کلینیک دارویی عسل راه‌اندازی می‌کنم همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403

Today : Thu, December 5, 2024




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم
ورود کاربران


عکس چاپخانه
logo-samandehi
 
کد مطلب:  135553 تاریخ انتشار:  1402-09-04 - 09:58 تعداد بازدید:  190
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

کارآفرین جوان نهاوندی:
کلینیک دارویی عسل راه‌اندازی می‌کنم

نویسنده : معصومه کمالوند

مادستان


 ضرورت فرهنگ سازی برای افزودن عسل به سبد غذایی


 درست در مرکز شهر و پرتردد ترین موقعیت خیابان های نهاوند، چند قدم پایین تر از ایستگاه تاکسی، سبک سنتی و چیدمان خاص یک فروشگاه که ناخودآگاه پشت درب های شیشه ای اش متوقف می شوی، خمره قدیمی نگهداری عسل، کندوی گِلی قدیمی، کشک ساب، لانجین یا همان تغارهای قدیمی خمیر، دوک نخ ریسی،تخم مرغ های محلی و حال و هوای قدیم تر ها و.... در کنار چیدمانی شکیل از بسته بندی های عسل، تو را به جستجویی شیرین در هویت و اصالتی خفته لابه لای خاطرات پدر بزرگ و مادربزرگ ها می برد.

حال خوش زندگی که مدت هاست در پستوی زندگی ماشینی و جدال صنعت و مدرنیته ، نسخه تجویز، اما اجرا نشده ای که سالیان درازی ست نسل به نسل در ورطه فراموشی ست.

 مرد جوانی پشت میز و کنار آن همه خلاقیت و نوآوری زاده ی تفکر و ایده ای تلاشگر، متولد ۶۷ و دارای دکترای توسعه روستایی است.

یک کار آفرین جوان ، خوش فکر و دور اندیش که نه به قول برخی روی گنج نشسته و نه از سر دل خوشی هزینه های گزافی را ماهانه بابت تولید و رونق کارگاهش پرداخت کرده است تا بتواند نانی بر سفره ای بنشاند و کسب و کاری برای جوانان شهر ایجاد کند و در کنار آن علاقه اش به کار آفرینی او را به سمت این شغل شیرین کشانده است.

علاقمند به تولید و کار آفرینی به ایده های نو و پیشرفت و توسعه کارش.
اواخر دهه ۵۰ عمده فعالیت پدر و اقوام پدری اش هم از همین راه بوده، اما کاملا سنتی و به سبک همان روزها.

حالا دو مرکز اصلی در گیان و شهر نهاوند و چندین استان کشور و بازار کاری که خواهان این محصول خالص ،مفید و عصاره حیات است.

هم اشتغال ایجاد کرده ،هم کارگاه بسته بندی را در زادگاهش راه اندازی کرده که نتیجه اش این چیدمان و بسته بندی های خوش سلیقه در ردیف و طبق های فروشگاه است.

از تولید یک حلب کوچک و ۴ کلونی عسل آغاز کرد، حتی روزهایی که ظرف های خالی عسل را می چید تا طبقه ها پر شود و شلوغ بنظر بیاید اما تلاش و مداومت در کارش به جایی رسیده است که حالا برای چیدن نمونه های تولید جا کم دارد و بدنبال توسعه فضای کار و تولید است.

محصولاتش در قالب "گل گندم" گیان عرضه می شود و فروش اینترنتی به سراسر نقاط کشور بویژه تهران که بیشترین تقاضای عمده را از این محصول خالص و دارویی را دارد.

از سال ۸۶ به طور جدی فعالیتش را آغاز و در سال۹۷ هم با گذراندن دوره های آزمون و خطا به صورت حرفه ای و با هدف توسعه محیط کسب و کار و البته تعریف و اجرای شاخه های متفاوت تری کارش را ادامه داد.

میلاد کیانی، زاده ی اسفند۶۷ ، دکترای توسعه روستایی شهری، علاقه اش به کار آفرینی و ایجاد شغل و تجربه خانواده پدری اش او را به این سمت سوق داده است.

پدر و اقوام پدری اش سال ها پیش دهه های۵۰و۶۰ که عرضه عسل اگر چه خالص و بدون دخالت شکر تولید می شد، اما علی رغم سفر و اقدام به عرضه آن در شهرهای مختلف ،دست آخر روی دست شان می ماند و کم‌کم کسب و کارشان را برای چند سالی راکد و در نهایت هم تعطیل کرد.

