متناسب‌سازی حقوق شاغلان درکمیسیون تلفیق تصویب شد همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : جمعه ، 31 فروردين 1403

Today : Fri, April 19, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  116197 تاریخ انتشار:  1399-12-11 - 07:00 تعداد بازدید:  148
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

بهارستان؛
متناسب‌سازی حقوق شاغلان درکمیسیون تلفیق تصویب شد

داخلی


 رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس از تصویب متناسب‌سازی حقوق شاغلان در کمیسیون تلفیق خبر داد.
حمیدرضا حاجی‌بابایی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به تصویب تبصره ۳ ماده ۲۹ قانون برنامه ششم با هدف همسان‌سازی حقوق کارکنان دولت در کمیسیون تلفیق، اظهار کرد: با توجه به اینکه کارمندان غیرهیأت علمی دانشگاه‌ها، کارمندان زندان‌ها، معلمان، جهادگران و سایر کارکنان دولت پیگیر همسان‌سازی حقوق و مزایا با سایر کارکنان دولت بودند برای تحقق درخواست‌های به‌حق کارکنان دولت، این تبصره از ماده ۲۹ پیگیری و به تصویب رسید.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: با این مصوبه در قانون بودجه ۱۴۰۰، برای همه کارکنان دولت همسان‌سازی با شیوه‌ای که پیش‌بینی شده است، در سال جدید اجرا می‌شود.
وی در تبیین تبصره ۳ ماده ۲۹ قانون برنامه ششم گفت: براساس این تبصره دولت مکلف است، طی سال اول اجرای قانون برنامه سازوکار مناسب در نظامات پرداخت حقوق و مزایای بین مقامات، رؤسا، مدیران و کارکنان موضوع این ماده در مشاغل مشابه در هر صورت از ۲۰ درصد تجاوز نکند و در مسیر تصمیم‌گیری قانونی قرار دهد.
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با الحاق تبصره ۳ ماده ۲۹ قانون برنامه ششم به بند «و» تبصره ۲ بودجه ۱۴۰۰، خواسته تمام کارمندان باید محقق شود؛ بنابراین دولت باید تمام تلاش خود را برای اجرای این قانون به‌کار گیرد.


بیگی‌نژاد: محاسن پالایشگاه‌سازی به مضرات‌ آن می‌چربد
■ ایجاد ارزش‌افزوده اصلی‌ترین حُسن پالایشگاه‌ها
 عضو هیأت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس، ایجاد ارزش‌افزوده، فروش آسان‌تر محصولات پالایشی و درآمدزایی بیشتر را فواید پالایشگاه‌سازی برشمرد و آلودگی هوا را ازجمله مضرات آن دانست.

هادی بیگی‌نژاد در گفت‌وگو با خانه ملت در تحلیل فواید و مضرات پالایشگاه‌سازی، گفت: توسعه پالایشگاه‌سازی محاسنی همچون ایجاد اشتغال و گریز از تحریم را به‌دنبال دارد زیرا فرآورده‌های پالایشگاهی، فروش بیشتر و بهتر از نفت داشته و برای کشور درآمدزایی می‌کند.

 فرآورده‌های نفتی ایران با کشورهای دیگر فرقی ندارد
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نفت ایران ویژگی‌های مشخص خود را دارد به همین دلیل قابل ردیابی است، ادامه داد: همچنین از آنجا که تعداد کشورهایی که پالایشگاه‌های خود را با نفت ایران سازگار کردند بسیار محدود هستند و حتی به تعداد انگشت‌های دست نمی‌رسند؛ بنابراین ما می‌توانیم به تعداد محدودی از کشورها نفت صادر کنیم لذا نفت ایران قابل شناسایی و تحریم است اما درصورت تبدیل نفت به فرآورده این مشکل حل خواهد شد زیرا بنزین، گازوئیل و مازوت ایران با کشورهای دیگر تفاوتی ندارد.

 همه کشورهای جهان مشتری فرآورده ایران
عضو هیأت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: از آنجا که فرآورده نفتی قابل تحریم و ردیابی نیست لذا می‌توان آن را به تعداد کشورهای بیشتری صادر کرد و تقریبا همه کشورهای جهان مشتری فرآورده ایران هستند.
به گفته وی، اگرچه کشورهای همسایه مانند عراق و افغانستان مشتری نفت ایران نیستند اما به‌شدت به فرآورده‌های نفتی ما نیاز دارند، ضمن آنکه حسن بزرگ امکان صادرات زمینی نیز به این کشورها کار را آسان‌تر می‌کند.
بیگی‌نژاد ایجاد ارزش‌افزوده را حسن دیگر صادرات فرآورده‌های نفتی از طریق پالایشگاه‌سازی عنوان کرد و افزود: ایجاد ارزش‌افزوده به‌معنای فروش فرآورده‌های نفتی با قیمتی بیشتر از فروش خود نفت است، درحالی‌که به‌دلیل تحریم مجبور به فروش نفت با قیمت کمتر و با تخفیف هستیم تا مشتری به خرید ترغیب شود اما فروش فرآورده نیاز به تخفیف ندارد.

 آلودگی هوا ازجمله معایب پالایشگاه‌سازی
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در ادامه به برخی از معایب پالایشگاه‌سازی اشاره کرد و گفت: پالایشگاه‌سازی آلودگی هوا را به‌دنبال دارد اما باید برای کاهش این آلودگی تلاش کرد.
به گفته بیگی‌نژاد، پساب‌های نفتی و شیمیایی، آلودگی صوتی و مواردی از این‌دست که معمولاً در کنار واحدهای پتروشیمی پدید می‌آیند چالش‌های‌ زیست‌محیطی ایجاد می‌کنند؛ بنابراین اگر مورد بررسی‌های دقیق و استانداردساز قرار نگیرند می‌توانند چالش‌آفرین باشند.

 پالایشگاه‌سازی برای کشور ضروری است
عضو هیأت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: امروزه همان‌طور که جامعه بشری ناگزیر به استفاده از خودرو یا شوینده برای شستن دست و لباس و ... است (درحالی‌که این مواد آلودگی ایجاد می‌کنند) پالایشگاه‌سازی نیز با وجود مضرات‌اش برای کشور ضروری است.
بیگی‌نژاد معتقد است با وجود آنکه پالایشگاه‌سازی مضراتی دارد اما به‌دلیل آنکه محاسن آن به مضرات‌ آن به‌اصطلاح می‌چربد، نباید ساخت پالایشگاه و پتروپالایشگاه را متوقف کرد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com