی برطرف شود.

عضو هیأت‌رئیسه کمیسیون انرژی:اولویت‌های وزارت نیرو در دولت رئیسی
 ساخت نیروگاه و افزایش ظرفیت تولید برق و همچنین حل مسأله آب کشور در ابعاد مختلف از جمله اولویت‌هایی است که باید در وزارت نیرو در دولت سیزدهم دنبال شود.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اولویت‌هایی که باید در وزارت نیرو در دولت سیزدهم دنبال شود، گفت: چندین مسأله در حوزه وزارت نیرو حایز اهمیت است که باید مورد توجه قرار گیرد. نخستین مسأله، ساخت نیروگاه و افزایش ظرفیت تولید است، همچنین اصلاح شبکه از دیگر مواردی است که باید با اولویت دنبال شود.
هادی بیگی‌نژاد در ادامه بیان کرد: حل مسأله آب کشور در ابعاد مختلف و برنامه‌ریزی برای صادرات برق نیز از مسائلی هستند که با نگاه ویژه‌ای در وزارت نیرو در دولت آینده باید دنبال شوند.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، گفت: از دیگر مواردی که باید به آن توجه شود، صدور خدمات فنی به کشورهای مختلف است. حمایت از تولیدکنندگان ساخت داخل و برنامه‌ریزی در حوزه انرژی هسته‌ای از مواردی است که باید با اولویت در وزارتخانه دنبال شود. در هر یک از این حوزه‌ها رابطه مالی نیز باید اصلاح شود. اگر رابطه مالی اصلاح نشود ما با مشکل روبه‌رو خواهیم شد.
بیگی‌نژاد بیان کرد: بر اساس آمار وزارت نیرو، هزینه تولید هر کیلووات ساعت برق، ۳۰۰ تومان است که این برق در بازار ۶۵ تومان به فروش می‌رسد و از مردم حدود ۸۰ تومان پول می‌گیرند. معلوم است که نتیجه این رابطه مالی به شکست می‌رسد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com