 ضرورت آگاهی سازی نسبت به افزایش سرانه مصرف

سرانه مصرف عسل را حتی بسیار کمتر از فست فود و غذاهای آماده می داند که در هر راسته خیابان مستقر شده و اینکه اغلب مراجعات برای تهیه این محصول وقتی است که استفاده دارویی یا به تجویز پزشک سفارش شده است، او را رنج می دهد که چرا مردم نسبت به مصرف مفید این ماده غذایی آگاهی لازم را ندارند!

برای همین هم فرهنگ سازی در افزایش سرانه مصرف این ماده حیات بخش را بسیار ضعیف و بلکه فراموش شده می داند.

 سه ضلع دولت، رسانه خانواده برای فرهنگ سازی

معتقد است دولت ، رسانه و خانواده ها در این فرهنگ سازی می توانند نقش موثری برای اصلاح سبک غذایی و استفاده از این محصول را داشته باشند،مثلا دولت را در حمایت از تولید کنندگان و ارائه تسهیلات ، رسانه ها را در آگاه سازی مردم نسبت به فواید این محصول و حفظ سلامت افراد و خانواده ها را درک تفاوت سبک زندگی و غذایی شان در خلا این محصول و یا وجود آن و ... برای این موضوع مهم می داند.

استقبال ضعیف مردم از این ماده غذایی مفید، نیاز به فرهنگ سازی و آگاه سازی آن ها نسبت به فواید این محصول خالص دارد  ، اگر چه باید محصول خالص و ناخالص و تقلبی را که اغلب در فروشگاههای زنجیره ای و.. عرضه می شود را هم انجام شود چرا که مصرف مدل های تقلبی آن ضررها و آسیب های جبران ناپذیری در سلامت افراد خواهد داشت.

با اعتقاد به اینکه این ماده غذایی در قالب خلوص و ارگانیک آن می تواند در درمان بسیاری از امراض ،مشکلات پوستی ،تنفسی و ...

درمان باشد بدنبال راه اندازی یک کلینیک درمانی این محصول هستم و تجربه های موفقی هم  در عملی شدن این موضوع و بکارگیری محصولات ارگانیک این ماده غذایی را داشته ام.

 هم درمان و هم غذا

تولیدات عسل "گل گندم" گیان ، ژل رویال، و انواع تولیداتی که بدون اثرفرآوری یا تغییرات مثل عسل گشنیز، اکالیپتوس،فرفیون،چندنمونه چهل گیاه،گون،کنار و..محصولی که به گفته خودش خالص ، ارگانیک و دارویی است.

 هم کسب است و هم حیات

اشتغال مستقیم و غیر مستقیم بیش از ۲۰ خانوار در کنار این کارگاه با تولید و عرضه این محصول ایجاد و گذرمعیشت می کنند،در کنار آن هم افراد دیگری که بصورت علاقمند در تولید و حوزه این کسب و‌کار فعالیت دارند .

اولین برداشت عسل گل گندم بهار است و عسل اکالیپتوس که در دوران کرونا بدلیل خواص عالی آن برای مجاری تنفسی ۱۵ روزه همه محصول بصورت اینترنتی فروش رفت.

میلاد کیانی یک نخبه و ایده گرای شاخص است و در عرصه تحصیل هم مستعد است، او رتبه یک کشور در کارشناسی ارشد سال۹۳ و ۹۵هم رتبه یک دکتری در کشور را کسب کرده است.

 شناخت بازار کار و توسعه فرصت شغلی

از هیچ گونه تسهیلاتی برای کارش استفاده نکرده و هیچ مسولی قدمی برای او برنداشته است.

زمان دانشجویی و دوران ارشد در دانشگاه تهران هم کارش را تعطیل نکرد و با اتصال به پارک علم و فناوری تهران توانست با الگوهای نوین کار آشناشد و‌‌ انگیزه اش برای  ادامه فعالیت بر پایه حرفه ای را را تقویت کرد.

گاهی هم برای آشنایی با بازار کار عرضه عسل را هم انجام میداد.

از دوران دکتری و حضورش در استان تولیداتش از چند گیاه محدود به چندین گیاه افزایش و توسعه داد تا کم کم جرقه راه اندازی "کلینیک درمانی محصولات دارویی عسل" بصورت ارگانیک و نخستین بار در کشور را  عملی کند و با ایجاد نمایندگی و دفاتر مختلف در شهرهای دیگر کشور فرهنگ و سرانه مصرف و استفاده از محصولات ارگانیک عسل را تقویت و افزایش دهد.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com