شهردار شهر اسدآباد پس از یک سال و سه ماه صندلی شهرداری را ترک کرد و صبح روز گذشته استعفا خود را بهصورت رسمی اعلام کرد. این سومین شهردار شهر اسدآباد است که پس از استیضاح علیرضا فعله گری و در عرض دو سال استعفا میدهد. هرچند شهردار تازه استعفا داده شهر اسدآباد کار چندان خاصی برای شهر انجام نداد و پروژهای را به ثمر نرساند؛ اما گویا صندلی شهرداری اسدآباد بیشتر از چند ماه نمیتواند پذیرای شهرداران باشد. البته طبق شنیدهها زمزمه شرکت بهرنگ دالوند در انتخابات این دوره از مجلس شورای اسلامی هم به گوش میرسید.
طبق گفته برخی از مطلعان، اختلاف با برخی از اعضای شورا، وجود حرفوحدیثها، پروژههای بر زمینمانده، سروسامان ندادن به مسائل شهری و حلنشدن اغلب مسائل موجود بین شهردار و شورا دلیل اصلی استعفای دالوند از سِمَت شهردار بوده است.
هنوز هم اغلب کارشناسان معتقدند که استیضاح و برکناری علیرضا فعله گری که در عرض ۲ سال فعالیت خود در شهرداری، پروژههای شاخصی همانند پیادهراه سلامت را بر جا گذاشت، بزرگترین اشتباه اعضای شورا وقت بود.
پس از فعله گری، شاهین کلانتری بنگر بهعنوان شهردار اسدآباد معرفی شد.
وی در هفتم بهمنماه پس از ۱۰۳ روز از قبول مسئولیت در پیامی از استعفای خود خبر داد و پس از ساعاتی از استعفا انصراف داد. کلانتری بنگر مجدد در نهم اسفند سال ۱۴۰۰ باگذشت یک ماه از استعفای خود این بار نیز از استعفای دوباره خود خبر و از منتخب شدن خود بهعنوان شهردار شهر بابل خبر داد و اعضای شورای اسلامی شهر در ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ در جلسهای فوقالعاده با رأی اکثریت با استعفای وی موافقت کرده و تا انتخاب شهردار جدید رضا رشیدی را بهعنوان سرپرست شهرداری انتخاب کردند و به همین دلیل شهرداری اسدآباد از ۱۲ اسفندماه سال گذشته تا خرداد ۱۴۰۱ بهصورت سرپرست مدیریت شده است.
اگر نگاهی به اولین شورا و شهرداری شهر اسدآباد بیندازیم؛ شورای پنجم شهر اسدآباد به کاظم سعیدی بهعنوان اولین شهردار انتخاب شده در دوران فعالیت خود اعتماد کرد که پس از ابلاغ و اجرای قانون منع بهکارگیری بازنشستگان، وی از سمت شهرداری اسدآباد کنار رفت. پس از سعیدی، احمدعلی رضایی یکی از کارکنان شهرداری اسدآباد سرپرست شهرداری این شهر شد و شورا نشینان دوره پنجم شهر اسدآباد در بازه زمانی یکماهه برنامههای پیشنهادی و سوابق کاری و اجرایی هشت گزینه نهایی برای قرارگرفتن در پست شهرداری اسدآباد را بررسی کردند و در نهایت پیمان سبزهای با اکثریت آرا بهعنوان شهردار اسدآباد انتخاب شد. عمر فعالیت اجرایی سبزهای در سمت شهردار اسدآباد اما به چهار ماه نرسید.
بر اساس برخی شنیدهها وی درخواست استعفای خود را بهصورت رسمی و مکتوب به شورای شهر اسدآباد تحویل داد. بر اساس برخی شنیدهها، سبزهای واجد این شرط قانونی که باید خانواده شهردار هر شهر ساکن آن شهر باشند نبود و یکی از دلایل استعفای وی این موضوع عنوان شد.
پس از استعفای سبزهای، محمد جمور «مسئول اداری شهرداری اسدآباد» کمتر از یک هفته سرپرست شهرداری بود و پس از آن حسین رستمی با رأی ۱۰۰ درصدی اعضای شورای شهر بر کرسی مدیریت شهری نشست.
او که پیشازاین عضو شورای شهر اسدآباد در دورههای سوم، چهارم و پنجم بود به استانداری معرفی شد؛ اما بهعنوان شهردار اسدآباد مورد تأیید نهایی قرار نگرفت.
در نهایت دهم مهرماه سال ۹۸، رضا رشیدی تا زمان صدور حکم علیرضا فعله گری برای قرارگرفتن در جایگاه شهردار اسدآباد، بهعنوان سرپرست شهرداری انتخاب شد.
فراز و نشیبهای شورا و شهرداری اسدآباد همچنان ادامه یافت تا اختلافنظر در میان اعضای شورای شهر و فعله گری شهردار وقت اسدآباد به جایی رسید که از سوی شورا نشینان مورد استیضاح قرار گرفت.
حالا سخنگوی شورای اسلامی شهر اسدآباد از تقدیم استعفای شهردار اسدآباد به شورای اسلامی این شهر خبر داده است. حمیدرضا مرادی ضمیر در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: شهردار اسدآباد درخواست استعفای خود را تقدیم شورای اسلامی شهر کرده و فعلاً درخواست وی در شورا در دست بررسی است.
وی با بیان اینکه طی یک یا دو روز آینده دررابطهبا موافقت و یا رد استعفای شهردار در شورای اسلامی تصمیمگیری خواهد شد، افزود: پس از تصمیمگیری نهایی دررابطهبا درخواست استعفای شهردار بهطورقطع علت درخواست استعفایش را اعلام خواهیم کرد.
مرادی ضمیر یادآور شد: در حال حاضر شهردار اسدآباد تا زمان تصمیمگیری نهایی شورای اسلامی دررابطهبا درخواست استعفایش در مسئولیت شهردار شهر در حال انجام وظیفه است و هم اکنون نیز در همایش شهرداران استان همدان همراه با سایر شهرداران در شهر جهانی لالجین برای شرکت در این همایش شرکت کرده است.
این روزها درحالیکه شهرداران شهرهایی همانند تویسرکان، نهاوند و ملایر روزبهروز در حال پیشرفت شهر و انجام پروژههای شاخص هستند، اسدآباد مثل همیشه در اندر خم انتخاب شهردار است.
گویا اختلافات و حرفوحدیث و گمانهزنیها در مورد فرجام شهردار این شهر تمامنشدنی است. بر اساس مطالب مختلفی که در رسانهها بارها مبنی بر عملکرد شورا و شهردار منتشر شده است این شورا رضایت خود را از شهردار اعلام کرده است درحالیکه در حال حاضر منتقد او هستند که این موضوع به تراژدی تکراری در شهرداری اسدآباد تبدیل شده است.
هرچند شهردار و سخنگوی شورا اسدآباد به تماس تلفنی خبرنگار همدان پیام پاسخ ندادند؛ اما گویا شورا نشینان شهر اسدآباد بهجای پیشرفت شهر و سروسامان دادن پروژههای شهر همچنان درگیر مسائل حاشیه هستند. شایانذکر است، بهرنگ دالوند ۲۲ سال سابقه فعالیت در شهرداری استان لرستان را در کارنامه خود دارد و دارای مدرک کارشناسی عمران و کارشناسی ارشد مدیریت است.
دالوند در دوره سوم شورای شهر شهردار درود و در دوره چهارم شورای شهر شهردار الیگودرز منتخب اعضای شورای شهر بوده است. وی در سال ۱۳۸۹ بهعنوان جوانترین شهردار کشور توسط وزارت کشور تقدیر شده است.